Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij kocht me voor acht miljoen euro, ik weet niet waarom ik niet speelde'

Laatste update:

Wilson Palacios is niet blij met zijn rol bij Stoke City. De Hondurees kwam in de zomer van 2011 voor een kleine acht miljoen euro over van Tottenham Hotspur, maar viel de voorbije jaren niet in het pulletje bij de inmiddels vertrokken Tony Pulis. Ook Mark Hughes maakt lang niet altijd gebruik van de middenvelder, die zaterdag tegen zijn ex-club hoopt te schitteren.

/

Evenals in Stoke, ging het ook in Londen niet van een leien dakje voor Palacios. "Tottenham was een moeilijke tijd", klaagt de Midden-Amerikaan in The Sun. "Nadat ik geblesseerd mijn wedstrijden speelde, had ik verwacht dat ze iets beter op me zouden passen. Ik vind niet dat ik goed ben behandeld na mijn blessure", zegt hij.

Palacios is dan ook van plan om the Spurs zaterdagmiddag het leven zuur te maken, al wil het ook in dienst van Stoke City nog niet echt vlotten. "Onder Tony Pulis heb ik vorig jaar maar 42 minuten gespeeld. Hij kocht me voor acht miljoen euro, dus ik heb geen idee waarom. Ik wil de fans tonen dat ik geen miskoop ben. Ik heb het gevoel dat ik Stoke vrijwel niks heb teruggegeven voor die transfersom."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Palacios vond ik vroeger een hele goede speler. Echt een beest met geweldige tackles die ook mee naar voren ging. Hij is echt weggezakt en speelt idd al jaren maar heel weinig, jammer.

Allereerst: wat een matige woordgrap Voetbalzone : 'maar viel de voorbije jaren niet in het pulletje bij de inmiddels vertrokken Tony Pulis.'

Palacios was bij Tottenham wel een goeie middenvelder, op een gegeven moment had Real Madrid zelfs interesse. Maar als beide managers het niet echt in hem zien zitten, zal het vast ook wel een beetje aan Palacios zelf liggen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren