Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is eigenzinnig en komt ook weleens te laat bij PSV. Dat kan niet’

Laatste update:

Mart van den Heuvel weet dat er ruimte voor verbetering is in de mentaliteit van Isaac Babadi, zo laat de voormalig teammanager annex verzorger van PSV weten in een video-item van De Rood Wit Podcast. Babadi tekende onlangs een nieuw contract in Eindhoven, maar Van den Heuvel weet dat hij lang niet iedere training hetzelfde presteert.

“Het is het goed recht van Babadi en zijn broer om te onderhandelen over een zo goed mogelijk contract. Dat is nu ook rondgekomen”, vertelt Van den Heuvel over Babadi, die na stroeve onderhandelingen een contract tot medio 2028 tekende bij PSV.

“Hij kan ook echt verschrikkelijk goed voetballen. Op de trainingen zijn zijn prestaties overigens wisselend. De ene dag is hij heel goed, de andere dag minder.”

“Het is een eigenzinnig mannetje. Bij hem ligt het er ook heel erg aan hoe hij wakker wordt. Hij komt soms ook te laat. Niet vaak, maar het gebeurt wel. Eigenlijk kan dat niet als zeventienjarige jongen”, aldus Van den Heuvel.

Afgelopen week kwam er eindelijk een einde aan de soap rondom de achttienjarige middenvelder. Babadi werd de afgelopen weken in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord, maar koos dus toch voor een langer verblijf bij PSV.

Bosz wist de aanvallende middenvelder met een goed gesprek te overtuigen van een langer verblijf bij PSV. Bovendien gaat Babadi een flinke sprong maken op de loonlijst.

In het huidige seizoen kwam Babadi tot dertien Eredivisie-wedstrijden, waarin hij eenmaal tot scoren kwam. Hij speelde in totaal 293 minuten en kwam pas drie keer in actie als basisspeler.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm eigenlijk moet je nadat je dit leest blij zijn dat die niet is gekomen, en stiekem vind k t toch jammer, zal zo graag zo’n 10 bij ons in Rotterdam zien. En nederlands, zodat we straks niet helemaal een vreemdelingenlegioen zijn. Mooie voetballer, hoopt dat er vol voor gaat.

8 maart 2024 om 20:37

Percentage NL'ers ontloopt elkaar niet veel hoor, tussen de clubs.

Soms te laat komen hoort toch juist wel bij een 17 jarige? Aan PSV de schone taak om hem daar professioneler in te krijgen en anders heeft hij daar vooral zichzelf mee lijkt me

8 maart 2024 om 20:37

Romario kwam ook vaak te laat, die had je zeker ook liever niet gehad..

8 maart 2024 om 20:52

Romario en Babadi vergelijken.. ja dat ze allebei dus wel eens te laat komen is ook de enige overeenkomst.

8 maart 2024 om 20:53

Romario was dan ook wel 30 klassen beter dan deze Babadi.. ook heb ik bij Babadi het idee dat hij een soort wannabe superster is, typetje Promes zegmaar op dat gebied. Vond Ihattaren op deze leeftijd bijvoorbeeld al veel verder, ging toen ook de kantjes eraf lopen en zie waar we staan...

9 maart 2024 om 07:56

@Achterman en tyuin hebben jullie honger dat jullie zo happen? De overdreven vergelijking Romario en Babadi is juist om aan te geven dat kwaliteit en punctualiteit niet altijd samen gaan. En dan ook nog over Ihattaren beginnen…ok

8 maart 2024 om 20:43

Volgens mij is Babadi gewoon Nederlander hoor, weet niet of hij hier geboren is maar als je afgaat op hoe hij de taal spreekt zou je zeggen van wel.

8 maart 2024 om 20:51

Dat zegt hij toch ook?!

8 maart 2024 om 20:54

Babadi is idd een Nederlander. Uiteraard met roots elders, maar speelt voor Nederlandse teams en woont ook in NL.

8 maart 2024 om 20:59

@salerno1919 Nu je het zo zegt begin ik te twijfelen, 't is net hoe je het leest haha.

8 maart 2024 om 21:15

Hij bedoelt dat hij het juist als voordeel zag dat Babadi een Nederlander is, zodat het geen vreemdelingenlegioen zou worden als hij naar Feyenoord was gekomen.

8 maart 2024 om 21:38

Mooi nieuws dat hij een nieuwe contract heeft getekend. Volgende seizoen zal heus wel een paar vertrekken. Dan heb je een goede backup al.

Het video fragment komt uit de rood-wit podcast, toch wel een erg leuk interview met Mart van den Heuvel. De titel van dit artikel doet anders vermoeden maar hij was best mild over Babadi hoor.

“Eigenlijk kan dat niet als 17 jarige” vind ik dan het enige smetje aan zijn reactie.

Juist op die leeftijd, wanneer al je vrienden op stap gaan en leuke activiteiten doen, moeten die jongens zich aan een streng regime houden. Hij kan niet eens een potje zaalvoetballen met vrienden.

Ik ben het met hem eens dat te laat komen op de training een mentaliteit issue is maar om het raar te vinden dat niet iedereen op die leeftijd in staat is om altijd 100% te geven, ondanks je uitzonderlijke talent, deel ik niet. En dan vergeten we ook te benoemen dat continu in de schijnwerpers staan op die leeftijd ook niet vanzelfsprekend is. Brengt veel druk met zich mee en er word van je verwacht dat je al volwassen bent terwijl tot je 23ste je hersens zich nog gestaag doorontwikkelen.

Het is aan hem om te laten zien of hij alles in zich heeft om de absolute top te bereiken. Ik hoop voor hem dat hij daar niet te laat achterkomt!

8 maart 2024 om 21:16

Wel als je een basisplaats en een paar miljoen salaris eist. Dan moet je er ook naar leven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren