Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het was inderdaad een ongelukkig moment voor een transfer, dat klopt'

Laatste update:

Franco Di Santo maakte zaterdag een Blitztransfer. Schalke 04 maakte een bedrag van zes miljoen euro over aan Werder Bremen en legde de 26-jarige aanvaller voor meerdere jaren vast. Di Santo weet dat veel fans van Werder niet te spreken zullen zijn over zijn transfer. Op de eerste speeldag treft hij bovendien zijn ex-club.

/

Schalke start het nieuwe Bundesliga-seizoen met een uitwedstrijd in Bremen. "Ik reken niet op een warm welkom", erkent Di Santo, die ervan afzag om tot de best betaalde speler van Werder uit te groeien. "Het zal een apart gevoel zijn. Het is dan pas drie weken dat ik een transfer heb gemaakt. Maar ik moet gewoon geconcentreerd blijven."

Nota bene op de Tag der Fans werd het vertrek van Di Santo uit Bremen afgerond. Dat kwam de aanvaller op veel kritiek te staan. "Het was inderdaad een ongelukkig moment voor een transfer, dat klopt", zo erkent de ex-speler van Wigan Athletic, Blackburn Rovers en Chelsea. "Maar het ligt niet altijd aan de speler, wanneer iets dergelijks bekend wordt gemaakt." Di Santo gaat in Gelsenkirchen vier miljoen euro per jaar verdienen.

Denk jij dat Franco Di Santo komend seizoen clubtopscorer van Schalke 04 wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Di Santo was een talent bij Chelsea maar nu een middelmatige spits met een waardeloze goal moyenne

29 juli 2015 om 22:34

Vorig seizoen liep die meer dan 1 op 2. Dat is in de Bundesliga echt niet slecht hoor. Zeker bij een club als Werder.

29 juli 2015 om 23:07

En in de PL liet hij het niet zien bij onder andere Wigan. En zo zijn er ook omgekeerd voorbeelden.

29 juli 2015 om 23:20

Dan is het dus verstandig om in de BL te blijven. Werder wil hem natuurlijk niet voor niks de best betaalde speler van de club maken. En Schalke geeft ook niet zo maar 4 miljoen per jaar.

30 juli 2015 om 01:21

Als je een keer een wedstrijd van hem vorig seizoen gezien heb, zal je wel anders praten.

IN zijn jeugd een goede speler. Nu toch beetje uit het zicht. Is nog jong, hopelijk kan hij zich verder ontwikkelen bij de koningsblauwen.

Dat hele Werder Bremen is een zwak team, vroeger veel beter met Frings op het middenveld en Naldo in de verdediging maar nu ook niet echt goed meer

29 juli 2015 om 23:18

Je lult echt.. je hebt Werder van het laatste half jaar niet gezien..

30 juli 2015 om 01:50

Het team van 2003-2007/8 was een geweldig elftal met Klose, Diego, Naldo, ismiael, en Pizarro nog.
De afgelopen jaren een dip gehad en ze beginnen weer op te krabbelen. Is eEb prachtig club.

Strakke pol weer Voetbalzone. God wat origineel. Verder deer Di Santo het leuk bij Werder. Blies zijn carriere daar min of meer nieuw leven in. Aanwinst in de breedte voor Schalke neem ik aan.

29 juli 2015 om 23:21

Spitsen duo met Huntelaar

30 juli 2015 om 07:17

En Choupo-Mouting dan??

30 juli 2015 om 07:55

die zal op links spelen waar draxler normaal speelt (mits die vertrekt) met ik geloof Sane al back up. dan Meyer op rechts met Sam als back-up.

centraal hoop ik gewoon op Goretzka en Geis, Sobottka en Höger als back-up. (mag hopen dat Neustädter nog vertrekt)

Zo zou ik spelen althans, wellicht die Yarmolenko halen als Draxler vertrekt voor op rechts. en Meyer op links (tweebenig)

ik denk dat 4-4-1-1 eigenlijk beter is met Di Santo tussen Huntelaar en middenveld zodat die een wat meer vrije rol heeft en aan beide kanten er langs kan (van Huntelaar)

Fahrmann
Caicara
Höwedes
Nastasic
Kolasinac
Meyer
Geis
Goretzka
Draxler
Huntelaar
Di Santo

4 miljoen per jaar? Bizar veel voor een speler die matig presteert. Waar gaat dit heen?

30 juli 2015 om 00:49

Is wel bruto salaris he, in andere landen wordt netto salaris gemeld.

En dan word er gezegd dat ze in turkije voetballen voor het geld :-) je kan voor het geld dus ook gewoon naar schalke haha

30 juli 2015 om 01:51

Volgens speelt elke prof. Voetballer voor het geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren