Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hitzlsperger: 'Ik ging niet trainen om mijn privéleven te bespreken'

Laatste update:

Thomas Hitzlsperger kwam woensdag uit de kast. De 31-jarige Duitser stopte na het seizoen 2012/13 met de sport en achtte de tijd rijp om openlijk aan te geven dat hij homoseksueel is. De oud-middenvelder zegt dat het debat over homo’s in de voetballerij gaande moet blijven en dat hij daarom zijn coming out deed. Hij kon wereldwijd rekenen op veel sympathieke reacties.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk gewoon dat als hoe hoger je geraakt in de voetballerij, hoe moeilijker het wordt om uit de kast te komen. Ik zie het echt niet gebeuren, een speler van Barca of Milan die het openlijk durft te zeggen. Het is gewoon geen toeval dat Hitzlsperger dit nu pas zegt, ik geloof niet dat hij er zo lang over heeft gedaan omdat hij niet zeker wist van z'n geaardheid. Op 31-jarige leeftijd hoor je zoiets te weten.

10 januari 2014 om 01:24

Denk dat je gelijk hebt, maar ben het compleet oneens met je laatste zin. Je ´hoort´ helemaal niks, je kan er op alle mogelijke leeftijden nog achter komen dat je eigenlijk homo bent. Genoeg voorbeelden van lang getrouwde mannen die rond hun vijftigste nog eens ontdekken dat ze eigenlijk op mannen vallen.

10 januari 2014 om 02:32

Bizar eigenlijk. Ik kan me er niets bij voorstellen dus daarom dat ik dat zei. Maarja, ieder zijn ding

10 januari 2014 om 08:19

Dat lijkt wel een psychisch probleem. Hoe kun je nou met een vrouw trouwen, terwijl je niks voor vrouwen voelt. Het is niet dat ik het niet accepteer ofzo, maar het is gewoon moeilijk voor te stellen.

10 januari 2014 om 11:40

Bijvoorbeeld omdat je de gedachte dat je homo bent niet toe wilt laten of dat je het ooit heel sterk hebt ontkend. Of omdat je het wel heel leuk hebt met een vrouw, maar dan op een vriendschappelijke manier, maar het daarom niet doorhebben

11 januari 2014 om 21:14

Inderdaad, had ook een leraar op de middelbare school die zei dat die het eerst met vrouwen had 'geprobeerd', maar er niks bij voelde.

Laatste klopt niet... Dat alleen die speler van LA Galaxy er voor uit is gekomen. Xisco valt ook op mannen... Oud speler Valencia en Newcastle... speelt nu voor Cordoba.

Weet alleen niet of hij het heeft uitgesproken... maar er circuleren wel foto's op internet die eigenlijk net zoveel zeggen als woorden.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren