Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het zal een gevecht worden tussen Manchester City en Chelsea’

Laatste update:

Roberto Mancini is tegenwoordig hoofdtrainer van Galatasaray, maar in het verleden was hij werkzaam bij Manchester City. De oefenmeester denkt dat zijn ex-werkgever dit seizoen de titel pakt in Engeland. The Citizens hebben weliswaar een achterstand van zes punten op koploper Chelsea, maar ook drie wedstrijden minder gespeeld. “Het gaat in ieder geval tussen Manchester City en Chelsea”, denkt Mancini.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze Mancini is toch een walgelijke man en ook nog eens totaal niet serieus te nemen. Liverpool doet naar mijn mening trouwens ook nog volop mee.

Oprotten met die kut Mancini, totaal geen systeem meer in het team. Doet zomaar wat, geld krijgt die toch wel. Deze man maakt mij echt agressief. Vuile geldwolf.

Ik gun het Liverpool!

19 maart 2014 om 16:55

Ik ook, hebben ook nog eens wedstrijd te goed ten opzichte van Chelsea. Verder is het mooi om Liverpool weer terug te zien in de Champions League.

Mancini haha... 1 van de meest waardeloze trainers bij topclubs in Europa als je het mij vraagt... En wat hij zegt hoef je niet voor gestudeerd te hebben... Dat kan iedereen wel bedenken na een kijkje op de ranglijst.... Ik hoop dat het City wordt met Pellegrini en Aguero

19 maart 2014 om 16:59

Nou nou, heeft in zijn vier jaar tijd bij Inter toch wel 3 keer de landstitel gewonnen. Heeft ook het kampioenschap gewonnen met City, weliswaar met geluk maar toch.

Hij hoort niet in het rijtje van toptrainers, maar hij is toch niet zo waardeloos zoals hoe jij het beweert.

19 maart 2014 om 17:06

Ja.. nou... geweldig hoor 3 keer kampioen worden met Inter in een tijd dat Juventus aan het wederopbouwen was na degradatie en AC Milan....? Waar was AC Milan eigenlijk..??

Napoli stelde toen ook vrij weinig voor en Roma kon al jaren niet aanhaken bij de Europese top... Petje af...

Die bij City... ach ja.. Ik heb die kampioenswedstrijd live gezien en naar mijn mening is City kampioen geworden door Aguero... Mancini maakte er een potje van.. Speelde waardeloos voetbal en meestal met maar 1 aanvaller... Met zo een selectie... Nouja ik ben er geen fan van in ieder geval, vind hem maar een waardeloze trainer.

Vanmarwijk kwam ook in de finale op het Wk2010 en won de Uefa Cup met Feyenoord... Maar ook hem vind ik WAAR-DE-LOOS

Wat hoop ik dat Liverpool wint!!! Dat zou me toch eens een prestatie zijn.

Mancini geeft aan dat hij niet weet hoe goed Liverpool het doet. Met andere woorden, hij volgt het totaal niet. City heeft misschien wel het beste team, maar ook het moeilijkste programma.

Het zal pas in de laatste rondes beslist worden denk ik.

City, Chelsea en Liverpool gaan het dit jaar uitmaken. Een favoriet kan ik niet aanwijzen, Chelsea en City hebben betere selecties, maar Liverpool op dit moment het beste spel. City heeft op papier het moeilijkste programma, maar aan het einde van het seizoen zullen de ploegen onderaan ook extra gemotiveerd zijn, dus daar zou ik ook niet teveel naar kijken. Kortom er is geen pijl op te trekken en het is afwachten wie er in de komende periode het best met de druk om kan gaan en het stabielst presteert.

Het kan wel is op de laatste speeldag beslist gaan worden.

19 maart 2014 om 17:30

Als je Liverpool rekent kan je Arsenal net zo goed ook meerekenen... Die staan zo ongeveer gelijk...

19 maart 2014 om 17:53

Zonder Wallcot, Özil, Wilshere door blessures en een Ramsey zonder ritme met als komende vier wedstrijden Chelsea-uit, Swansea-thuis, City-thuis en Everton-uit zie ik ze het uit handen geven de komende weken. Maar stel dat ze deze serie goed uitkomen, wat ik niet verwacht,dan kunnen ze misschien nog kampioen worden inderdaad.

19 maart 2014 om 17:55

Hm wordt inderdaad lastig ja... Met Podolski en Rosicky heb je nog prima spelers om het op te vangen maar met een Arteta of Flamini ga je toch wel in kwaliteit achter uit. Maar wat een programma hebben die Gunners zeg pff

19 maart 2014 om 18:02

Nu moet ik wel zeggen dat City ook een erg zwaar programma heeft de komende weken, met na Zaterdag achtereenvolgend, United-uit, Arsenal-uit, Southampton-thuis en Liverpool-uit. Ook niet misselijk, maar wel met een beter team.

is tie zeker arsenal en liverpool vergeten ...:-(

arsenal en liverpool horen er ook bij.
die zijn net zo goed als chelsea en city.
het zal denk op de laatste dag beslist worden.
ik denk dat als chelsea wint van arsenal dat ze dan een grote stap zetten richting die velbegeerde titel.

Ik hoop dat ze het allebei Niet worden ik gun het ze niet en dat het Liverpool of Arsenal wordt die spelen trouwens veel aantrekkelijker voetbal en het zijn voor mij meer aansprekende ploegen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren