Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft Manchester United niet nodig en hij heeft Chelsea niet nodig’

Laatste update:

Thomas Müller stond afgelopen zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United, dat naar verluidt 85 miljoen euro voor de middenvelder annex aanvaller wilde betalen. De 26-jarige Müller bleef Bayern München echter trouw en dat is volgens Lothar Matthäus maar goed ook.

/

De 54-jarige voormalige aanvoerder van Bayern hoopt dat Müller nog lang in Beieren blijft: “Hij heeft Manchester United niet nodig. Hij heeft Chelsea niet nodig. Barcelona misschien, die kunnen hem wel gebruiken. Maar ik weet niet of zijn speelstijl daar tot zijn recht komt. Mijn mening is dat hij in ieder geval bij Bayern moet blijven. Levenslang!”, aldus Matthäus in BILD.

De directie van Bayern schijnt het tot de zomer van 2019 doorlopende contract van Müller met twee seizoenen te willen verlengen. “Hij is zijn profcarrière bij Bayern begonnen en zou die er ook af moeten sluiten”, gaat Matthäus verder. “Bij geen enkele andere club kunnen zijn spelvreugde en plezier zo tot uiting komen. Hij heeft ook geen nieuwe uitdaging nodig omdat Bayern toch al ieder jaar in de top speelt.”

Denk jij dat Thomas Müller zijn tot medio 2019 doorlopende contract gaat uitdienen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat als muller ooit weg zou gaan bij bayern. Hij goed tot zijn recht zou komen bij real madrid als valse spits.

28 november 2015 om 10:43

Zeker. Alleen kijken ze daar meer naar esthetische kanten van een speler. Op dat gebied zou Müller een acceptatieprobleem kunnen krijgen, hoe goed hij vreemd genoeg ook is.

De enige reden waarom hij naar United zou gaan is omdat hij van Gaal en Schweinsteiger kent. Voor de rest is het een stap achteruit, en geen logische transfer. Wellicht alleen in salaris dan.

28 november 2015 om 10:41

Schweinsteiger ligt anders. Die ziet het als een mooi avontuur in de herfst van zijn carrière.

Heerlijk dat het extreme geld gewoon lik op stuk dreigt te krijgen. Net zoals het op zijn beurt weer mooi is dat zo'n Reus gewoon bij Dortmund wil blijven bij Bayern. Meer spelers met dit soort ruggengraat graag...

28 november 2015 om 10:45

Totdat jij plotseling het vijfvoudige van je huidige salaris kan verdienen, poef en weg is je 'ruggegraat'.

28 november 2015 om 11:08

Ik denk dat Reus ook niet een misselijk salaris opstrijkt..

28 november 2015 om 15:51

Tuurlijk is de salariëring belangrijk. Maar het me om gaat is dat het niet werkelijk alleen nog maar om geld gaat. Het huurlingenverhaal. Er zijn gelukkig ook nog spelers die enige waarde hechten of dit in elk geval uitstralen aan sociale binding, traditie etc. Uiteraard binnen bepaalde grenzen.

28 november 2015 om 11:32

lol heb je ook zo'n sterke mening als bayern met zn extreme geld elk talent uit de competitie weg plukt?
en ruggegraat? die gasten gijzelen hun eigen clubs met buitenlandse aanbiedingen om zelf monstercontracten te bemachtigen ..

die Muller is nog maar 26! ongelofelijk. geweldige speler. dit wordt een legende. ik sluit ook niet uit dat hij nog een keer wereldkampioen wordt en ook Europees kampioen. die Mullertje gaat nog prijzen winnen. zie hem graag in Engeland spelen maar weet niet waar. Spanje zou ook goed kunnen. hij kan alles.

28 november 2015 om 14:47

Hij schrijft letterlijk, NOG EEN KEER. Maw weet hij ook dat hij wereldkampioen is.

28 november 2015 om 21:55

precies. soms is lezen moeilijk. maar Muller kan NOG EEN Keer wereldkampioen worden

Typische Duitse spits. Maar wel de beste Duitse spits die ik ooit gezien heb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren