Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan spel van Feyenoord'

Laatste update:

De opmars van Feyenoord in de Eredivisie is mede te danken aan Kenneth Vermeer. De doelman maakte in de afgelopen transferperiode de overstap van Ajax en doet het in De Kuip geweldig als vervanger van Erwin Mulder, die door de technische staf te licht werd bevonden. Volgens Stanley Menzo heeft Vermeer laten zien dat hij een duidelijke meerwaarde is voor Feyenoord.

/

De doelman hield Feyenoord zondag nog op de been, door Muamer Tankovic bij een 1-2 achterstand tweemaal van het scoren af te houden. "Kenneth heeft een enorme bijdrage geleverd aan het spel van Feyenoord", stelt Menzo in gesprek met Voetbal International. "Niet alleen met goede reddingen, maar ook door zijn rust en dat geeft natuurlijk weer rust aan de verdedigers . Zijn komst heeft Feyenoord zeker sterker gemaakt."

Menzo vindt Mulder ook een 'uitstekende keeper', maar een ander type. Volgens Menzo geeft Vermeer meer leiding aan de ploeg en doet hij dat niet verbaal, maar puur door zijn aanwezigheid. "Hij zit ook dicht tegen Oranje aan", meent Menzo. "Tenminste, het verschil tussen Jasper Cillessen en Vermeer is minimaal. Ik zou in elk geval een van die twee kiezen. En wie dat moet zijn, laat ik lekker aan de bondscoach. Maar een lastige keuze is het zeker."

Kenneth Vermeer heeft Feyenoord duidelijk sterker gemaakt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede keeper hoor.
Maar rust brengen vind ik niet als je een hoge bal speelt weet je nooit wat er gaat gebeuren en zeker als je als tegenstander mee springt.

17 december 2014 om 07:36

Er is in de eredivisie geen enkele keeper die heer en meester is in de lucht. Ook internationaal gaan veel keepers daar met regelmaat mee in de fout. Hoge ballen is 1 van de moeilijkste onderdelen van het keepersvak.
Vermeer is zeker een aanwinst gebleken voor Feyenoord, sneu voor Mulder maar Vermeer is gewoon twee klasse beter.

17 december 2014 om 07:39

Hoge ballen heeft hij inderdaad wat moeite mee, maar met Van Beek en Kongolo voor hem hoeft dat niet perse een probleem te zijn. Ik vind echter wel dat hij veel rust brengt voor de verdediging, ze staan een stuk zekerder in het veld dan met Mulder. Die had er afgelopen zondag minimaal 2 meer om zijn oren gehad. Dat is natuurlijk speculatie, maar ik zit in ieder geval een stuk rustiger op de tribune dan toen Mulder nog keeper was.

17 december 2014 om 08:00

Jaar in jaar uit aan het werk gezien bij Ajax en inderdaad gewoon een meer dan prima keeper. Maar Stekelenburg was beter en later Cillesen ook. Daar was het hele land het over eens. Sterker nog, Vermeer was vaak het lachertje van Ajax. De nu zo enthousiaste Feyenoorders stonden vooraan om Vermeer te noemen in rijtjes met namen als Ebicilio om aan te tonen dat Ajax niets voorstelde. echter Kenneth in goede doen is spectaculair om naar te kijken en doet in zie zin erg denken aan Menzo, maar Stanley vergeet te melden dat Vermeer, net als hijzelf, ook altijd een fase heeft waarin hij fratsen uithaalt en het hele fundament onder een verdediging wegtrekt. Menzo overigens die zelf ook voorbijgestreefd werd door een magere bleke rustige jongen die later ook keeper van oranje zou worden en blijven tot het eind van zijn carrière... Menzo die overigens zelf ook te goed was voor een reserverol en uiteindelijk bij PSV belande.

Vermeer is een geweldig relaxte vent en het is hem gegund dat hij weer eerste keus bij een mooie club is, zijn blunders kunnen een heel seizoen uitblijven en als hij in zijn flow zit lijkt hij wel zo onpasseerbaar als Gomez in zijn goede dagen. Feyenoord heeft er goed aan gedaan hem te halen, tegen de wens van veel supporters in, die zijn als een blad aan de boom omgegaan. Maar er komt weer een serie hoge ballen waar hij onderdoor vliegt, dat heeft hij niet opeens afgeleerd. Ik vind de discussie over wie de beste is vaak wat doorslaan, ieder heeft zijn sterke punten en zoveel ontlopen ze elkaar niet. Wat betreft het Nederlands elftal zou ik toch kiezen voor continuïteit en de rust van Cillesen. Met als prettig idee dat je met Vermeer een goede reserveleger achter de hand hebt.

17 december 2014 om 08:03

Ja ach, discussiëren over wie de beste is blijft altijd een kwestie van voorkeur.
Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik vaak dubbel heb gelegen om de fratsen die hij uithaalde. Tot nu toe nog niet bij Feyenoord gezien gelukkig

17 december 2014 om 08:07

@manodedios

Inderdaad goed verwoord zo. Ik denk er precies hetzelfde over. Ineens zijn veel mensen zijn vele blunders vergeten. Ik kan me de wedstrijden nog wel herinneren waar ik bij elke terugspeelbal mijn hart vast hield, laat staan de hoge ballen.

Cillessen is voetballend een stuk beter en niet zo wild. En over een langere periode bekeken, gewoon een betere keeper dan Vermeer.

17 december 2014 om 08:08

Lang stuk. Ik hou het kort. Cillissen maakt ook fouten, die Ajax de wedstrijd kosten. Maar daar hoor je weinig over.

Het hele land was erover eens , dat Cillissen beter was dan Vermeer? Niet waar. Ik niet. Nog steeds vind ik Vermeer beter.
Met Vermeer heeft Ajax een reeks kampioenschappen behaald. Dat gaat met Cillissen niet lukken. Maar dat ligt dan weer niet persé aan Cillissen, maar vind het wel leuk , als dat werkelijk zo wordt.

Van de Sar was ook daadwerkelijk een stuk beter dan Menzo.

17 december 2014 om 08:25

Uiteraard stua waren er enkelen die ook na zijn serie van 4 a 5 bepalende blunders vasthielden dat Vermeer beter was en ik geloof best dat jij hem altijd beter hebt gevonden en de hand boven het hoofd hebt gehouden, hartstikke goed van je. Maar je snapt wat ik bedoel, de algemene opvatting was dat de hoogste tijd was aangebroken om Cillesen op te stellen en hijj heeft gewoon niet teleurgesteld. Sterker nog, vooral niet-Ajax supportes melden voortdurend dat het een schande was dat Ajax zo'n groot talent bij NEC wegkaapte en vervolgens kapot maakte op de reservebank.... Net zoals nu met zivkovic, maar als die straks eerste spits is dan staat er vast een gek op die roept dat hij sigthorsson altijd beter heeft gevonden.

Je roept makkelijk dat Cillesen ook fouten maakt maar het mooie is dat dit meetbaar is. Kijk jij eens op de site tussendelinies naar een statistisch onderzoekje over keepers waaruit blijkt dat liefst 31% van de tegengoals destijds een persoonlijke fout van Vermeer was, dat was schrikbarend hoog en ver boven gemiddeld.

17 december 2014 om 08:46

@Manodedios en als hij bij Ajax zou spelen met de zelfde prestaties als bij Feyenoord van de laatste paar weken zou hij goed genoeg zijn voor Ajax.
Je pleidooi lijkt op dat van een klein zeurend kind,

17 december 2014 om 08:58

@Silverfront. Toen Vermeer bij Ajax vertrok was ik ook van mening dat cilessen voetballend beter, en betrouwbaarder is als doelman.
Ik moet zeggen dat ik daar nu steeds meer over begin te twijfelen. Ik vind Vermeer bij Feyenoord veel rust uitstralen. Zijn spelhervattingen zijn opvallend sterk, daar waar hij bij Ajax regelmatig onrust bracht in dergelijke situaties. Cilessen vind ik nu juist minder met spelhervattingen. Er zijn nu ook meerdere wedstrijden geweest dat cilessen er bij tegendoelpunten niet goed uit zag.
We moeten ook niet vergeten dat voor aanvang van het seizoen de defensie van Feyenoord als heel matig werd ingeschat na het vertrek van de vrij, bmi en Janmaat. Toch hebben ze erg weinig tegengoals. Dat zegt iets over Vermeer.

17 december 2014 om 09:02

Tja als... Als Robben tegen Spanje... Vermeer heeft in 1/3 van het seizoen 2/3 van het totaal aantal tegengoals om zijn oren gehad. Ga je nu achteraf vertellen dat hij had moeten blijven staan? Vanuit Feyenoord oogpunt begrijp ik dat, die hadden de schaal wel gepakt als de Boer Vermeer had laten staan.

Vermeer heeft 15 jaar bij Ajax gespeeld, 7 jaar bij de selectie en hij heeft het niet gered. Vermeer is gewoon een prima tweede keus en in dat opzicht zit hij nu helemaal op zijn plek als eerste keeper bij de tweede club van het land. Mooier kan niet.

17 december 2014 om 10:53

Een tijdje geleden had de carriere van Vermeer ook veel weg van die van Menzo maar ondertussen lijkt het meer op die van Patrick Lodewijks.

Nog steeds niet het niveau van Hiele, de Goey of Dudek maar Vermeer steekt in z'n beste vorm in jaren en doet op dit moment niet onder voor Cillissen of andere keeper in de Eredvisie.

17 december 2014 om 17:07

wve: Dat is deels waar maar bijna geen enkele keeper is daar echt sterk in tegenwoordig.
Zelfs topkeepers as Cech en Casillas hebben daar moeite mee.
En vergeleken met Mulder is hij gewoon een enorme verbetering.

Baal er inderdaad nog steeds van dat Ajax de aartsrivaal voor slechts een miljoen, zo enorm vooruit hielp. Vermeer is gewoon 2 klasses beter dan Mulder.
Op dit moment ook gelijkwaardig aan Cillessen, maar toch verwacht ik dat Vermeer ook weer die 'blunder' momentjes gaat krijgen bij Feyenoord. Ik als Ajacied ben wel nog steeds blij dat Cillessen bij ons in doel staat, die brengt over het algemeen toch meer rust vind ik.

17 december 2014 om 10:55

Sterker nog, op de jaarrekening wordt een bedrag van 8 ton genoemd.

Eens, Vermeer heeft Feyenoord zeker sterker gemaakt!

Ik vond het bij Ajax altijd al een goede keeper, en was erg blij en verrast toen de transfer naar Feyenoord bekend werd gemaakt!

T.o.v. Mulder is Vermeer veel belangrijker in het team lijkt me.
Mulder lijkt me een rustig mannetje waarvan je nooit zeker weet of hij nu een wereldredding gaat maken of een blunder.
Niet dat Vermeer alle ballen houdt, maar ik zou als Feyenoorder minder stress hebben bij een schot van afstand als Kenneth onder de lat staat.

Vermeer is verrijking vergeleken met muldertje die Feyenoord 2 kampioenschappen heeft gekost met al zijn gestuntel.
De basis staat er komende jaren gewoon in Rotterdam.

Vermeer
Gronsveld beek kongolo woudenberg
Clasie toornstra ahmadi
Boetius kuijt sleegers

Mathijssen te vrede schaken boularouz Mulder verhoek graafland achabar steenvoorden transfervrij laten vertrekken

@Brown

Wat een kinderachtige reactie. Als je manodedios' reactie goed gelezen had, zie je dat hij vooral wijst op de blunders die Vermeer vaker maakt dan Cillessen. Ja, Vermeer is nu bezig aan een goede serie, maar Manodedios had waarschijnlijk hetzelfde gezegd als hij bij Ajax had gespeeld nu

17 december 2014 om 17:53

Gelul en dat weet je. Dat geblunder theorie wordt inmiddels ook ouwe koek. Vermeer is gewoon een uitstekende keeper en staat hij in het doel van Feyenoord te schitteren. Ik zou mij ook zuur voelen als een Feyenoord speler naar 020 zou gaan en het team zou versterken.

wel aardig dat hij politiek correct wil blijven door mulder ook een uitstekende keeper te noemen.

Mulder is een leuke keeper voor de subtop in Nederland. Maar feyenoord wil eindelijk weer eens kampioen worden en dan heb je een betere keeper nodig dan Mulder

Een ieder die roept dat Cillessen zoveel beter is en zoveel rust brengt zou de CL wedstrijden van Ajax nog eens moeten bekijken.
Ik als Ajaxied zeg dat Jasper ons ook punten heeft gekost in de CL wedstrijden.er is geen enkel CL wedstrijd waar hij punten heeft gepakt.hij heeft ook nog nooit een pingel gepakt.er zijn enkelevdie dan zullen roepen dat een pingel pakken niet belangrijk is..maar een pingel pakken kan winnen of verlies betekenen kan soms het verschil maken tussen 1 of 3 punten.kan ook je team helpen om door te gaan naar de volgende ronde.
Wie beter is Kenneth of Jasper.ze hebben allebei hun fouten.

17 december 2014 om 11:47

Waren het niet de zelfde "supporters" die om vermeer riepen toen verhoek in het doel stond.ook voor deze supporters is vermeer dneller terug gekimen van zijn blessure.
Ik ben blij voor Vermeer dat hij voor F,noord heeft gekozen en op niveau kan blijven keepen.
En als hij ook vanavond niets doorlaat ben ik super blij.
Blij voor Vermeer en blij voor Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren