Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trefzekere Justin Kluivert krijgt lof toegezwaaid en etaleert topvorm

Laatste update:

Justin Kluivert was afgelopen maandag opnieuw belangrijk voor Valencia en trok zijn goede lijn in dit kalenderjaar door. Ondanks een doelpunt en een assist van de Zaandammer verspeelde zijn ploeg thuis wel punten tegen laagvlieger UD Almería: 2-2. Zodoende wacht Valencia al sinds 10 november van het vorig jaar op een overwinning in LaLiga. Kluivert kreeg ondanks de zeperd alle lof toegezwaaid in de Spaanse media.

Het gaat Kluivert, in tegenstelling tot Valencia, voor de wind dit kalenderjaar. De rappe aanvaller scoorde de laatste vijf wedstrijden drie keer en gaf twee assists. Ook tegen Almería etaleerde hij zijn goede vorm. Vlak na rust nam hij de openingstreffer voor zijn rekening en scoorde hij notabene met een kopbal na een goede voorzet van André Almeida.

Nadat de bezoekers snel langszij waren gekomen, was Kluivert halverwege de tweede helft ook nauw betrokken bij de 2-1 van José Gayà. Een hard en laag schot werd door Almería-keeper Fernando Martínez gepareerd, maar viel voor de voeten van Gayà, die simpel binnen kon tikken. Dat Valencia alsnog puntenverlies leed, kwam vooral door verdediger Cenk Özkaçar, die in de eigen zestien balverlies leed waarna invaller Francisco Portillo raak schoot.

Ondanks de puntendeling kreeg Kluivert lof toegezwaaid. Zo beloonde sportkrant Superdeporte hem met het rapportcijfer 7, het hoogste van alle Valencia-spelers. “Een goede wedstrijd van de vleugelspits. Met zijn snelheid en dribbels zorgde hij voor veel gevaar vanaf links.” Toch was Kluivert achteraf niet content. “Vandaag hadden wij moeten winnen. We stonden twee keer voor, alles ging fout. Misschien komt het door een gebrek aan concentratie. We moeten eraan werken. We maken één fout en zij scoren”, zo zei de aanvaller na afloop tegen DAZN.

Valencia staat met slechts twintig punten uit zeventien LaLiga-duels op een twaalfde plek. Het gat met de plekken die tot rechtstreekse degradatie leiden is slechts drie punten. Aanstaande zondag speelt Valencia een uitwedstrijd tegen het in degradatienood verkerende Real Valladolid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Kluivert het daar goed doet. Wie weet wordt hij een keer geselecteerd voor Oranje als hij dit kan doorzetten

24 januari 2023 om 12:27

Precies. Nog een beetje aan zijn statistieken werken, komt ie weer in beeld bij Oranje.

24 januari 2023 om 13:18

Lijkt me een goed idee. Jongen brengt wat meer dan andere buitenspelers en speelt op een hoger niveau. Past ook perfect in een 4-3-3 systeem.
.

noppert
Denzel
Van Dijk
Ake
Malacia
Gravenberch
Frenkie
Simons
Kluivert
Memphis
Danju/Gakpo
24 januari 2023 om 13:21

Was bij Ajax toch wel een plaag voor menig verdediging door zijn snelheid en behendigheid. Zou een mooi wapen kunnen zijn voor Oranje, want spelers als Bergwijn, Memphis en Lang zijn dat veel minder. Gakpo heb je natuurlijk ook nog, maar is een andere type. Kluivert lijkt me een prima optie wanneer meer op de counter moet spelen.

Leuk om te lezen! Nog altijd maar 23 jaar, heeft al een hoop ervaring. Misschien met wat meer stabliteit kan hij nog beter en beter worden.

24 januari 2023 om 13:23

Klopt, is precies even oud als Gakpo en heeft er al een mooie cariere op zitten to nu toe , al in 4 van de 5 grootste competities bij niet de minste clubs gespeeld en al vele miljoenen bij elkaar gevoetbald ( wat voor vele VZ leden altijd belangrijk lijkt als een speler op jonge leeftijd vertrekt)

Alleen is hij nog nooit kampioen geworden maar dat is Gakpo ook niet , dus gaat vrij gelijk op

Ronald Koeman moet een paar spelers scouten: Dekker, Kluivert, Summerville, Beukema, Hartman, D. De Wit, Schouten, Stengs. Ik hoop dat hij open zal zijn.

24 januari 2023 om 12:20

Weet je nog dat we een tijdperk hadden dat zelfs Denneboom werd opgeroepen :D. Dat was echt de max van probeerselvrijdag

24 januari 2023 om 12:36

Romano Denneboom in Oranje? Ik had geen idee. Wow, straf zeg. Ik had voor Demouge gekozen

24 januari 2023 om 12:40

Van Basten riep alles op met schoenen (voetbalschoenen een pre, geen must). Je had ook nog die rare boomlange middenvelder. AZ of Twente volgens mij.

24 januari 2023 om 12:43

Orlando Engelaar bedoel je??

24 januari 2023 om 12:45

Haha, ja die. Zat al te zoeken. Van Basten heeft gewoon 32 spelers laten debuteren. Pareltjes als Slory enzo. Mens dan zit je echt in de krochten van het voetbal te grasduinen hoor. Hoop niet dat Koeman dat blik gaat opentrekken.

24 januari 2023 om 12:46

Story, van den Bergh, Meerdink.. Engelaar vond ik nog enigszins logisch. Die heeft nog wat degelijke wedstrijden gehad.

24 januari 2023 om 12:53

Engelaar speelde als basisspeler nog een ek wedstrijd tegen de Italianen inn2008. Deed ie met verve...

24 januari 2023 om 13:03

Ramselaar, Nelom, Schaken, Loovens, Collins John, Ugur Yildrim om er nog een aantal te noemen haha

24 januari 2023 om 13:09

Schaken deed het nog wel aardig, meen ik mij te herinneren.

24 januari 2023 om 13:15

Yildirim was toen bij Heerenveen toch gewoon enorm op dreef. Schoot ook vrije trappen en afstandsschoten erin. En kon ook voor Turkije kiezen toen. Vandaar werd hij deels ook opgeroepen, gok ik.

24 januari 2023 om 13:21

Die Engelaar speelde echt fantastisch in 2008 samen met Sneijder en VDV op het middenveld.

24 januari 2023 om 13:29

Engelaar was dan nog een begrijpelijke keuze, deed het toen prima bij zowel Twente als PSV. De meest opmerkelijke speler die Van Basten heeft opgeroepen blijft voor mij toch altijd Civard Sprockel, hoewel hij uiteindelijk nooit zijn debuut heeft mogen maken voor Oranje. Zou mij niet verbazen als menig persoon die dit leest nu denkt dat ik een of andere naam heb verzonnen, maar het is echt waar. Zelfs Sprockel zelf was totaal niet op de hoogte van zijn oproep, en dacht eerst dat het een grap was. Ik was toentertijd nog een jochie, maar van wat ik mij herinner was toen het bredere sentiment wel dat vrijwel niemand in Nederland hem echt kende, buiten Vitesse en Excelsior supporters om.

24 januari 2023 om 20:04

Civard Sprockel, die moest ik oprecht googlen, nooit van gehoord...

24 januari 2023 om 13:44

Moet? Hoezo moet???

Guts die hadden we ook nog op de velden rondlopen natuurlijk! Heeft zijn vorm Lang inmiddels al uit Oranje gespeeld? Of moeten we het nog met hem doen. En hoe verhoudt Kluivert zich tegenwoordig ten opzichte van Danjuma?

Wat een fijne speler om naar te kijken, bij Ajax was dit al zo en nu in Valencia gelukkig ook weer! Hopelijk komt er gauw een bericht naar buiten vanuit Valencia dat we hem kopen van AS Roma!

Vele Ajacieden zagen hem graag falen, nadat hij de club verliet, maar mooi voor die jongen dat hij aanhaakt op dat niveau.

24 januari 2023 om 12:29

Hoezo? Hij ging toch, net als Lang, weg omdat hij geen minuten kreeg en de concurrentie met Tadic beter was?

24 januari 2023 om 12:49

@westend, nee dat herinner je je verkeerd. Kluivert heeft vrij veel gespeeld voordat hij wegging. Vertrok als basisspeler

24 januari 2023 om 12:54

Ik heb het dan ook vaker fout dan goed (zeker als het over Ajax gaat). Kende Kluivert eigenlijk alleen, omdat ik met hem en Lang op boksen zat bij dezelfde trainer :D.

24 januari 2023 om 12:30

Ik zou niet weten waarom iemand hem graag had zien falen. Kwam toentertijd tekort voor het eerste elftal bij Ajax dus was in mijn ogen niet eens zo raar dat hij het ergens anders probeerde.

24 januari 2023 om 13:38

Ging toen alleen weg door Raiola , die net als bij Brobbey hem het hoofd op hola bracht met het grote geld, en voor hemzelf de hoge vergoedingen.

24 januari 2023 om 18:06

Hoofdreden? Z'n achternaam. Mensen vonden het bizar dat hij niet bij Ajax bleef. Eerlijk gezegd vond ik het maar matig bij Ajax, met af en toe een glimps van wat hij nu laat zien, maar dat kwam er echt veel te weinig uit toen, dus ik was er niet zo rouwig om. En ik zie het nut ook niet van iemand kwalijk nemen dat hij weggaat als die niet echt iets betekent voor Ajax. Z'n vader heeft dat wel gedaan, hij niet. En dan was z'n vader natuurlijk ook nog vrij snel weg bij Ajax.

Die is er ook nog natuurlijk.. in zijn huidige vorm ipv Bergwijn een optie voor oranje

Kluivert is lekker begonnen! Ook bij een mooie club als Valencia in een mooie stad!

Zie dat spelers als Moriba en Castillejo op de bank zitten... Heb ze al lang niet zien voetballen, maar zijn toch ook prima spelers?

Kluivert is razendsnel en erg doelgericht. Soms wel wat te egoistisch en eigenlijk vind ik hem in de 1 tegen 1 te zwak. Hij moet meer gebruik (simpel) maken van zijn snelheid. Simpel kaatsen en diepgaan. Dan houden vrij weinig spelers hem bij.

Heeft voor het eerst een goede periode bij Valencia. De wedstrijden daarvoor was er ook op de tribune enorme twijfel. Hopen dat we hier volgend jaar weer eens wat Europese avondjes kunnen organiseren, doet de stad goed.

Belangrijk voor zowel Justin als voor Oranje! Het is voor de nabije toekomst armoede op de flanken, op Gakpo na. Fijn dat hij bij Valencia steeds meer tot bloei komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren