Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan de top aan, hij gaat zich probleemloos aanpassen bij Juventus’

Laatste update:

De onderhandelingen duurden lang, maar Juventus is erin geslaagd om Paulo Dybala voor een bedrag van veertig miljoen euro over te nemen van Palermo. Voormalig ploeggenoot Mato Jajalo is ervan overtuigd dat de veelbelovende Argentijn die transfersom dubbel en dwars waard is.

/

“Geloof me, Dybala is echt een uitstekende voetballer”, maakt de Kroatisch international duidelijk in gesprek met Goal. “Hij is absoluut een speler voor Juventus”, vervolgt de 27-jarige middenvelder, die op Sicilië samen met Dybala voetbalde. Jajalo vindt het jammer dat de aanvaller vertrekt bij i Rosanero, maar gunt Dybala de overgang naar de Champions League-finalist.

“Ik ben blij voor hem dat hij deze transfer heeft kunnen maken. Hij is een geweldige jongen en hij kan de top aan, dat weet ik zeker. Hij gaat zich probleemloos aanpassen bij Juve”, voorspelt Jajalo. “Hij is een slimme en erg dreigende spits, die makkelijk scoort. Wij zullen hem missen komend seizoen, Juve heeft een goede slag geslagen”, vindt de Palermo-middenvelder.

Denk je dat Paulo Dybala gaat slagen bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is veel beter dan de andere spitsten van die leeftijd, groot talent, mooi om naar te kijken alleen jammer dat hij in Italië woont.

9 juni 2015 om 11:19

Wat is daar jammer aan? Siera A is een hele mooie comp en alles wat erbij komt kijken. Italie is vol met kunst historie en mooie plekken. Ik hoop wel dat over 5jaar de stadions weer vol zitten en dat milan, inter, lazio, as en napoli een kans maken op de serie a en de cl.

9 juni 2015 om 11:28

Hichmanu heeft gelijk, italie heeft n prachtige competitie, vol clubvoetballers(uniek) grote voetballers en de grootste talenten op aarde lopen er rondogba,Dybala,Mastour,Icardi ect.
De italiaanse hardheid en sfeer, prachtig

Nee voor mij is de serie A se mooiste competitie

9 juni 2015 om 12:00

Niks mis met de Serie A hoor. Op Europees vlak komen de teams het laatste jaar ook weer goed mee. Juve En Napoli hebben het dit jaar prima gedaan. Ook Milan zie ik weer langzaam aanhaken met de nieuwe financiële mogelijkheden. Spelers als Pirlo lopen er ook nog rond. Daarnaast is deze jongen al in Italië gewend en dan is de overstap naar de koploper gewoon meer dan logisch.

9 juni 2015 om 14:42

Haha, jammer dat jij in Nederland woont. Slaat nergens op? Wat jij zegt gelukkig ook niet.

Ik heb ook vertrouwen in Dybala. Is een geweldig talent maar zit mentaal ook goed in elkaar, werkt altijd hard voor elke bal. Zijn statistieken zijn ook meer dan prima en ik ga er vanuit dat hij in een goed voetballend team als Juventus alleen nog maar beter zal worden.

Ben wel benieuwd waar hij gaat spelen. Tevez is de beste aanvaller en Morata kan je er eigenlijk ook niet uithalen. Gaat Dybala achter die 2 spelen? Of gaat Carlitos toch echt weg?

9 juni 2015 om 12:12

Als Tevez weggaat dan zal Dybala vast meteen basis speler worden. Anders moet hij het doen met invalbeurten

9 juni 2015 om 12:19

Juve is geen City of Real dat effe 30-40 miljoen kan aftikken voor iemand die misschien niet direct in de basis start, Dybala zal als 10 of spits spelen, maar meteen spelen zal ie denk ik wel, of ze moeten dat beleid niet langer voeren maar dat zou me sterk verbazen.

9 juni 2015 om 12:42

Ze zullen in ieder geval genoeg roeleren. Zou echt zonde zijn als Tevez nu vertrekt, is net in bloedvorm en kan volgend seizoen ook nog van onschatbare waarde zijn voor ons.

Trouwens als Berardi ook komt neem ik aan dat hij direct terug verhuurd wordt? Zelfde met Zaza, weet niet echt wat Juve met hem kan doen. Dan bedoel hem als wissel uitspelen of terug verhuren? Lijkt me niet ideaal om op zijn leeftijd de rol van 3de spits ofzo op te nemen.

9 juni 2015 om 15:30

Alexdelpiero

Juventus speelt toch niet met een echte nummer 10? Op papier speelt Vidal op die positie als ik me niet vergis, maar ik heb het gevoel dat hij meer een box to box speler is dan iemand die de spitsen bediend met heerlijke steekpasses. Als Dybala daadwerkelijk als nummer 10 gaat spelen, betekent dat één van de vier middenvelders (Pirlo, pogba, marchisio, vidal) wissel moet gaan zitten, maar dat zie ik ook niet snel gebeuren.

9 juni 2015 om 16:01

Ik denk ook dat Dybala op de 10 zal gaan spelen, hij is erg jong en is de duurste aankoop van het huidige bestuur van Juventus. Daarbij zat er hiervoor altijd wel een van die 4 middenvelders op de bank. Misschien gaat Pogba of Pirlo wel weg. Anders zal er gewoon veel gerouleerd worden, Pirlo kan lang niet alles spelen en als Juve lang op drie fronten actief is moet je een brede selectie hebben.

9 juni 2015 om 20:06

Zijn we ook niet. Maar met de geluiden van oscar of debruyne verwacht ik niet dat hij op 10 zal spelen. Misschien als er een nieuwe opstelling komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren