Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij komt van Barcelona en ik van Ajax, we hebben een gelijke voetbalschool’

Laatste update:

Queensy Menig begon in de jeugd bij Ajax als veelbelovend talent. Na een succesvolle periode bij PEC Zwolle en een minder geslaagd avontuur in het buitenland bij het Franse FC Nantes en het Engelse Oldham Athletic hoopt de rappe buitenspeler weer helemaal op te bloeien bij FC Twente. Onlangs maakte hij zijn debuut bij de Tukkers en dat smaakt naar meer.

Zie jij Queensy Menig opbloeien bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat die jongen weer in nederland voetbalt altijd enorme dreiging super snel vond ze techniek wel iets minder maar nu met wat meer ervaring hoop ik dat ie weer opbloeit..

18 oktober 2019 om 13:23

Hij zal menig mensen verbazen als hij in vorm is

18 oktober 2019 om 21:11

In vorm vond ik het al geen bijzondere speler. Hij heeft een seizoen een leuk rendement gehaald, maar dat doen wel meer middelmatige spelers in de Eredivisie. FC Twente mag dan een aantal jasjes uit hebben gedaan, maar spelen voor FC Twente is toch heel anders dan spelen voor PEC Zwolle.

19 oktober 2019 om 11:29

Volgens mij mist menig bezoeker de grap.

blij te zie dat hij wer in nl is als buurjongen altijd leuk met hem gevoetbald maar toen werd het serieus dus uit het oog verloren maar hoop dat hij nu kan stralen wie weet next year bij de leeuwen spelen

Ik hou wel van dit soort racemonsters op de flank. Hij heeft het bij Zwolle redelijk goed gedaan en zou dat bij Twente ook wel moeten kunnen denk ik.

18 oktober 2019 om 21:08

Dat dacht ik ook van spelers als Lam, Maher, Tighadouini, Assaidi, Thesker en al die andere jongens die van de Eredivisie na een avontuur bij FC Twente kwamen. Alleen Klich heeft het bij FC Twente ook laten zien. De rest heeft nauwelijks waarde gehad. We zijn er twee jaar geleden nota bene mee gedegradeerd, dat soort spelers. Ik wacht het nog even af voor ik een mening ga vellen over deze Queensy Menig.

Prima speler natuurlijk, die met zijn snelheid perfect bij Twente past.dat gaat goed komen dat kan niet missen.

Laten we hopen dat hij z'n vorm hervindt. De laatste jaren is FC Twente niet bepaald gelukkig met spelers die ooit gepresteerd hebben in de Eredivisie, vervolgens in verval raken en dan bij FC Twente komen. Lam, Maher, Tighadouini, Thesker en noem ze allemaal maar op. Van de laatste jaren was alleen Klich een succes, maar die vertrok alweer na een seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren