Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hevige concurrentiestrijd bij AZ: ‘Hij was een van de besten op het veld’

Laatste update:

AZ neemt het zondag op tegen Roda JC in Kerkrade. In aanloop naar het duel op kunstgras kent trainer John van den Brom weinig personele problemen. Hij zag deze week meerdere spelers fit terugkeren van hun interlandverplichtingen. De in Alkmaar achtergebleven spelers hebben een goede indruk op hem achtergelaten. Concurrentie is volop aanwezig bij de Alkmaarders.

/

Het vertrouwen na het gelijkspel tegen Ajax (2-2) is aanwezig bij AZ. “Of we met dezelfde opstelling als tegen Ajax gaan spelen? Ik hou nog een kleine slag om de arm, maar ik denk het wel”, bevestigt Van den Brom op de clubwebsite. “En mocht er iemand niet fit zijn, dan staan er andere spelers klaar, dat hebben we tijdens de oefenwedstrijd tegen Besiktas wel gezien.” De Turkse kampioen werd met 1-4 verslagen, mede door drie doelpunten van Fred Friday. “Bij Fred zie je dat deze week echt terug op de training. Zijn drie goals tegen Besiktas zijn bovendien een bevestiging dat het een goede spits is.”

Van den Brom keek ook met bovengemiddelde belangstelling naar het duel tussen Jong Oranje en Jong Portugal (1-1). Joris van Overeem en Thomas Ouwejan speelden mee in die wedstrijd. “Joris heeft fantastisch gespeeld, hij was een van de besten op het veld. Thomas speelde ook heel goed, een mooie beloning voor hem. Zo hebben we alles bij elkaar deze week veel spelers met een goed gevoel op het veld staan.”

Hoe eindigt Roda JC - AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan mag het nu ook wel eens op het veld getoond worden John! AZ heeft me nog weinig kunnen overtuigen dit seizoen. Tegen Ajax was het best aardig maar ook toen zakte het niveau in de tweede helft ver weg. Laat het maar eens een paar wedstrijden op rij zien, ook tegen de 'kleintjes' te beginnen deze zondag tegen Roda.

Ik hoop dat Fred Friday over zijn " dode punt " is en lekker gaat scoren.joris van Overeem ,hoe dan ook speelminuten geven,zet hem desnoods op linksbuiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren