Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hooghouden door keeper gaat mis: prachtige Europese avond voor Turkije

Laatste update:

De clubs uit Turkije hebben een uitstekende Europese avond beleefd. Trabzonspor was in de Europa League met 2-1 te sterk voor Crvena Zvezda, Fenerbahçe behaalde in datzelfde toernooi een knap punt bij Stade Rennes (2-2). In de Conference League wonnen Basaksehir en Sivasspor van respectievelijk Fiorentina (3-0) en CFR Cluj (0-1). Het meest memorabele moment kwam op naam van Fiorentina-keeper Pierluigi Gollini, die rustig dacht te kunnen hooghouden en zomaar een doelpunt weggaf aan Basaksehir.

Istanbul Basaksehir - Fiorentina 3-0 (Conference League - Groep A)
Bij Fiorentina begon Sofyan Amrabat in het hart van de verdediging aan het duel tegen Basaksehir, terwijl bij de thuisploeg onder meer voormalig Ajacied Bertrand Traoré en Mesut Özil op de bank begonnen. In de eerste helft domineerde Fiorentina, maar tot een doelpunt kwam het niet. Na rust keerden de kansen en sloeg Basaksehir driemaal toe.

In de 57e minuut bleef de bal na een hoekschop van de Turken hangen in het strafschopgebied, waarna Serdar Gürler zijn wreef onder de stuitende bal zette: 1-0. De Italianen moesten na een tweede gele kaart voor Jonathan Ikoné met tien man verder. De beslissing in het duel viel twintig minuten voor tijd, toen Gollini een lastige hoge terugspeelbal kreeg. De Fiorentina-goalie had de bal weg moeten schieten, maar besloot in plaats daarvan eerst op het bovenbeen en daarna met de voet te gaan hooghouden. Gürler pikte de bal af en schoof die in het lege doel: 2-0. In de laatste minuut maakte Traoré het karwei af door na een lage voorzet van Patryk Szysz binnen te schuiven: 3-0. Opnieuw leek Gollini allerminst vrijuit te gaan.

Stade Rennes - Fenerbahçe 2-2 (Europa League - Groep B)
Stade Rennes en Fenerbahçe hadden vorige week hun eerste duel gewonnen, waardoor ze als gedeeld koploper aan dit treffen begonnen. De bezoekers,met Ferdi Kadioglu negentig minuten op de bank, leken halverwege de eerste helft op voorsprong te komen via Irfan Can Kahveci, maar de VAR annuleerde het doelpunt vanwege buitenspel. Aan het begin van de tweede helft kwamen de Fransen op voorsprong, toen Martin Terrier diep werd gestuurd en oog in oog met doelman Altay Bayindir koel bleef. Een paar minuten later lag de bal opnieuw in het netje: deze keer kreeg Lovro Majer een diepe bal, en ook hij bleef kalm in de afronding: 2-0. Fenerbahçe liet het er niet bij zitten en knokte zich knap terug. Kahveci dribbelde na precies een uur spelen van rechts naar binnen, om de bal kiezelhard in de korte kruising te jagen: 2-1. Hamari Traoré deelde in de slotfase een klap uit aan Kahveci en zag na een VAR-ingreep rood, waardoor Rennes met tien man verder moest. In blessuretijd maakte Enner Valencia er met een strafschop 2-2 van.

Trabzonspor - Crvena Zvezda 2-1 (Europa League - Groep H)
Trabzonspor verloor vorige week met 3-2 op bezoek bij Ferencváros, maar wist donderdagavond wel te winnen van het Servische Crvena Zvezda. Met Stefano Denswil in de basis opende de regerend Turks landskampioen na ruim een kwartier de score: een voorzet van Mahmoud Hassan, alias Trezeguet, bereikte de vrijstaande Marek Hamsik, die al vliegend de 1-0 binnenkopte. Halverwege de tweede helft werd de score verdubbeld, toen Trezeguet op aangeven van Anastasios Bakasetas snoeihard raak schoot. De bezoekers stonden toen al met tien man, na twee keer geel voor Kings Kangwa. Door een laag schot van Veljko Nikolic (2-1) vlak voor tijd werd het toch nog even spannend, maar Trabzonspor trok de drie punten over de streep. Naci Ünüvar en Dogucan Haspolat bleven overigens de hele wedstrijd op de bank bij de thuisploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Had de perfecte avond kunnen worden voor de Turkse clubs. Sivas wint uit van Cluj, Trabzon verslaat Rode Ster en BFK geeft Fiorentina voetbal les. Jammer dat Fenerbahce hier 2 punten heeft laten liggen, vooral als de bovenliggende partij. Die tweede goal was zo amateuristisch. Altay had daar gewoon uit moeten komen, ook tegen Kiev had hij bijna punten gekost.

Wel echt knap van Basaksehir. De koploper van België simpel eruit gekegeld en nu Fiorentina van de mat geveegd. Die linksbuiten, Mounir Chouiar is ook een genot om te zien, daar gaat Marokko veel plezier aan beleven.

15 september 2022 om 23:13

Die mounir gaat zeker naar een europeze topclub. Echt een grote talent met super mooie speelstyle.

16 september 2022 om 00:29

Mensen kunnen ook overdrijven Mounir is een goeie speler maar ik zie hem echt niet spelen bij een europese topclub

15 september 2022 om 23:18

Zijn er wat Turkse broeders die me meer over die Mounir Chouiar kunen vertellen ? Ik hoor de laatste tijd veel verhalen dat het een pareltje is in de Turske competitie en enorm veel potentie heeft. Misschien weten wat Super Lig volgers wat voor soort speler het is en waar zijn plafond kan liggen.

15 september 2022 om 23:21

Intelligente balbehendige flankspeler. Bovendien zeer technisch, en heeft goede versnelling. En bijna altijd goede voorzet

15 september 2022 om 23:27

Klinkt goed ! Jammer dat onze bondscoach hem niet oproept en hem een kans geeft tijdens de oefencampagne. Een flankspeler die deze kenmerken beheerst hoort er altijd bij ookal is het maar om vanaf de bank te brengen.

15 september 2022 om 23:32

Kan buitenom, kan binnendoor. Behendig, haast niet te verdedigen in de 1 op 1 situatie. Moet alleen zonder bal wat meer in het spel zitten en af en toe sneller de bal van de voet laten, maar zeker een heel leuk speler om te zien.

15 september 2022 om 23:32

Geen goede scouting daar

16 september 2022 om 01:27

Dit is echt een uitstekende speler. Europese top is overdreven, maar is een sterke linksbuiten. Weet zijn concurrentie niet bij het nationaal team maar ik zou hem zeker kansen geven.

16 september 2022 om 07:31

Met een grote glimlach gezien dat Fiorentina een flinke veeg kreeg, gefeliciteerd Turken!

Documentaire van ‘Imparator’ Fatih Terim komt uit op donderdag en op dezelfde dag beginnen de Turkse clubs opeens punten te pakken. Toeval bestaat niet😁

Trots op turkije!
Trots op fener. Rennes heeft zwaar geluk gehad. Ze moeten blij zijn met een punt.
Wat is er met altay gebeurd man pff hij maakte nooit zulke fouten.

15 september 2022 om 23:20

Nou nou, in minuut 60 sta je 2-0 achter tegen een veel betere selectie. Rennes heeft het juist echt uit handen gegeven. Wat een doodzonde.

15 september 2022 om 23:24

Jij hebt Rennes - FB niet gekeken, anders zou je dit niet zeggen.

15 september 2022 om 23:27

Heb je de wedstrijd gekeken? Die “veel betere selectie” (ben ik het totaal mee oneens) had in minuut 50 0 schoten op doel. Die 2-0 kwam in een window van 3 minuten, het is dus niet zo dat ze de 60 minuten waar jij het over hebt de wedstrijd hebben gedomineerd. In de voetballerij is “verdiend” niet alleen de doelpunten maar ook het veldspel over de gehele
90 minuten.

15 september 2022 om 23:48

Je kletst maar wat Ikea, Fener was de bovenliggende partij, hoe durf je te oordelen zonder te kijken?

16 september 2022 om 02:14

Ik heb de eerste helft niet gezien, maar ik oordeel ook niet over het spel(beeld) van Stade Rennes of Fenerbahce, ik constateer dat je als Fenerbahce blij mag zijn met een punt wanneer je in minuut 60 2-0 achter staat tegen een in principe betere selectie. Neemt niet weg dat ik een voorkeur heb voor Rennes en ik dus wel baal van het gelijkspel.

Inderdaad mooi voor de Turkse coëfficiënten, maar wat kan ik soms kotsmisselijk worden van mijn eigen team. 50 minuten lang tegenstander geen schot op doel, en vervolgens binnen 3 minuten 2 schoten op doel en ook meteen 2-0, terwijl daarvoor Fenerbahce bovenliggende partij was... gewoon een kopie van de wedstrijd tegen Kiev tijdens de CLQ’s ik ben inmiddels een beetje Altay moe aan het worden.

15 september 2022 om 23:27

Ik kijk niet naar vaak Fener maar lees de laatste tijd veel klachten over Altay terwijl vorig seizoen alle Fenersupporters hem de beste keeper van de competitie vonden. Wat is er mis gegaan? Oprechte vraag zonder bashen.

15 september 2022 om 23:31

Weet het niet broeder. Wellicht motiveerde Berke Ozer hem vorig jaar met concurrentie maar dit jaar hebben we niks als back up. Kan geen andere verklaring vinden. Bovendien is Altay als lijnkeeper de beste maar meevoetballend en op het gebied van uitkomen is die eigenlijk altijd wel twijfelend geweest. Hij is zoals Donnarumma. Blijf op je lijn en kom aub niet uit.

15 september 2022 om 23:40

Het is niet zo zeer dat er “iets” mis is gegaan, maar als je in meerdere belangrijke wedstrijden bij ieder schot op doel meteen een doelpunt eet, terwijl je zeker als fatsoenlijke keeper 2/3x zo’n bal moet tegenhouden, dan valt de conclusie dat iemand te kort komt al snel.

15 september 2022 om 23:53

Klopt hij is echt uitvorm, vorig jaar de beste van de competitie vond ik. Maar dit jaar echt matig! Duidelijk gebrek aan concurrenten en concentratie! Veel laconiek allemaal.

15 september 2022 om 23:54

@lugano. Concurrentie voor een keeper is wel belangrijk en dat kan idd een verklaring zijn. Met name bij keepers is dat belangrijk om scherp te blijven.

15 september 2022 om 23:57

@FBSK07… als ik het zo lees dan is er zeker iets mis. Bij Besiktas mis ik de laatste jaren een goede keeper. Zonder een goede keeper is kampioen worden erg lastig. Twee jaar geleden hebben we geluk gehad met het kampioenschap. Hoop dat ie iig de draad snel weer oppakt voor jullie. Met name in Europa… in de competitie mag hij blijven blunderen .

Met 3 zeges en 1 gelijkspel is Turkije vanavond van de 20e plaats naar de 19e plaats geklommen.

Als het 4 zeges waren geweest, dan had Turkije nu 17e geweest.

Het is nog een lange weg te gaan naar de oude plek 10, maar met het aankomende eenvoudige programma kan er nog van alles gebeuren en de landem die tussen plek 10 en 19 staan, blijven maar verliezen.

Fenerbahce moet straks 2x tegen AEK Larnaca uit Zuid-Cyprus (staan onderaan). Als ze twee keer winnen zijn ze gekwalificeerd.

Basaksehir moet 2x tegen RIF uit Estland (staan onderaan). Twee keer winnen betekent groepswinst.

Sivasspor moet 2x tegen FC Balkani uit Kosovo (staan ook onderaan). Twee keer winnen betekent kwalificatie.

Deze 3 clubs moeten dus 2x achterelkaar tegen de zwakste broeders uit hun poules.

Alleen Trabzonspor is een twijfelgeval. Die moeten 2x achterelkaar tegen AS Monaco, die vandaag in eigen huis verloren hebben van Ferencvaros.

Spannend.

15 september 2022 om 23:22

Osayi bewijst maar weer waarom hij ten alle tijden boven ferdi erin moet staan. Na Ismael Verratti/Pirlo Yuksek de beste aan de kant van FB!

Een Portugees heeft een andere Portugees laten zien dat 352 de meest waardeloze opstelling is voor Fener. Wat een zwakke tactiek! Fb begon zo goed aan het begin van het seizoen toen het 442 en 433 speelde en verloor punten of speelde magertjes met 352.

Ook dat rouleren. Je ziet dat Valencia, Irfan en een emre gewoon direct moeite hebben en moeten inkomen. Ik zie jj zeker geen kampioen worden, veel te koppig met een selectie waar je u tegen zegt!

Arao, Crespo, Alioski, Osayi horen altijd vaste waardes te zijn.

Rossi, MHY, Ferdi in ieder geval nooit!

De rest kan rouleren.

Ook Atilla met zijn ''opbouwende" "bonucci kwaliteiten.....

Ook het in de zone verdedigen man man man man.... slecht!

We hebben het hier onnodig laten liggen. Zonde!

15 september 2022 om 23:57

Dat je in de competitie met Ferdi begint kan op opzich begrijpen vanwege de 8+3 regel, maar waarom laat je Osayi Europees niet starten in godsnaam? Ferdi is niet klaar om Europees te voetballen hij heeft te veel mankementen, Osayi is 80 keer sneller dat lost al heel wat op in de verdediging en de aanval, rare keuzes van JJ.

16 september 2022 om 00:11

Je hebt naast Altay maar 2 turkse spelers nodig, aangezien Serdar Aziz meer geblesseerd is dan fit.....

Maar Ferdi komt bij mij zeker weten niet voor op het lijstje.

Arda Guler, Irfan Can, Ismael Yuksek, Emre Mor zijn spelers die naast Altay en Serdar Aziz als nr 3 tevoorschijn kunnen komen. Ook in een gare turkse competitie waar ferdi helemaal kapot wordt gespeeld door alles en iedereen....

16 september 2022 om 00:27

Ik zou dan liever Arda Guler en Serdar/Irfan zien, ik heb een zwak voor Arda, hoop dat hij meer minuten krijgt om zichzelf klaar te spelen voor volgend seizoen, hoop niet dat hij zijn geluk elders zoekt als hij zijn kansen niet krijgt, we moeten weer een Turkse speler in het nationale elftal hebben die het hele elftal naar een hoger niveau tilt, klaarstomen die jonkie!

Klasse basak, trabzon en sivas. Ook fener heeft met een gelijkspel een bijdrage geleverd. Als het goed is hebben we Griekenland nu ingehaald en hijgen we denemarken en kroatie nu wel heel zwaar in de nek.

Wat een irritante commentator. Hij probeert hem goed te leggen om hem weg te schieten. Hij is niet bewust aan het hooghouden.

16 september 2022 om 00:57

Ronduit idioot, natuurlijk. Gewoon wegkoppen zo'n bal. Of eerst met de borst aannemen en dan wegperen.

Het idee is leuk, maar het inschatten van de situatie en de uitvoering is gewoonweg amateuristisch.

16 september 2022 om 15:17

Helemaal met je eens, alleen die commentator moet niet doen alsof hij bewust aan het hooghouden is.

Op dezelfde dag dat de docuserie Terim op Netflix uitkomt en Fatih Terim op bezoek is in de naar hem vernoemde stadion Fatih Terim Stadyumu, winnen (bijna) alle Turkse clubs hun wedstrijden. Is de grootte van deze man een grap? Zonder dollen, ik kan mij geen dag herinneren dat we het zo goed hebben gedaan als vandaag. Felicitaties aan alle clubs, hopelijk kunnen we deze lijn vasthouden!


Wat heb ik genoten zeg! En niet eens omdat het allemaal zo oogstrelend was, maar wat een spirit en inzet van Fener. Eigenlijk kom je hier veel te kinderlijk op achterstand terwijl je eigenlijk een prima pot speelt, maar toch wel een spectaculaire comeback wat het wel extra sweety maakt. Dit was sowieso op papier de moeilijkste wedstrijd van de poule, Rennes is echt een hele scherpe, atletische ploeg. Hier een puntje meenemen is dus harstikke lekker. Hopen dat de blessure van Peres meevalt, die speelde weer een hele goede pot vandaag. Eerlijk is eerlijk, alle Fenerliler kregen een hartverzakking toen ze Valencia achter de bal zagen, maar hij rost hem er wel lekker in hoor. Beetje een rare vogel die barst van het zelfvertrouwen (vaak misplaatst) maar brengt toch weer een glimlach op onze gezicht. Ook lekker dat de andere Turkse ploegen allemaal de 3 punten pakken. Hopelijk heeft Avci hiermee zijn Europa-syndroom van zich afgegooid. Sivas ook heel knap met een selectie van 15 man ofzo maar de meeste credits gaat toch wel naar Emre met zijn Başakşehir. Fiorentina met een jantje naar huis sturen, geen grap. De man die binnenkort aan het roer gaat staan bij zijn grote liefde Fener!

15 september 2022 om 23:22

Zie jij Emre terugkeren bij Fener zo lang Ali Koc daar voorzitter is? Volgens mij zijn ze niet op de beste manier uit elkaar gegaan.

15 september 2022 om 23:34

Emre wou zelf weg naar wat ik heb begrepen. Beschikte 1. Niet over de juiste papieren en 2. Wou eerst ervaring opdoen en leren want hij weet dat als het hem niet zou lukken dat jaar dat de kans op een terugkeer laag zou zijn. Hij wilt gaan binnenkomen als een Ferguson bij Fener over een paar jaar en 10 jaar ofzo blijven. Wat ik betwijfel in Turkije.

15 september 2022 om 23:42

Precies wat DiegoLugano zegt. Kan zich nu lekker in de luwte ontwikkelen bij Başakşehir als trainer en doet dat uitstekend. Ik ben niet persé een fan van de persoon Emre maar hij heeft wel alles wat iemand nodig heeft om een grote trainer te worden in Turkije.

Zonde zonde zonde Stade Rennes. Had hen hoe dan ook de overwinning gegund, maar extra omdat tijdens de loting Stade Rennes enorm werd onderschat. Voor de rest geinig dat we er een Turkse wedstrijden topic van maken. Ikzelf zou graag volgende keer ook een topic Scandinaviã« willen zien, gezien die uitslagen mij een pak meer interesseren.

15 september 2022 om 23:24

Ik denk dat er in vergelijking tot de Scandinavische voetballiefhebbers je meer Turkse voetballiefhebbers hebben, die actief zijn.

15 september 2022 om 23:26

Misschien solliciteren als content writer bij VZ, kan je zelf de Scandinavische clubs in daglicht zetten aangezien ze zo interessant zijn voor jou.

Of wellicht effe een mail sturen naar VZ waarom Scandinavische clubs niet uitgelicht worden, terwijl het zo interessant is voor jou als individu. Want even serieus, die ene klik die jij zal opleveren is toch van behoorlijk belang.

Succes ermee!

15 september 2022 om 23:34

Dit artikel komt voornamelijk vanwege Fenerbahce, als je VZ fatsoenlijk volgt zie je dat de 3 clubs uit Istanbul altijd wel een artikel krijgen, voor zowel de competitie als Europese wedstrijden. Dat is ook logisch als je een beetje rationeel denkt en kijkt naar hoeveel leden hier fan zijn van deze clubs. Alleen hebben ze het nu een beetje uitgebreid en de titel wat interessanter voor neutrale leden gemaakt, dat is strategie. Dit heeft verder he-le-maal niets met eventuele andere artikelen voor overige clubs en landen te maken. Als je niet geïnteresseerd bent dus gewoon lekker wegkijken, maar ik denk dat niemand in Nederland zit te wachten op een artikel over wat Malmö nu presteert in Zweden (op jou na).

15 september 2022 om 23:35

Niemand heeft Rennes onderschat. Ze hebben een hele selectie met talenten zowat en die Terrier en Theatre zijn geweldige spelers. We zijn alleen maar blij met de 2-2 momenteel.

16 september 2022 om 02:05

Lijkt me inderdaad logischer om meer Scandinavische voetbal topics te zien ipv Turkse. Waarom zou je een artikel plaatsen voor duizenden Turkse voetbalfans als je er ook een kunt plaatsen voor de Scandinavische voetbalfans, die hier wss op een hand te tellen zijn. Commercieel is het voor VZ ook veel interessanter om een artikel voor IKEA fans te plaatsen, die 10 clicks en 3 reacties, dan een Turkse topic met honderden clicks en tientallen reacties.

Lekker hoor 3 overwinningen en 1 gelijkspel. Heb de hele tijd gezapt tussen Fener en Basaksehir. Na die blunder van de keeper van Fiorentina, toen het 2-0 was heb ik Fener zitten kijken. De rode kaart voor rennes vond ik persoonlijk te zwaar en had Irfan ook geel mogen krijgen voor zijn domme gedrag. Blijf Irfan echt een irritant mannetje vinden. Al met al blij dat ze wel de gelijkmaker hebben gescoord. Fener kan overwinteren in deze groep.

Sivas had deze moeten winnen om kans te kunnen maken om te overwinteren. Heel mooi om te zien dat dat gelukt is. Moet wel zeggen dat de 2e helft armoede was van beide clubs.

Fener was sterk aan het spelen met veel druk en veel passie. Probleem voor Fener blijft toch wel kansen afmaken. Creëeren zo veel kansen, maar gaan er telkens niet in. Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig verwachte tegen in Rennes in een uitwedstrijd. Maar Fener heeft me verbaasd.
Kanttekeningen, ik vind wel dat Emre een basisplaats moet hebben op rechtsbuiten. Daarnaast hoop ik dat de blessure van Luan meevalt. Zag er niet zo lekker uit.

Ook geweldig dat Başak en Trabzon punten pakten. Betreft Trabzon ik was best pessimistisch over een resultaat tegen Rode Ster. Maar hebben toch gewonnen.

Lang essay maar hopelijk krijgen we nog meer van zulke Europese avonden voorgeschoteld. Toch wel lekker voor coëfficiënt.

Heerlijke Turkse avond en een kleine coëfficiënten-polonaise mag gelopen worden! 3/4 Sivas dat even uit van Cluj wint zonder shirts, Basaksehir dat Fiorentina met 3-0 afmaakt en Trabzon dat op een papier gelijkwaardig Rode Ster verslaat. Fener dat een knap punt uit bij statistiekenmonster Rennes haalt na 2-0 achter. Moge dit het begin zijn van de Turkse wederopbouw in Europees voetbal! De avond kan niet meer stuk voor mij, ook mooi dat Qarabag Nantes even met 3-0 oprolt, hopelijk kan Azerbaijan ook beginnen met groeien! Al met al een heerlijke avond, geniet ervan Turkse broeders!

Basaksehir blijft maar indruk maken. Ik ben heel benieuwd hoe ver ze het gaan schoppen in de competitie en in Europa. Als het experiment met Okan bij GS mislukt (wat ik niet verwacht trouwens) dan zou ik Emre wel bij GS willen zien haha.

Hele goede pot gespeeld van Fener. Helaas krijgen we op een makkelijke manier twee doelpunten achter elkaar tegen. Dan denk je dit komt niet meer goed, maar ze hebben mij verbaasd. Heerlijke doelpunt van mijn hemseri Irfan Can, maar daar is ook alles mee gezegd. Deze man is geen schim van wat hij was bij Basaksehir. Ik kan leven met een punt uit bij Rennes, maar dit smaakte echt naar meer!

15 september 2022 om 23:29

Irfan wordt ook misbruikt op de flank. Hij moet gewoon op het middenveld.

15 september 2022 om 23:44

Klopt helemaal, vergeten te vermelden. Dit doen we al jaren hé? Een “nummer 10” op de rechter of linkerflank zetten. Je mist gewoon een hoop snelheid op deze manier. Ben er geen voorstander van. Lincoln hoort ook niet links op het middenveld.

16 september 2022 om 00:01

Klopt we hebben 3 hele goeie nr 10 rondlopen die je eigenlijk niet zonder speeltijd kan laten. Ene kant wel lekker, andere kant ze zitten elkaar wel in de weg op deze manier. En spelen ze op plekken waar ze niet horen.

Mooie avond voor de Turkse clubs. De broodnodige punten van de coëfficiëntenlijst zijn binnen

Hopelijk ziet JJ in dat die 3 mans verdediging gewoon bullshit is. Zodra Alioski inkwam en het 4-4-2 werd was Rennes gewoon klaar om opgerolt te worden. MHY mag van mij per direct naar erzincanspor ofzo gaan. Wat een mislukte speler zeg. Overduidelijk misten we Crespo vandaag en ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk die man voor Fener is. Zonder hem vallen we gewoon door de mand op het middenveld.

15 september 2022 om 23:51

Bro, ik ben Erzincanli, wil je ons ajb niet het slechtste toewensen hahaha

Ben hey verder compleet met je eens! Alioski en Crespo zijn ten alle tijden basis materiaal!!!!!!! 442>352

16 september 2022 om 12:39

Hahahaha sorry bro het was een voorbeeld. Zal ik dat veranderen in Kayseri Erciyesspor anders?

Ik heb gisteren voor het eerst in maanden een degelijke Trabzonspor gezien. Goed druk gezet, goed gecombineerd en wat prima kansen gecreëerd. Laten we hopen dat we hiermee weer een stijgende lijn gaan zien in het voetbal.

We hebben gisteren ook even mogen genieten van Montasser Lahtimi. In die 10 minuten tijd heeft hij laten zien dat hij een leuke voetballer kan zijn. Hopelijk mag hij meer minuten maken en wie weet krijgt Marokko er met hem en Mounir Chouiar twee goeie jongen flankspelers bij uit de Turkse competitie.

Gefeliciteerd Turkije 🇹🇷

Heerlijke comeback waarbij ik niet eens blij kon worden dat Irfan zo een mooie doelpunt maakt wat heb ik mij geïrriteerd aan hem en mert hakan. JJ doet het goed het enige wat fout gaat is dat de verkeerde spelers spelen (En ik geloof er nog steeds in dat dit de keuzes zijn van Ali Koc en niet alleen van JJ). 3 verdedigers werkt niet omdat je een Altay hebt die sinds dit seizoen heeft besloten om gewoon minder zijn best te doen denk omdat Berke zijn concurrentie er niet meer is.

Altay
Osayi - Szalai - Peres - Alioski
Emre - Crespo - Ismail - Arda
Valencia - Batshuayi

Wissels: Irfan - Ferdi - King - Zajc - Serdar Aziz

De rest mag gewoon niet meer spelen vooral Mert Hakan die zelfs geel krijgt terwijl hij op de bank zit hij is gewoon geen niveautje fb-gs-bjk lekker naar sivas of basak. Ik zie liever dit op het veld en ja Arda mag van mij elke week 90 minuten spelen hij op 17 jarige leeftijd is beter dan de hele selectie. Ismail Yuksek vind ik trouwens ook goed spelen.

Aan de kant van Rennes Sulemana en Doku waren net zo snel als een RS6 wat een talentjes wat is er trouwens met Gouiri gebeurt bij Nice was hij best goed toch gister vond ik hem super matig spelen.

Nou blijven winnen in Europa voor die puntjes.

16 september 2022 om 14:14

Ik zou alleen valencia vervangen met pedro. Met batshuayi heb je al een jager en afmaker voorin. Die heeft een meastro naast zich nodig voor de creativiteit.valencia kan niet eens een bal aannemen en pakt veel onnodige kaarten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren