Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij was de beste opvolger van Neymar geweest, hij heeft een geniale intuïtie'

Laatste update:

Barcelona zou deze zomer nadrukkelijke belangstelling hebben gehad voor Lorenzo Insigne. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Napoli een Catalaans bod van honderd miljoen euro van tafel geveegd. Arrigo Sacchi stelt dat Insigne de perfecte opvolger van Neymar was geweest.

“Insigne is het grootste Italiaanse talent van de afgelopen tien jaar, hij heeft een geniale intuïtie. Het enige kritiekpunt is dat hij verdedigend iets beter zijn werk zou kunnen doen”, zegt Sacchi tegenover de roze sportkrant. “Dat is jammer, want tactisch is hij echt fantastisch.”

“Hij was bij Barcelona dan ook de perfecte opvolger van Neymar geweest. Maar Barça heeft op dit moment niet hetzelfde niveau als Real Madrid”, besluit de voormalig oefenmeester van onder meer AC Milan, de Italiaanse nationale ploeg en Atlético Madrid. Barcelona wist in de laatste dagen van de transferwindow geen spelers meer binnen te halen.

Ben jij het met Arrigo Sacchi eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Insigne een geweldige speler, echt waar. Maar zeker geen niveau Neymar. Dacht eerst aan de kop te lezen dat het over Hazard ging, want hij leek mij wel een dan waardige opvolger.

2 september 2017 om 14:14

Ben het met je eens. Vind het persoonlijk ook jammer en vreemd dat barca geen poging heeft gewaagd voor Hazard.

En dat Real zoveel beter is dan barca vind ik ook echt meevallen. Het wordt nu overdreven na de 2 copa wedstrijden, waarin barca de heenwedstrijd niet eens slecht speelde en Real zeker niet beter (behalve het afwerken). En de terugwedstrijd in Madrid was duidelijk voor Real, vooral de eerste helft, maar datlag grotendeels aan de opstelling van Valverde die kiest voor een 3-5-2 in Bernabeu met een vreemd middenveld.

Barca had beter in kunnen kopen en had eerder haar aandacht moeten verleggen naar andere spelers, zoals een Lemar. De focus zou in eerste instantie op de competitie moeten zitten dit seizoen en hopen dat het bestuur weg wordt gestemd en er volgend jaar beter en gerichter wordt ingekocht.

2 september 2017 om 14:24

Ik vind het opmerkelijk dat men Hazard opnoemt. Op dit moment is Hazard de man bij Chelsea en 100% onhaalbaar. Chelsea is sowieso geen verkoopclub in de zin van dat ze hun sterspelers verkopen. Ook voor Barcelona is hij onhaalbaar. Ik vind het niet vreemd dat ze geen poging hebben gewaagd.

2 september 2017 om 14:44

Datzelfde geldt voor Dybala bij Juve, maar voor hem hebben ze wel een poging gewaagd, vandaar dat sommigen het misschien wel vreemd vinden.

2 september 2017 om 16:40

Er is nooit een formeel bod op Dybala binnen gekomen bij Juve.

Fantastische speler, maar ik betwijfel dit. Daarnaast zou het niet de eerste keer zijn dat een Italiaan buiten Italie moeite heeft zijn ritme te vinden en te wennen aan de nieuwe omgeving.

2 september 2017 om 16:41

Zola is de enige echte uitzondering.

2 september 2017 om 18:10

Dat is ook wel aan het veranderen hoor denk ik. Globalisering. Je hebt gelijk dat Italianen het vaak lastig hebben buiten hun geliefde Italie. Net als Engelsen buiten Engeland. Maar ik denk dat er, naast Zola, genoeg Italianen in het buitenland het goed doen. Verratti doet het alleraardigst bij PSG. Cannavaro deed het ook aardig bij Real. Gabiadini heeft vorig jaar een goed seizoen gedraaid bij Soton. Pelle natuurlijk bij Feyenoord, Soton en nu in China. Etc.

Hele goede speler maar echt niet de beste opvolger voor Neymar. Sanchez, Hazard, Dybala en Dembele vind ik allemaal betere opties. Deze man is ook 'al' 26. Italianen doen het daarnaast vaak slechter buiten Italië dus ik ben blij dat hij niet is gekomen. Stel je voor, 100 miljoen voor Insigne. In deze gekke markt kon het natuurlijk wel maar voor deze transfermarkt kocht je daar een Ronaldo of een Pogba voor!

2 september 2017 om 15:37

Ben het totaal niet met je eens.
Sanchez heeft al een verleden bij Barca en zoals Alves ooit aangaf is hij beter af als Protoganist van een team en uit het verleden blijkt dit ook.
Hazard en Dybala zijn beide onhaalbaar voor Barca.
Beide hebben geen clausule zoals Neymar had en Juve en Chelsea hoeven ook niet te verkopen voor het geld.
Dembele heeft het een seizoen laten zien, is in potentie zeker beter dan Insigne maar moet het nog meerdere seizoenen laten zien.
Insigne daar in tegen staat er direct en laat het al meerdere seizoenen zien, een Italiaan buiten Italie is natuurlijk een vraagteken door het verleden maar ook geen garantie dat hij mislukt.
Hij is 'al' 26 naar dat is juist de leeftijd waar aanvallers en middenvelders vaak in de prime van hun carriere zitten tot hun 30e/31e wat inhoud dat je voor aankomende 4 seizoenen gewoon een stabiele factor had. Het is geen FM hier waar spelers boven de 25 niet aantrekkelijk zijn.
Ronaldo zijn move voor 100 mil was in Juni 2009, welteverstaan 8 jaar geleden dus die vergelijking gaat ook niet op.
Echter lijkt de transfermarkt na de verkoop van Neymar inderdaad helemaal ontspoord te zijn qua bedragen, en waar mensen nog opkeken van Pogba zijn prijs is dat nu 'normaal'.
Met als toppunt dat Barca zelf meegaat in de gekte en 150mil! betaald voor een jong talent dat nog alles te bewijzen heeft.
Terwijl een Pogba, Ronaldo, Bale, Neymar en Higuan bijvoorbeeld het al hadden laten zien meerdere seizoenen voor ze transfereerde voor absurde bedragen.

2 september 2017 om 16:06

Sanchez had prima in het spel van Barcelona gepast en misschien ook best terug gewild. Hazard en Dybala waren inderdaad onhaalbaar maar dat neemt niet weg dat ze goede vervangers zouden zijn.

Met 'al' 26 bedoelde ik dat hij de komende 2 jaar inderdaad in de top van zijn kunnen zit, maar niet meer veel zal groeien denk ik. Spelers zijn zelden tot hun 30ste in topvorm, helemaal aanvallers niet.

2 september 2017 om 16:19

'Misschien' ook teruggewild. Dit is dus niet het geval en ook duidelijk als je je een beetje verdiept. Zo ken ik ook nog wel een optie of 5.
Zelden tot 30e in topvorm? Kijk eens even na de leeftijd van de absolute vedette's van de top 10 clubs. Die zijn allemaal nabij de 30 of er al voorbij! Het is echt onzin dat een speler niet kan groeien na zijn 26e.

Lekker bij Napoli blijven. Perfect huwelijk aangezien hij ook een echte napolitaan is, Zou alleen maar 1 van de zijn bij Barcelona terwijl hij bij Napoli een club icoon kan worden. Verder zie ik italianen altijd het liefst in de Serie A blijven

2 september 2017 om 14:33

Daarnaast kampen Italianen net als Engelsen vaak met aanpassingsproblemen in het buitenland.

Leuk dat Sacci reclame maakt voor zijn landgenoot maar deze speler is bij lange na niet van het niveau Neymar! Een speler met die kwaliteiten gaat Barca dan ook niet snel vinden. Ook Dybala heeft dat niveau niet. Insigne doet er goed aan om in de Italiaanse competitie te blijven. Bij Napoli wordt hij op handen gedragen en in Italië is hij een "grote" ster. In Spanje, Duitsland en Engeland lopen er zoveel goede spelers rond dat hij niet eens zo opvallend zal zijn. Ook een Mertens heeft er goed aan gedaan om bij Napoli te blijven. Dries is een fantastische jongen die altijd het sportieve boven het geld heeft gezet. Ik gun het hem zijn status bij Napoli. Hij heeft er hard aan moeten werken nadat hij de eerste jaren niet- onbetwist was.

Ben het gedeeltelijk met Sacchi eens. Barca is terrein aan het verliezen, ten opzichte van Real Madrid. Te matige aankopen en te weinig doorstroming vanuit la masia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren