Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij past perfect bij NAC Breda, ik heb hem als mens erg hoog zitten’

Laatste update:

Eric Hellemons zit zaterdag mogelijk voor het laatst als interim-trainer in de dug-out van NAC Breda. De Bredanaars nemen het dan op tegen AZ en zijn in de tussentijd bezig met de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach. Robert Maaskant geldt als een van de kandidaten om het stokje van Hellemons over te nemen bij De Parel van het Zuiden.

/

“Als je het mij persoonlijk vraagt, zeg ik: Maaskant zou perfect passen bij NAC. Als trainer en als mens heb ik hem hoog zitten”, aldus Hellemons in gesprek met Voetbal International. “Ik denk dat Rob Penders (assistent trainer, red.) en ik onder hem goed kunnen werken. We zijn, denk ik, in staat om hem aan te vullen en nu en dan op de rem te trappen.”

Hellemons, die volgens FOX Sports donderdag een nieuw contract heeft getekend bij NAC, wilde vorige week woensdag tegenover BN De Stem nog geen voorkeur uitspreken over de eventuele nieuwe trainer: “Ik wil het niet toespitsen op Maaskant”, vertelde hij. “Er zijn meerdere trainers in beeld. Ik heb ook wel een voorkeur, maar die spreek ik uit naar Graeme Rutjes of Justin Goetzee.”

Tighadouini
Adnane Tighadouini is donderdag van de training gestuurd bij NAC Breda. De aanvaller moest van Hellemons vertrekken na een meningsverschil over een spelsituatie, aldus Voetbal International. “'Ach, dat soort dingen gebeurt zo vaak. Alleen nu stond er toevallig een cameraploeg van FOX bij. Niets aan de hand. Adnane staat zaterdag tegen AZ gewoon in de basis”, reageert de ad-interim.

'Robert Maaskant past perfect bij NAC Breda'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet het nog niet zeker of het wel handig is om Maaskant terug te laten komen maar proberen kan nooit geen kwaad.

6 november 2014 om 17:26

NAC zit toch niet echt in de situatie om Maaskant te proberen, lijkt me

“ach, dat soort dingen gebeurt zo vaak."

Haha, lekker dan. Als zoiets vaak gebeurt, dan is er toch iets mis hoor. Een speler naar binnen sturen is allesbehalve normaal.

6 november 2014 om 17:36

eindelijk een trainer die zn spelers aanpakt.

Maaskant is denk ik wel een goede trainer voor nac omdat hij de club en de omgeving goed kent. Hij zal nac wel weer iets verder van die streep krijgen.

Als speler moet je ook niet de trainer uithangen. Speel scoor en win verder mondje dicht en luisteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren