Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zou een achterlijke beslissing zijn om Barcelona te verlaten’

Laatste update:

Aleix Vidal kwam dinsdagavond in de met 4-0 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach negentig minuten in actie. Dat was pas het vierde duel dat de rechtsback dit seizoen speelde en de 27-jarige Spanjaard wordt dan ook al even in verband gebracht met een vertrek uit het Camp Nou.

/

Vidal, enkelvoudig international, is echter niet van plan om Barcelona te verlaten, zo vertelde hij na het duel met Mönchengladbach aan het journaille: “Ik wil niet vertrekken bij Barcelona. Het zou een achterlijke beslissing zijn om de beste club van de wereld te verlaten. Het is uiteindelijk de club die beslist, maar ik heb hier nog een contract.”

Vidal bestreed ook nog dat hij problemen heeft met trainer Luis Enrique: “Ik heb nooit problemen gehad met de coach. Ik moet gewoon hard blijven werken en mijn kansen pakken. De trainer beslist uiteindelijk. Als ik niet speel, dan komt dat waarschijnlijk doordat ik iets mis. Het is ook altijd moeilijk om je absolute top te halen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet goed genoeg voor Barcelona. Hij wordt vaak gepasseerd ten faveure van Rafinha en Sergi Roberto wat van nature middenvelders zijn. Dan zou ik het wel weten en snel mijn koffers pakken. Kan wel wekelijks spelen bij een andere PD club.

7 december 2016 om 15:03

Rafa heeft nog nooit rechtsback gespeeld. Luis Enrique heeft wel eens 3-4-3 gespeeld als Sergi geblesseerd was, maar nooit met Rafinha als RB.

7 december 2016 om 15:05

Ik weet niet welke wedstrijden jij van Barcelona kijkt, maar Rafinha speelt niet als rechtsback.

7 december 2016 om 15:27

Tegen Leganes uit speelde hij weldegelijk als rechtsback.

7 december 2016 om 15:52

Dat is wel apart, aangezien Barcelona zonder backs speelde. (343)

Nooit mij weten te overtuigen tot gisteren. Al moet hij het zelfde niveau in belangrijkere matches ook kunnen tonen, want zoniet, dan zie ik hem niet meer voor Barcelona spelen na dit seizoen.

Wat speelde hij heerlijk.. als hij zo elke wedstrijd speelt is de rechtsback positie goed gevuld, die sprintjes die hij trok om de bal te verover bij de aanvallers van monchengladbach. Wat een genot was het gister!

Aanvallend is hij prima. Zijn verdedigende werk laat echter te wensen over. Wanneer hij daarin verbetert is hij een uitstekende back voor Barcelona.

Off ,het verschil in verslaggeving wordt lachwekkend als dit nieuws is en het nieuws dat er 3 , inmiddels oudspelers, van Real Madrid worden aangeslagen door de belastingdienst word hier niet eens benoemd. Het is een heel klein artikel op Marca.com. Xabi Alonso, DiMaria en Carvalho zijn de pineut.

Hij voor het eerst een keertje goed gespeeld gelijk praatjes. Sergio Roberto is geen rechtsback.hij komt alleskort.ze hadden in dani Alves goede rechtsback in huis.cholo kan beter ze. Zus op rechtsback zetten. Domme trainer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren