Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is nu nog niet goed genoeg voor Barcelona, Bayern of PSG'

Laatste update:
/

Ilkay Gündogan wil zijn contract bij Borussia Dortmund niet verlengen en hoopt op een mooie club elders in Europa. Voormalig Duits international Lothar Matthäus vraagt zich echter af of de middenvelder daar wel verstandig aan doet. Hij betwijfelt of de 24-jarige international goed genoeg is voor de absolute top. "Hij moet zijn contract verlengen", luidt het advies van Matthäus.

Gündogan is in de ogen van de oud-wereldkampioen nog niet toe aan een volgende stap. "Ik denk niet dat hij een basisplaats zou hebben gehad bij het Barcelona, Bayern München of Paris Saint-Germain van afgelopen seizoen", zegt Matthäus in BILD. "Bij Dortmund ligt dat anders. Ze hebben hem alle tijd gegeven om te revalideren na een zware blessure. Als prof is het je plicht om dat vertrouwen terug te betalen."

Een langer verblijf in het Signal Iduna Park, waarover sinds kort weer wordt gesproken, is volgens Matthäus sowieso goed voor Gündogan. "Hij krijgt bij Borussia de kans om zich verder te ontwikkelen tussen uitstekende medespelers. Zo kan hij zich ook weer in de kijker spelen bij de nationale ploeg."

Gündogan werd de afgelopen maanden vaak gelinkt aan Barcelona, maar van een serieuze poging van de Catalanen om de speler in te lijven, lijkt geen sprake te zijn geweest. Ook Bayern en Manchester United zouden interesse hebben, al werd onlangs bekend dat sportief directeur Michael Zorc van die Borussen binnenkort toch weer met de speler om de tafel gaat. Mogelijk wordt er dan alsnog een nieuwe deal gesloten.

Is Ilkay Gündogan goed genoeg voor de Europese top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Door te zeggen dat hij niet mee zou komen bij het PSG van vorig jaar, doe je hem toch tekort. Ik denk dat alleen Barcelona, Real en Bayern te hoog gegrepen zijn.

2 juli 2015 om 01:38

Waar word gezegt dat Gundogan te kort komt voor PSG? Er word alleen gezegd, dat hij geen basis plaats zou hebben gehad bij PSG afgelopen seizoen. Dat klopt ook wel Matuidi en Veratti zijn op dit moment net iets beter.

2 juli 2015 om 10:10

Nergens, en dat beweer ik ook niet. Ik roep namelijk dat hij in het PSG van vorig seizoen prima mee zou komen.

Gwn bij BVB blijven, daar heb je nog een vaste plekje. En dan goed presteren, en op je 26ste naar een topclub.

Blijf toch bij Dortmund! Kom terug op je oude niveau, ontwikkel je en presteer constant. Dan kun je alsnog een mooie stap makwn.

1 juli 2015 om 17:09

Precies. Hoe hij 2? seizoenen geleden speelde behoorde hij toch echt wel tot de top op zijn positie hoor. Zoveel overzicht en rust.

Als Ajax slim was geweest hadden ze Gündogan. Nu moeten we het doen met een Gudelj. En voor Gündogan is Ajax ook een manier om zich naar de top te werken. Wel jammer dat we het met een Gudelj moeten doen dan waren we kampioen voordat het seizoen geworden is. Nu mag je blij zijn als je 2de wordt.

1 juli 2015 om 18:34

Zonnesteek?? Wat praat jij nou weer voor onzin. Ajax kan en gaat hem nooit halen omdat hij simpel weg niet in de eredivisie wilt spelen, en ook niet voor het zakcentje aan jaarsalaris dat wij als Nederlandse clubs te bieden hebben. En dan begin ik nog niet eens over het niveau verschil van de Nederlandse en Duitse competitie

1 juli 2015 om 18:36

Btw; ik denk dat je dit seizoen nog eens goed versteld kan gaan staan over hoe gudelj het gaat doen bij ajax. Is noujuist net de speler die ajax nodig heeft.

De absolute topclubs is hij momenteel inderdaad niet goed genoeg voor. Hij zou er goed aan doen om te blijven bij Dortmund en zichzelf daar te ontwikkelen en weer in de kijker te spelen na z'n lange blessure

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren