Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was voorbestemd dat hij de trainer zou worden van Bayern’

Laatste update:

Jupp Heynckes begrijpt de beslissing van Bayern München om in zee te gaan met Niko Kovac. De coach van der Rekordmeister stipt aan dat de Kroaat het goed heeft gedaan bij Eintracht Frankfurt en bovendien een geschiedenis heeft in Beieren. Kovac speelde twee seizoenen voor Bayern.

“Ik heb al gezegd dat Kovac met veel verschillende spelers en nationaliteiten werkt bij Eintracht”, aldus Heynckes in de Duitse media. “Hij doet het uitstekend, dus het was voorbestemd dat hij de coach zou worden van Bayern. Hij heeft een heel goede en positieve indruk op mij achtergelaten. Daarnaast is hij erg ijverig, dat is niet vanzelfsprekend.”

“Niko is innovatief. Hij is een trainer die van voetbal houdt en die goed communiceert met zijn spelers. Ik denk dat Bayern een goede keuze heeft gemaakt.” Zodra het seizoen erop zit, tekent de 46-jarige Kovac een contract voor drie seizoenen bij de kampioen van de Bundesliga, zo maakte sportief directeur Hasan Salihamidzic vrijdag bekend.

Kovac kwam als middenvelder uit voor onder meer Hertha BSC, Bayer Leverkusen, Hamburger SV, Bayern en Red Bull Salzburg. Met zijn toekomstig werkgever won de 83-voudig international in 2002/03 de landstitel, won hij de DFB-Pokal en in 2001 legde hij ook nog beslag op de wereldbeker. In de seizoenen 1996/97 en 1998/99 finishte hij met Bayern als tweede.

Denk jij dat Niko Kovac het goed gaat doen bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerst afwachten zou ik zeggen.
Bij Kroatië had hij het al aan de stok met enkele sterspelers zoals Modric en Mandzukic.
Het is wel straf wat hij nu presteert bij Eintracht Frankfurt.
Hopelijk krijgt hij nog assistentie van de huidige co-trainer, Peter Herrmann, zodat enkele indicaties nog blijven in het spel van Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren