Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft de hele club door de wc gespoeld met zijn antieke werkwijze’

Laatste update:
/

Felix Magath lag al onder vuur bij Fulham en John Arne Riise doet er nog een schepje bovenop. De 33-jarige Noor is totaal niet te spreken over de Duitse trainer, die in februari van dit jaar een contract voor anderhalf jaar tekende op Craven Cottage. Hij nam het roer over van René Meulensteen, die het heel even mocht proberen nadat Martin Jol al was weggestuurd. Magath wist Fulham echter niet te behouden voor de Premier League.

De Londenaren zakten af naar de Championship en doen het daar nu hopeloos: vier gespeeld en nul punten. De grond onder Magaths voeten wordt heter en heter en Riise denkt dat Fulham het beste maar zo snel mogelijk afscheid kan nemen van de coach. “Toen hij bij Fulham kwam, heeft hij de hele club door de wc gespoeld met zijn antieke werkwijze.”

Riise, die de laatste drie jaar uitkwam voor Fulham en in de zomer wegging, zegt dat hij na afgelopen weekend met een paar oud-teamgenoten sprak. Fulham verloor de uitwedstrijd bij Derby County met 5-1 en Magath sommeerde de spelers om zich om 22.30 uur op de club te melden. “De volgende dag hebben ze normaal gesproken vrij, maar dit keer moesten ze een uur conditieloop doen en daarna om 14.30 uur trainen. Dat is niet de manier om de jongens op gang te krijgen. Zijn trainingsmethoden zijn echt afschuwelijk”, aldus Riise.

Moet Fulham overgaan tot ontslag voor Felix Magath?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je wist wat je in huis haalde toen Magath werd aangesteld, vind het nog steeds onbegrijpelijk dat deze man nog gewild wordt door clubs.

26 augustus 2014 om 18:46

Tja,met Stuttgart de Uefa cup gewonnen, met Bayern 2x kampioen geworden en met Wolfsburg kampioen van Duitsland geworden. De man moet toch blijkbaar ook iets kunnen anders beland je niet bij Bayern en wordt je geen kampioen met Wolfsburg.

Daarbij moeten we ook niet vergeten dat Jol Fulham al kapot had gemaakt door 24 verschillende nationaliteiten in zijn selectie te hebben, Chinezen, Montenegrijnen, Duitsers, Grieken, Nederlanders, Colombianen. Het kon Martin Jol allemaal niet gek genoeg, zolang hij er zelf ook maar wat aan kon verdienen.

Erg onterecht om Magath nu als de grote schuldige aan te wijzen, met dat vreemdelingenlegioen wat hij tot zijn beschikking kreeg viel ook weinig eer mee te behalen.

27 augustus 2014 om 01:56

Spelers zijn tegenwoordig teveel verwend en worden teveel beschermt. Het is soms ook gewoon goed om ze te straffen door middel van bijvoorbeeld een conditietraining. Dat doen ze zelfs bij de amateurs en die accepteren het.

De methodes van Magath werken tegenwoordig niet meer en spelers gaan niet meer vol in de strijd voor hem.

Wellicht beter om een nieuwe trainer vanuit de club door te schuiven en het vertrouwen te geven.

0 punten uit 4 wedstrijden is wel echt dramatisch.

26 augustus 2014 om 19:50

Ondanks de prijzen is het een waardeloze trainer die nooit tevreden is met z'n selectie. Altijd kopen, kopen, kopen. Begrijp ook niet dat clubs hem willen hebben.

26 augustus 2014 om 20:58

helemaal mee eens. en zeker nu de spelers aangeven zich niet te kunnen vinden in de visie van de trainer, lijkt mij de meest logische om een andere trainer aan te stellen..

Wanneer gaan clubs het toch leren. Magath moet je niet meer aantrekken. Fulham deed het nu als 'last resort' omdat ze zich wilden handhaven maar dat is niet gelukt dus hadden ze hem nu al lang op straat moeten zetten.

26 augustus 2014 om 19:14

Jajaja dat is achteraf makkelijk gezegt.

26 augustus 2014 om 20:25

Echt iedere speler klaagt over Magath, dat is eigenlijk de enige reden waar je rekening mee moet houden.

Joh, dit werd al uitgesproken toen hij aangesteld werd en nu komt het door de nederlagen weer naar boven. Verkeerde trainer op de verkeerde plek. snel wegdoen die man

dacht ff dat t over van gaal ging na het kopje gelezen te hebben.

26 augustus 2014 om 21:47

Haha. was dus niet de enige

Hahaha ja met Magath is het rennen, duurlopen, rennen, heuveltje op, rennen, duurloop en rennen. Maar dat wisten ze bij Fullham. Het zijn nu de spelers die klagen en terecht. Zij hebben hem niet aangesteld.

Ja, dit had je zien aan kunnen komen. Magath is gewoon een hele ouderwetse trainer en zijn denkwijze is totaal niet van deze tijd. Ik denk dat er nog maar een redding is voor Fulham en dat is Magath eruit smijten en snel een trainer halen die de club weer kan laten promoveren, want met Magath acht ik het niet eens onmogelijk dat ze gewoon weer degraderen. Ik denk dat Magath beter kan stoppen met het trainersvak, hij is er gewoon ongeschikt voor.

Snap al niet dat er clubs zijn die deze man nog aannemen als trainer. Terwijl het zelf zo'n sierlijke voetballer was. Denk en hoop dat hij zo snel mogelijk ontslagen gaat worden en dat die dan nergens meer aan de bak komt als trainer.

Rene had de pech dat hij alle toppers achter elkaar kreeg en ze speelde niet eens slecht in die wedstrijden. Ach zo gaat dat in de voetballerij kijk naar Roda en Nec. Er zijn weinig ploegen die op eens beter gaan voetballen, het ligt aan het materiaal.

Zoals ik al zei toen hij aangesteld werd.. Als je Magath in huis haalt wordt je voetbal niet beter maar je spelers fitter.. Dus nu kunnen ze keer op keer fit degraderen...

Bas Dost bewaart geloof ik ook nog hele goede herinneringen aan deze man. Ik zie hem nog de trappen opsjouwen met een medespeler op zijn rug :-)

Daarom zeg ik t nu nog maar een keer.. met deze selectie deed martin jol het fantastisch stond op dat moment 14e en had alles redelijk onder controle toen dacht fullham beter te zijn zonder martin en tada.. gefeliciteerd fullham en tot nooit meer ziens in de primierleague!

Deze man moet je altijd maar een contract voor 1 jaar geven, anders weet je dat je hem moet ontslaan zijn tijd is allang al voorbij!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren