Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is ontzettend belangrijk voor de club, maar iedereen is vervangbaar'

Laatste update:

Hakim Ziyech sluit niet uit dat hij in januari bij FC Twente vertrekt. De middenvelder is het lichtpuntje in een teleurstellend seizoen van de Tukkers: hij is de eerste FC Twente-speler die bij dertig Eredivisiedoelpunten betrokken is in een kalenderjaar sinds Blaise Nkufo in 2006. Diverse clubs houden zijn verrichtingen in de gaten.

/

Kamohelo Mokotjo ziet Ziyech het liefst blijven, ook al gunt hij hem alles, maar vindt zijn ploeggenoot zeker niet onvervangbaar. "Als hij vertrekt, is dat misschien goed voor hem. Voor ons is hij alleen ontzettend belangrijk. Hij weet denk ik ook wel hoe invloedrijk hij hier is", vertelt de middenvelder aan TC Tubantia.

"Ik hoop dat hij blijft, maar ook als hij vertrekt, moeten we deze club overeind kunnen houden in de Eredivisie. Iedereen is vervangbaar. In het verleden zijn er zelfs legendes vervangen." Ziyech kwam nog geen anderhalf jaar geleden over van sc Heerenveen. FC Twente eindigde vorig seizoen als tiende en bezet momenteel een vijftiende plaats, slechts twee punten boven de rode streep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente vraagt 18 M en heeft al aangeven dat een flink deel van de som herinvesteerd kan worden. De acute geldproblemen zijn voorbij en de begroting is weer sluitend.
Dat twente zo slecht draait komt vooral omdat op een aantal posities spelers spelen die niet in de buurt komen van het ED niveau. Ik doel dan op de keeper, backs en spits.
Desalniettemin zal het vertrek van Ziyech een enorme aderlating zijn en het seizoen er niet makkelijk en kleurrijke op maken.

12 november 2015 om 07:49

Waar haal jij die 18 vandaan?
Ik denk eerder een 10 mlj. Verder moet Twente een schuld van 90 miljoen weg poetsen voor dat het stadion instort.
Een verdediger van 2 milj en een spits voor een zelfde bedrag. zo iets.

12 november 2015 om 08:03

In de zomer heeft Van Leeuwen 18 M aangegeven en van der Belt zei dat ze voor tapia, corona en ziyech bij een bod van onder de 10 M pp niet in gesprek gingen.

12 november 2015 om 08:04

Borven ( spits) komt nog terug van een blessure.

12 november 2015 om 08:27

Dus 10 mlj of iets er boven.
30% Schijnt naar Heerenveen te gaan + de openstaande transfer termijn en opleidingsvergoeding. Blijft niet veel over.

12 november 2015 om 08:41

Hveen heefy ziyech verkocht voor 2, 5 M met een doorverkooppercentage van 30 % vd winst, met een max van 1,5 M. De transfersom kan dus oplopen tot 4 M. voor hveen.

12 november 2015 om 08:46

Voor 70 % van de transferrechten van corona hebben ze al dik 9 M ontvangen en de prestaties van corona vallen in het niets vergeleken met ziyech.
De verwachting is dat er wel een club bij de vraagprijs van 18 M in de buurt gaat komen. Hij staat echt bij elke club in de grote competities op de radar.

12 november 2015 om 08:53

Laat ik in ieder geval hopen dat het net werk van Van Leeuwen met beter materiaal op de proppen komt als afgelopen zomer.

12 november 2015 om 07:58

In de vi vandaag staat dat hij voor 6 miljoen wegkan, fc Twente heeft gezien de huidige sportieve en financiële situatie niet zo veel te eisen!

12 november 2015 om 08:06

AD kwam met dat lachwekkende bedrag. Maar intern is al naar buiten gebracht dat ze 18 M vragen en dat ze ook niet meer hoeven te verkopen. Getuige ook dat ze schreuder met een behoorlijke afkoopsom konden laten vertrekken.

12 november 2015 om 08:07

Zes miljoen lijkt mij zeer onwaarschijnlijk met een contract voor nog 2,5 jaar. Geloof ook niet dat dit bedrag door Twente genoemd is.
18 zal het ook niet worden.
Verder is verkoop volgens mij geen noodzaak, maar aan een ontevreden speler heb je ook niet veel. En als je je op meerdere posities kunt versterken, is het misschien niet eens zo slecht voor Twente.

12 november 2015 om 08:09

en weer zo één die onder een steen heeft gelegen de afgelopen tijd, twente heeft in de zomer diverse spelers weggedaan en daardoor hoeven we niet perse te verkopen, ik weet dat de sportieve situatie te wensen overlaat maar dat hoeft nog niet te betekenen dat we alle spelers zomaar voor een appel en een ei weg te laten gaan

12 november 2015 om 08:11

6mlj ?

Dan zou ik als PSV zijnde meteen een belletje plegen en eventueel voorstellen Maher retour te zenden. Win-win situatie omdat Maher het niveau bij PSV net niet aankan maar Twente daarentegen precies op dat niveau zit.

12 november 2015 om 09:48

Je mag met 8 miljoen blij zijn. Erg individualistische speler wat op zijn positie funest is voor het team.
Laten vertrekken. Doelpuntmaker erbij..minimaal 1 sterke volwassen back..en Gutierrez lekker op 10 zetten. Die loopt er mede door Hakims egoistische spel..verloren bij.

12 november 2015 om 09:50

@j.staatsen

Het gaat allemaal wel lekker met je, 18 miljoen...
Twente is geen topclub hoe graag ze dat ook willen zijn. Je gaat mij echt nier wijsmaken dat er dit Kaartje aan hem hangt!

12 november 2015 om 10:47

@ J. Staatsen,

Twente heeft in de zomer nog een extra lening moeten afsluiten om kortlopende schulden af te betalen. Bedenk daarbij dat ze toen al heel wat spelers verkocht hadden.

Voor wat betreft de ontslagvergoeding van Schreuder, die zal dinges wel uit eigen zak hebben vergoed.

Ga er maar vanuit dat het nog steeds een financiële wanorde is in de Grolsch Veste aangezien ze hoge rente lasten hebben van leningen en de hypotheek van het stadion

12 november 2015 om 12:28

6 tot 7 miljoen wil twente hebben dus ik weet niet waar jij die wijsheid van 18miljoen vandaan haalt die 6 tot 7 miljoen die zijn door twente na buiten gebracht

12 november 2015 om 12:31

je ligt zelf onder een steen de afgelopen tijd twente moet gewoon verkopen om het hoofd boven water te kunnen houden er staat nog ruim 90 miljoen open

12 november 2015 om 14:02

@ ramonfcu

Fc Twente hoopt dat zelf te kunnen oplossen. Hoe anders was het verhaal in Rotterdam, om over Utrecht maar te zwijgen, die toko is al compleet verkocht.
Zolang er geen aandelen aan vrienden of suiker ooms worden gegeven, zijn er weinig clubs die wat mogen zeggen met een niet eigen stadion maar wel schulden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren