Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij vertrekt in juni en als hij niet naar Man City gaat, wordt het Man United’

Laatste update:

Manchester City en Manchester United stonden in januari al tegenover elkaar op de transfermarkt toen het ging om de vraag waar Alexis Sánchez zijn loopbaan voort zou zetten en de kans is groot dat de twee grootmachten uit het noorden van Engeland elkaar aankomende zomer opnieuw tegen zullen komen.

De nummer een en twee van Engeland zijn namelijk beiden op zoek naar een controlerende middenvelder, als opvolger van respectievelijk Yaya Touré en Michael Carrick, en hebben allebei hun oog laten vallen op Fred van Shakhtar Donetsk. De Oekraïners, die dinsdagavond een 2-1 voorsprong zullen proberen te verdedigen tegen AS Roma in de achtste finales van de Champions League, lijken zich er al bij neer te hebben gelegd dat de Braziliaan bezig is aan zijn laatste maanden bij de club.

“Fred gaat in juni vertrekken en als hij niet naar Manchester City gaat, dan wordt het Manchester United. Hij is klaar voor de beste competities. Naast dat hij erg goed is, is Fred ook enorm professioneel”, legt directeur Sergei Palkin uit aan Corriere dello Sport. De 25-jarige middenvelder speelt sinds 2013 voor Shakhtar en kwam sindsdien 145 keer in actie voor de Oekraïners.

Shakthar lijkt in ieder geval een mooie wist te gaan maken op Fred, die vijf jaar geleden voor vijftien miljoen euro werd overgenomen van Internacional. Manchester City zat in januari namelijk ook al achter zijn diensten aan en had toen een bod van naar verluidt vijftig miljoen euro in gedachten. De concurrentie van Manchester United kan de transfersom voor de Braziliaan, die nog tot medio 2023 vastligt, nog verder omhoogstuwen.

Welke club kan Fred volgens jou he best gebruiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet city met Fred. Nog een aanvallende middenvelder erbij?

13 maart 2018 om 17:26

Fred is toch niet echt een aanvallende middenvelder ? Fernandinho & toure zijn oud, dus kan hij zich focussen op een positie als controlerende middenvelder.

13 maart 2018 om 17:27

Volgens mij, staat er toch echt dat Fred en controleerde speler is.

13 maart 2018 om 17:40

Fred is totaal geen aanvallende middenvelder, meer een box-to-box speler.

Fred is een jongere versie van fernandinho, plus hij heeft meer snelheid en schiet met links en rechts goed naar doel. Hij is linksvoetig, en is een goeie back up voor fernandinho zolang hij het nog kan belopen, en zo kunnen ze fred rustig brengen. Hele goeie aanwinst!

13 maart 2018 om 19:13

Dier ga je veel teveel betalen, en vind fred toch meer passen bij city. Weigl vind ik een goeie maar toch net iets minder als fred. Fabinho zou ook een optie zijn, maar vind ik ook minder als fred. En toure is klaar om naar china of zo te gaan.

Kijk er echt naar uit om Fred vaker op TV te zien spelen. Echt een geweldige rasvoetballer en zou eigenlijk perfect in het spelletje van City passen. Zou ook best in de rol van Fernandinho kunnen gaan groeien, hoewel hij nu nog meer box-to-box dan controlerend is.

Fred zou een zeer goede aankoop zijn voor city. Hij doet me veel denken aan fernandinho toen hij nog bij shakhtar speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren