Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoofdrol voor videoscheidsrechter in bekeroverwinning van NEC

Laatste update:

NEC heeft zich dinsdagavond voor de achtste finales van de KNVB Beker geplaatst. Het team van Adrie Bogers was in de eigen Goffert met 3-0 te sterk voor streekgenoot en tweededivisionist Achilles'29. De club uit Nijmegen stond na negentien minuten al met tien man op het veld, maar het bezoek wist niet van de overtalsituatie te profiteren.

De bezoekers hadden via Niels Wouters de beste kansen in de eerste helft, maar toch ging NEC met een voorsprong de rust in. Op dat moment stond de ploeg van Bogers met een man minder op het veld. Arbiter Dennis Higler gaf Suently Alberto eerst geel voor een charge met een te hoog been, maar na raadpleging van de videoscheidsrechter werd het een rode kaart en moest NEC met tien man verder.

Enkele minuten voor rust schoot Arnaut Groeneveld de 1-0 op het scorebord, al vonden de spelers van Achilles het buitenspel. In de tweede helft trok NEC het duel naar zich toe, na twee gele kaarten voor Shuremy Felomina in vijf minuten tijd. Een inzet van Groeneveld op de paal was een voorbode van de 2-0 van Ferdi Kadioglu, die een rebound benutte. Twee minuten voor tijd zette Mohamed Rayhi met een lob de eindstand op het scorebord.

Een terechte zege

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede overwinning van nec

Zenden ze morgen nergens vvv-Utrecht uit?
Maar wel de Dijk-Ajax?

24 oktober 2017 om 20:48

Hoe veel leuker het zou zijn om Venlo-Utrecht te zien, als Ajax al tegen een amateurteam moet spelen wordt dat zeker uitgezonden. Zo is het al jaren, brengt gewoonweg meer kijkcijfers op gezien de grote fanbase van Ajax.

Overigens, gefeliciteerd NEC voor het bereiken van de 8e finale natuurlijk

24 oktober 2017 om 21:12

Of een willem 2 - af heerenveen

En dit is dus de reden waarom je een videoscheidsrechter nodig hebt. Je haalt hier een heleboel oneerlijkheid mee weg. Gejank van trainers, spelers en supporters moet nu een keer stoppen. Invoeren die videoscheidsrechter!

24 oktober 2017 om 20:45

Eens. Was wel verbaasd dat het zo lang duurde voordat hij naar dat scherm duurde.

24 oktober 2017 om 21:06

Moet die wel goed worden gebruikt zoals vandaag. Moet 1 rechte lijn worden getrokken door de KNVB, in welke situaties het allemaal kan worden gebruikt. Nacompetitie wedstrijden NAC-NEC en NEC-NAC zijn daar voorbeelden van.

24 oktober 2017 om 21:06

Trouwens dit keer een terechte beslissing, niet vergeten te zeggen

Tja, nodig Blom en Higler uit op je verjaardagsfeestje en je krijgt complete anarchie. Ik ben in essentie echt een grote voorstander van de videoref maar ik vond het vandaag eigenlijk een grote warrige chaos met die Higler. Die heeft eigenlijk heel veel dingen fout beoordeeld. Vraag me nog steeds af waarom die speler van Achilles bij dat moment met die teruggedraaide pingel geen rode kaart kreeg. Geen enkele intentie om de bal te spelen van achter ontnemen scoringskans.

Verder kan je het als NEC-zijnde in zo'n wedstrijd ook niet snel goed doen. Er wordt verwacht dat je wint en eigenlijk ook nog ruim, oftewel je kan alleen maar verliezen. Het is verder i.m.o. ook een vervelende onderbreking m.b.t. de competitie, want we mogen vrijdag alweer en de kans dat we die beker winnen is toch niet zo groot(laten we zeggen nihil)

24 oktober 2017 om 23:21

Wie is die rechtsbuiten van jullie? Heb net de samenvatting gekeken en hij deed het goed.
Speelt hij altijd zo makkelijk of had hij vandaag niet zo'n sterke verdediger tegenover zich?

24 oktober 2017 om 23:39

Dat is langil. Hij is recentelijk transfervrij aangetrokken als vervanger voor de naar Leeds vertrokken Grot. Een erg leuk spelertje met veel snelheid en een goede actie in huis. Vooralsnog laat hij het in de JL ook zien. Hij staat echter geen basis omdat hij met een conditionele achterstand binnen kwam en zijn directe concurrent Rayi laatste weken in bloedvorm verkeerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren