Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij was in shock en vroeg direct om duidelijkheid over zijn carrière'

Laatste update:

De schrik zat er afgelopen zondag goed in bij Dries Mertens. De aanvaller van Napoli en de Belgische ploeg kwam in de interland tegen Wales in botsing met de invliegende George Williams en raakte daarbij geblesseerd aan zijn hoofd. Mertens werd per brancard van het veld gehaald.

/

De dribbelaar was even buiten westen geweest en toen hij weer bij bewustzijn kwam, vroeg hij arts Kris Van Crombrugge wat er precies was gebeurd. "Hij was in shock en vroeg direct om duidelijkheid over zijn carrière", vertelt Van Crombrugge. "De vrees was even erg als de klap. Hij maakte zich zorgen omdat hij zijn benen niet meer kon bewegen. Het was daarom belangrijk dat hij zijn ledematen weer kon gebruiken."

Mertens werd naar het ziekenhuis gebracht, waar een zware hersenschudding geconstateerd werd. De aanvaller is inmiddels alweer thuis en kan mogelijk aankomend weekend alweer in actie komen voor Napoli. De huidige nummer drie van de Serie A speelt zondag tegen Cagliari.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn ogen draaiden weg, je zag alleen nog maar oogwit, echt verschrikkelijk. Ik was echt opgelucht toen ik hoorde dat het goed kwam.

Verder mogen ze Fellaini ook een maand ofzo schorsen voor de rode duivels, wat die uitvrat bij Allen was een schande, hoort echt niet thuis op een voetbalveld zoiets.

18 november 2014 om 19:40

Heb het niet gezien, kan je vertellen wat hij deed? Ty

18 november 2014 om 20:16

Hard inkomen en daarna een horizontale elleboog uitdelen.

Zware hersenschudding en komend weekend alweer spelen? Lijkt me niet! Lekker even tijdje gestrekt. wel zo verstandig

18 november 2014 om 18:44

Zegt genoeg over de inhoud denk ik dan... ;-)

18 november 2014 om 18:47

True! Dit zou nog wel even na dreunen bij kleine Dries!

18 november 2014 om 19:11

Niet noodzakelijk. Het kan best dat je al na enkele dagen al klaar bent voor de dienst.

Het is alleen een beetje onnozel dat ze dit nu al melden. De postcommotionele klachten kunnen immers ook enkele weken duren en zelfs langer.

Gedurende die tijd doe je het dan wél rustig aan.

19 november 2014 om 00:35

Bij een echte zware hersenschudding moet je een aantal weken rust houden. Als je na een paar dagen weer aan de bak kunt spreek je van een lichte hersenschudding.

19 november 2014 om 07:41

Lunny,

Neen, dat is niet zo. Eigenlijk bestaat dat niet, een zware hersenschudding. Immers als het zwaarder is, dan spreekt men over een hersenkneuzing.

En in zo'n geval laat men de patiënt nooit naar huis gaan na 24 uur. Dat is immers echt een ander beestje dan een hersenschudding.

Hoe kan dat? Vergeet je ook het lopen tijdens zo een stoot snap t niet.

18 november 2014 om 22:41

Door de klap op je hoofd kan ook je nek beschadigd raken, waardoor je misschien verlamd kan raken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren