Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het wordt voor Messi een 'Himalaya-taak' om Argentinië te laten winnen'

Laatste update:

Nee, hij verkeert niet in de best denkbare vorm, maar toch werd Lionel Messi tijdens dit WK al vier keer gekozen tot man van de wedstrijd en was hij goed voor vier doelpunten. De aanvaller gaat woensdag tegen Nederland op zoek naar zijn vijfde goal en een nieuwe heldenrol, maar moet het zien te redden zonder de steun van Ángel Di María. Hij kampt met een hamstringblessure.

/

Raúl is erg benieuwd hoe Messi het zal gaan doen tegen Oranje: "Zijn Spaanse ploeggenoten bij Barcelona werden al hard aangepakt door Nederland en die ploeg is vier wedstrijden verder alleen maar hongeriger en sterker geworden", zegt Raúl. "Ze komen nu Messi tegen, maar hij zal Di María zeker missen. Het wordt voor Messi een 'Himalaya-taak' om Argentinië in zijn eentje naar de finale te brengen."

Messi staat er natuurlijk niet echt helemaal alleen voor: Gonzalo Higuaín heeft zichzelf ook wel bewezen als doelpuntenmaker. El Pipita heeft Oranje steeds sterker zien worden: "Ik heb met bewondering naar de ontwikkeling van het team gekeken", zo tekende De Telegraaf op uit de mond van de Argentijnse spits. "Maar wij weten waartoe Nederland al jaren in staat is. Op het vorige WK haalden ze de finale. Dan weet je dat ze dat nu zomaar weer kunnen doen."

Denk je dat Lionel Messi woensdagavond gaat scoren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het word zeer lastig voor Messi inderdaad, Nederland heeft de spelers om hem goed uit te schakelen, maar anderzijds is Messi ook zeker in staat om Nederland in verlegenheid te brengen, maar dat is geen nieuws denk ik

Messi is echt heel goed.ben benieuwd hoe van Gaal hem gaat bestrijden.

Kan iemand mij uitleggen waarom die verdediging van Argentinie zo slecht is?dat wordt hier namelijk vaak gezegd.

9 juli 2014 om 16:12

De verdediging is niet de kwaliteit die een land als Argentinie zou moeten hebben. Al is de aanval van Argentinie tot nu toe ook niet al te best op het WK.

9 juli 2014 om 16:24

Ik betwijfel het hoor.zoveel goals hebben ze niet tegen toch?ze hebben gewoon een prima verdediging.

9 juli 2014 om 16:29

Vind de verdediging van NL en Argentinië vergelijkbaar. Geen internationaal gelouterde namen (op Zabaleta na) die zich opzich goed staande houden.

9 juli 2014 om 16:55

Nou staande houden ... Ik vind de organisatie van Argentinië niet altijd even best achterin hoor. Nigeria liep er zo een paar keer door heen bijvoorbeeld en Ik heb nog wel wat meer fragmenten voorbij zien komen waar ik ze niet sterk vond zoals bv tegen Zwitserland. Tegen België stond het overigens wel beter maar over het hele WK is de verdediging van Nederland een stuk beter. bovendien is onze aanval ook nog eens productiever.

Romero is verder verre weg de slechtste keeper van het wk. Slecht bij hoge ballen en twijfelachtig bij 1 op 1 uit zn doel komen. laat Nederland daar nou net sterk in zijn: ballen vanaf de zijkant of iemand 1 op 1 zetten.

Ik zie Nederland ook niet 1,2,3 winnen ze zouden net zoals tegen Costa Rica alles moeten geven.

9 juli 2014 om 16:14

Lijkt mij nogal logisch in een 1/2e finale

9 juli 2014 om 16:28

Duitsland leek niet zoveel moeite te hebben in de 1/2 finale

9 juli 2014 om 17:31

Sommige mensen op dit forum vinden dat helemaal niet logisch en zien Nederland al in de finale staan..

Dat 'in z'n eentje' gedoe vind ik zeer overdreven worden. Ze hebben met Garay, Mascherano, Aguero & Higuain nog genoeg goede voetballers die het Nederland gewoon oprecht heel erg lastig kunnen maken. De teams zijn zó aan elkaar gewaagd.

ze zijn traag maar wel intelligent... in de lucht ook sterk, in de duels ook sterk maar op snelheid zijn ze te pakken ik denk dat men dat bedoeld superlex, maar het zijn wel monsters, technisch ook niet echt fantastisch als ik ze moet vergeljken met Nederland, heeft Nederland zeker betere voetballende verdeigers

Volgens zijn vader is hij ook doodmoe al, blijkbaar is hij gewoon niet fit want zoveel km legt hij echt niet af.
Al bij al allemaal gunstig voor Nederland, er zijn 2 gunstige uitkomsten op dit wk naar mijn mening, 1 Nederland neemt de ultieme wraak voor alles en wint de eerste wereldbeker of 2 Messi wordt zonder twijfel de beste voetballer ooit.
De derde en meest waarschijnlijke optie, een zege van Duitsland voegt niets toe (voor mij) buiten dat ze weer eens bevestigen 1 van de sterkste voetballanden ooit te zijn samen met Brazilië en Italië en ze zullen eindelijk hun gewenste wk hebben met deze generatie na al 12 jaar dichtbij geweest te zijn.

9 juli 2014 om 18:32

''of Messi wordt zonder twijfel de beste voetballer ooit''

Hoe je tot deze conclusie bent gekomen is mij eerlijk gezegd een raadsel. Ik neem aan dat het in ieder geval niet gebaseerd is op de prestaties die Messi op dit WK levert want die zijn, buiten de goals die hij heeft gescoord, nogal pover. Wat mij betreft hoort Messi absoluut bij de beste spelers ooit maar om hem bij een WK winst de allerbeste te noemen gaat veel te ver.

9 juli 2014 om 18:43

Het enige argument is altijd hij heeft geen wk gewonnen, hoe je het wend of keert als ze winnen heeft hij een enorm aandeel erin gehad en dus alles bereikt in de sport.

9 juli 2014 om 19:04

Dat is het enige argument voor wie? Op basis van zijn kwaliteiten hoort Messi ook voor mij tot de beste spelers die ik ooit heb zien spelen, maar het al dan niet winnen van het WK maakt hem geen betere of mindere speler dan een maand geleden.

Is alleen jammer dat je bij Messi nooit van te voren weet of hij het op zijn heupen gaat krijgen of niet.

Is een wereldvoetballer, als we zorgen dat hij niet gevaarlijk kan worden heb je de wedstrijd al voor meer dan de helft gewonnen.

Maar is hij af te stoppen, hoop het wel.

Moet lukken voor Oranje ook zonder de Jong, maar hopen op een tactische zet van Louis.

Hey mensen, ik vroeg me nou af voor wie koningin maxima zal juichen vanavond??

9 juli 2014 om 17:33

Ik denk dat onze koningin geen gelegenheid krijgt om te juichen.

welke spelers gaan messi uitschakelen dan? de vrij en indi ja tegen alexis misschien maar geen kaliber messi ga spelen man geloof ik echt niet in

9 juli 2014 om 17:07

Alsof Alexis een koekenbakker is, ga spelen.
Alexis in topvorm is 1 á 2 klasses minder dan Messi.

9 juli 2014 om 17:28

Messi kun je alleen uitschakelen als hij geen ballen krijgt. Dus men zal ervoor moet zorgen dat de aanvoer naar Messi eruit gehaald wordt.

Weet iemand of Nigel de Jong gaat spelen? Als hij speelt scoort messi niet anders heeft messi nog een kans

Kan iedereen eens stoppen met Messi de hemel in prijzen, hij is niks meer van wat hij een aantal jaar geleden was...

Alle geïnterviewde Argentijnen zeggen hetzelfde: respect voor Nederland, vorige keer de finale gehaald, dus dat kan nu weer etc. Tussen de regels door lees ik dat zij denken dat dit Nederland wel te pakken is. Maar ja, het is geen usance om dat zo op tafel te leggen...

Het wordt een "hell of a job" tegen Argentinië, maar niets is onmogelijk. De finale niet, en de wereldtitel ook niet. Messi is natuurlijk een klasbak eerste klas, maar Nederland heeft wel laten zien dat het ook de verdediging heeft om in de halve finale te staan. Toch schat ik de kansen 50/50 in, met twee ploegen die het, denk ik, op een succesvolle counter gaan gooien. 2-1 voor Nederland na verlenging. Een eventuele finale met Duitsland wil ik na gisteren nog eventjes niet aan denken…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren