Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hoe zou het mij geen pijn kunnen doen als Messi mijn record verbreekt?’

Laatste update:

Gabriel Batistuta voert met zijn 56 doelpunten al een tijdje de topscorerslijst van Argentinië aan, maar daar zou binnenkort weleens verandering in kunnen komen. Lionel Messi is Batigol tot op zes doelpunten genaderd, dus het is niet onvoorstelbaar dat de ster van Barcelona zijn landgenoot binnenkort voorbij gaat. Batistuta heeft wel moeite om afstand te doen van zijn record, maar hij kan zich er ook bij neerleggen dat iemand als Messi het dan breekt.

/

“Ik werd de topscorer zonder dat ik het zelf doorhad, ik werd op een dag wakker en toen hoorde ik dat ik er meer gemaakt had dan Diego Maradona”, vertelt hij aan FOX Sports. “Hoe kan het mij geen pijn doen als ik mijn record kwijtraak? Natuurlijk doet het pijn als Messi hem verbreekt, maar we hebben het niet over een zomaar iemand.” Leo krijgt nog weleens de kritiek dat hij niet zijn beste spel laat zien in het shirt van Argentinië, maar hier wil Batistuta niets van weten: “We kunnen niet zeggen dat hij zijn best niet doet.”

Over zijn eigen toekomst is hij duidelijk: “Ik ben nu met pensioen en ik heb een beetje afstand genomen van de sport omdat ik een serieus project wilde ondernemen, maar die zijn moeilijk om te vinden. Daarom wil ik de coaches hier ook feliciteren, zij werken in een omgeving die ik niet aan zou kunnen. Het klopt dat Fiorentina mij een baan heeft aangeboden, maar ik ben daar erg geliefd en wil niets doen om dat in gevaar te brengen.”

Denk je dat Lionel Messi Gabriel Batistuta voorbij zal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een beest was dat zeg Batistusa. Beer van een vent met die lange haren haha

Jammer dat hij alleen bij AS Roma in een kampioenenploeg zat. Echter zijn wedstrijd met Fiorentina op Wembley staat mij ook nog bij, tegen Arsenal. Fijn goaltje hoor.

16 april 2016 om 10:59

Ik herinner me die wedstrijd van argentinie tegen nederland, waarin Bergkamp zn wereldgoal maakte. Batigoal raakte eerder met een enorme pegel de paal. Kwamen we goed weg.

Batigoal. Een van de weinige spitsen die zo doelgericht was. Knalde ze van overal binnen. En dan hebben we het over voetballende spitsen tegenwoordig. Mis de tijd van Jardel, Crespo, Recoba, Batistuta etc.

16 april 2016 om 02:22

Met dank aan Rui Costa.

Bij Argentinië speelt Messi een stuk slechter dan bij Barca. Aan de medespelers kan het niet liggen. Zoveel slechter zijn de bij Argentinië niet. En als dat wel zo is dan is Messi blijkbaar te afhankelijk.

16 april 2016 om 02:31

Af en toe heb ik het idee dat ze bij Argentinië niet voor Messi willen voetballen. Bij Barca is hij de man en weet iedereen wat zijn taak is en bij Argentinië willen de meeste toch nog hun eige wedstrijden spelen. Ik denk ook dat het met de trainer te maken heeft want die Martino vind ik geen goeie trainer. Zet Simeone maar voor de groep dan ga je zien wat er gaajlt gebeuren.

16 april 2016 om 06:43

Zolang Messi niet hard werkt komt het nergens goed met geen enkele trainer aan het roer! Ik vind Ronaldo als Messi beiden bij hun land echt drama, heel ander team heel ander gevoel. En ik blijf bij mijn mening, messi mag zn handjes dichtklappen met barcelona, zou bij ieder ander team een topper zijn maar geen wereldtopper

16 april 2016 om 13:09

Simeone gaat niet lukken, Messi houd niet van verdedigen.

Mooie eerlijke woorden waar hij mee afsluit:

"daarom wil ik de coaches hier ook feliciteren, zij werken in een omgeving die ik niet aan zou kunnen. Het klopt dat Fiorentina mij een baan heeft aangeboden, maar ik ben daar erg geliefd en wil niets doen om dat in gevaar te brengen.”

Neem bijvoorbeeld Seedorf, die een prachtige carriere heeft gehad en flink wat status opgebouwd om het vervolgens in 3 maanden tijd bij een zinkend schip allemaal weer af te breken. Zonde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren