Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoofdrol voor Ibrahimovic in krachtmeting tussen broers Pogba

Laatste update:

Manchester United heeft donderdagavond een belangrijke stap richting de achtste finales van de Europa League gezet. Het team van José Mourinho was in eigen huis met 3-0 te sterk voor Saint-Étienne. Niet Paul Pogba of Florentin Pogba maar Zlatan Ibrahimovic maakte het verschil. De Zweed nam alle doelpunten op Old Trafford voor zijn rekening en maakte zodoende de zeventiende hattrick uit zijn loopbaan.

Manchester United speelde zeker niet de beste eerste helft van het seizoen, maar toch ging het team van Mourinho met een voorsprong de rust in. Na een kwartier spelen verscheen de naam van Ibrahimovic op het scorebord op Old Trafford. De Zweed ontfermde zich na een charge van Jordan Veretout over een vrije trap en schoot het leer via Vincent Pajot tergend langzaam achter Stéphane Ruffier: 1-0.

Saint-Étienne had op basis van de eerste helft zeker een doelpunt verdiend, maar de Fransen hadden het vizier niet op scherp staan. Kevin Monnet-Paquet en Romain Hamouma konden in de openingsfase niet van fouten van Eric Bailly profiteren. Een duel tussen Daley Blind en Jorge Intima leverde Saint-Étienne geen penalty op en Henri Saivet mikte de bal tot tweemaal toe nipt naast het doel. United had via Juan Mata en Anthony Martial uitzicht op de 2-0, maar Ruffier hield het bezoek op de been.

In de tweede helft hielden de ploegen elkaar aanvankelijk in evenwicht. United was weliswaar gevaarlijker en zette Ruffier aan het werk, maar Saint-Étienne liet zich ook niet onbetuigd en zocht eveneens naar een doelpunt. Goede kansen voor Paul Pogba, een inzet die maar net naast ging en een kopbal op het aluminium, waren een voorbode van de 2-0 van Ibrahimovic. Na een rush van Marcus Rashford aan de linkerkant van het strafschopgebied kon de Zweed op simpele wijze de 2-0 binnenwerken. In de slotfase zette Ibrahimovic vanaf elf meter de 3-0 op het scorebord, na een overtreding van Kévin Théophile-Catherine op de aanvaller.

Denk jij dat Manchester United de Europa League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een charge van vererout? Een overtreding van Catherine? Eerder de wind die de zijde zachte ledematen van zlatan aantiktje waarna hij ging liggen... erg jammer dat united de overwinning zo moet binnenslepen

17 februari 2017 om 08:16

het is bij die penalty gewoon ontzettend dom van de verdediger om er te happen. 1 hij kan nooit bij de bal zonder eerst de man te spelen. en 2 hij draait weg van doel en is dus niet rechtstreeks gevaarlijk ... eerder onkunde van de verdediger dan iets anders... een typische beginnersfout.

17 februari 2017 om 09:57

Het is inderdaad om inkomen maar hij houdt ruim op tijd in ibra wordt niet aangeraakt en gaat zwakjes liggen.. dat stoorde me meer

Twee onterechte goals. Die Ibrahimovic gaat twee keer liggen bij een zuchtje wind in zijn rug. Schande!

Wel een dikke pluim voor de spelers en de supporters van Saint-Etienne, die alles hebben gegeven. De supporters hielden maar niet op met zingen. Dat wordt mooi in Geoffroy-Guichard.

Ben blij dat er eindelijk een Engelse club is die de EL serieus neemt. United is in mijn ogen de grote favoriet om de beker te winnen en hopelijk gebeurt het ook.

16 februari 2017 om 23:08

Het is maar goed dat je United de EL serieus neemt, want het is geen zekerheid dat ze in de top 4 eindigen en dan kunnen ze alsnog via de EL de CL in.

17 februari 2017 om 00:19

Schijnt dat Liverpool vorig jaar nog een finale van de EL heeft gespeeld, was dat niet serieus genoeg? Verder wel met je eens dat het goed is dat United het serieus neemt.

1e redelijk matig, maar wel met 2 grote kansen. 2e helft ging veel beter toen Fellaini eruit ging, die gozer voegt echt helemaal niks toe. Saint ettiene had misschien zeker een goaltje verdiend. Voor de rest een goede uitslag om de return in te gaan en een paar basisspelers rust te geven, want het schema is weer bom vol.

Twee doelpunten cadeau gekregen, maar desalniettemin was United vrijwel de hele wedstrijd de betere ploeg, dus de overwinning is zeker niet onterecht. Mooi om te zien hoe United bleef jagen en strijden na die 2-0 om nog een derde te kunnen maken. Dat is de winnaarsmentaliteit die onder vorige coaches ontbrak. De klus lijkt me nu wel zo goed als geklaard. Volgende week een doelpuntje maken en we zitten bij de laatste 16. Dit United is echt prima in staat om de Europa League te winnen, en gezien de huidige stand van zaken in de Premier League zou Europa League winst zeer welkom zijn met het oog op Champions League voetbal volgend seizoen.

17 februari 2017 om 01:06

Maar in de top 6 in Engeland laten wel heel weinig ploegen punten liggen. United lijkt heel moeilijk te verslagen de laatste tijd. Zeker op twee wedstrijden zie ik niet veel ploegen in staat gun er uit te flikkeren.

Eerlijk is eerlijk, ASSE verdiende meer dan dit onterechte uitslag! Een zakelijke overwinning met een strikje rond!

17 februari 2017 om 09:59

Met schoten net naast, een balletje over schieten vanaf 1 meter of net te kort komen om een bal aan te nemen bleef asae naar mening gevaarlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren