Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij gaat zijn contract verlengen en vertrekt niet naar Real Madrid’

Laatste update:

Amadeo Salvo heeft donderdagavond duidelijk gemaakt dat de toekomst van José Luis Gayá in de komende jaren bij Valencia ligt. Of de talentvolle linkerverdediger ook daadwerkelijk in Mestalla zal blijven, is echter nog steeds een vraagteken. De onderhandelingen over een nieuw en verbeterd contract voor de jeugdinternational hebben nog niets opgeleverd.

/

“Hij gaat zijn contract verlengen en vertrekt niet naar Real Madrid. Schrijf dat maar op”, zo benadrukte de voorzitter van Valencia aan diverse Spaanse media. Gayá, negentien jaar, staat momenteel tot de zomer van 2018 onder contract. De relatief lage transferclausule van achttien miljoen euro vormt voor veel geïnteresseerde clubs geen enkel obstakel. Real Madrid, en vooral Manchester City, hebben concrete belangstelling. De Premier League-club is op zoek naar een alternatief voor Gaël Clichy en wil de Spanjaard graag naar Engeland halen.

Valencia heeft achter de schermen aan het management van Gayá laten weten dat er knopen moeten worden doorgehakt. De linkspoot wil namelijk graag in Valencia blijven, maar elders kan hij vele malen meer verdienen. Een hogere transferclaule zal geïnteresseerde clubs in de toekomst echter mogelijk afschrikken. Gayá debuteerde vorig seizoen in de hoofdmacht en is deze voetbaljaargang een onbetwiste basiskracht in het team van Nuno Espirito Santo.

Real Madrid kan een nieuwe linksback gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop alsnog dat hij nog de transfer naar real Madrid gaat maken, ik vind het een geweldige back technische en sterk en nog heel jong, zou goed bij real passen.

17 april 2015 om 03:41

Zeker, hoop het ook. Coentrao naar Man U als ze hem nog willen en dan kan Gaya lekker minuten maken en hebben we met Carvajal, Danilo, Varane en Gaya hopelijk weinig defensieve kopzorgen in de toekomst. Nu alleen de Gea nog...

17 april 2015 om 09:17

Onnodige aankoop, Marcelo en Coentrao zijn al geweldige backs.

Pas dingen roepen als je het zeker weet straks tekent Gaya niet meer bij en dan sta je voor schut.
Real moet gewoon op zen Bayern contact opnemen met Gaya en zorgen dat hij zijn contract niet verlengd.
Dan heb je een top speler voor weinig geld en verkoop je Coentrao ook nog.

Eerst zien, dan geloven. Ik sta niet raar te kijken als Gaya gewoon bij Real Madrid voetbalt vanaf volgend seizoen. Eerst in de rol van Coentrao als 2e viool achter Marcelo, maar zal langzaamaan groeien in een rol als 1e back. Zo heeft Real verdedigend geen problemen meer en kan het er jaren tegenaan.

Hopelijk kan real hem halen. Coentrao gaat waarschijnlijk weg en ik heb Marcelo dinsdag maar weer eens zien spelen, niet serieus te nemen. Ik hoop dat Gaya dan snel een basisplaats heeft.

17 april 2015 om 10:17

Hahaha, valt toch wel mee met Marcelo? Ik vind het aanvallend altijd geweldig eruit zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren