Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was een vervelend jaar en ik begin nu weer op nul bij FC Twente’

Laatste update:

Kyle Ebecilio werd vorig seizoen verhuurd aan Nottingham Forest en ADO Den Haag, maar TC Tubantia meldde dinsdagmiddag dat de 22-jarige middenvelder ‘een nieuwe kans’ krijgt in Enschede. Daar is Ebecilio erg blij mee.

/

“Het voelt goed om weer terug te zijn. Ik heb zin om weer te spelen. Afgelopen seizoen was voor mij een vervelend jaar en dat heb ik afgesloten. Voor mezelf begin ik nu weer op nul bij Twente. Ik heb de mensen hier bij de club wel een beetje gemist, ik ben vanmorgen weer goed ontvangen op het trainingscentrum”, zegt Ebecilio op de clubwebsite.

“Ik wil iedereen weer laten zien wie de echte Kyle Ebecilio is. Het niveau dat ik in mijn eerste seizoen bij Twente haalde is mijn doel. Dat was een sterk jaar van mij”, besluit Ebecilio, die tot dusverre 66 wedstrijden speelde voor de Tukkers. Daarin kwam hij tot tien doelpunten en vijf assists.

Is Kyle Ebecilio goed genoeg voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

áls hij zijn niveau van zijn eerste jaar bij twente haalt kan hij van waarde zijn, als hij echter weer ongeïnteresseerd over het veld gaat lopen slenteren stuur hem dan maar weg, want wij hebben spelers nodig die voor elke meter willen strijden. We hebben niets aan lamballen

22 juni 2016 om 23:44

Zeer getalenteerde speler, hopen dat t eruit komt

Vond hem 2 seizoenen geleden een goede middenvelder voor Twente, bij ADO weinig aan de bak gekomen dacht ik. Nieuw seizoen nieuwe kansen voor Ebecilio.

Succes. Ik gun de spelers alles zolang de club niet alleen op nul begint maar ook eindigt. Clubs moeten op de blaren zitten wanneer er draude etc is gepleegs en bij bedrog op bedrog, constant weer nieuwe zaken die aan t ligt kwamen en misschien wel komen horen ze niet pp dot niveau thuis. Het is weer een lachertje in Nederland. In het buitenland werden clubs gewoon terug gezet en klaar.

22 juni 2016 om 22:40

Geldt dat alleen voor Twente of ook voor jouw clubje?

Ajax heeft enkele jaren geleden een half miljoen betaald om een grote fraudezaak af te kopen.
Geen puntaftrek of uitsluiting van Europees voetbal, maar gewoon afgetikt en klaar.

Grote voordeel voor Ajax destijds was dat de media en vooral de Knvb er toen niet als aasgieren op is gesprongen.

Graag je mening.

22 juni 2016 om 22:43

Dat betrof belasting fraude en geen fraude met betrekking tot tranfers en verkeerd voorlichten van de financiële situatie.

22 juni 2016 om 22:48

Maar het blijft fraude toch? Of is belastingfraude minder erg dan fraude bij een transfer? Of ga je zeggen dat transferfraude met voetbal te maken heeft en belastingfraude niet?

22 juni 2016 om 22:55

Die belastingfraude had net zo goed met transfers te maken. (Loonbelasting)

22 juni 2016 om 23:12

Dat geldt uiteraard voor iedereen. Naast het feit dat dat om een veel minder omvangrijke zaak ging had dat te maken met een verschil van mening over of die transfersbedragen als loon moest worden opgegeven of niet. Ajax heeft op t moment dat dat als dusdanig werd bestempeld hier naar gehandeld. Dat ze de zaak hebben afgekocht doet naar mijn inziens helemaal niet ter zake. Zoiets is heel normaal in de wereld. Toegeven dat je fout zit en de zaak dan afsluiten. Bij twente was de zaak in principe ook afgedaan. Niks aan de hand. Totdat er de ene zaak na de andere naar buiten kwam.

22 juni 2016 om 23:18

Er is uitspraak gedaan.
Deal with it.

22 juni 2016 om 23:20

Als het om ajax gaat niet.
Je weet KNVB en het westen.
Nuff Said.

22 juni 2016 om 23:28

@apjo
Lul niet zo dom, want het geen wat er mis is met Tadic zijn transfer is ook de belasting. Een uitgaande tranfer zelfs. Weet jij eigenlijk wel inhoudelijk waar het bij Twente mis is gegaan? Waarschijnlijk niet....

Weet je wat er bij Corona fout zat? Transfer rechten bij een 3e partij. Oh oh wat een grote fraude.

Doyen, hadden schijnbaar enorme invloed op het transfer beleid. Oh oh wat een giga fraude.

Engelaar, ja daar is door het betalen aan verschillende partijen de Knvb geprobeerd te omzeilen. De Knvb heeft toestemming gegeven en zelf lopen slapen in deze transfer. Nadien komen ze er pas achter dat het niet klopt.

Allemaal dingen die niet mogen, maar om daar een club de nek voor om te draaien gaat veel te ver. Dan geldt per overtreding een maximum straf van 45.250 en die hebben we gekregen ook. Dat was al lang en breed bekent.

22 juni 2016 om 23:30

Twente is toch bestraft met de maximale straffen? Het gaat echt niet alleen om die 181.000 van afgelopen week. Het gaat om straffen die nog 10 jaar langs zullen worden gevoeld (o.a. tv gelden)

Als fan zeg ik ook gewoon dat Twente goed is weggekomen. Er is door enkele hoge heren een boel fout gedaan en de club is daar flink door gestraft. Afgezien van de geldstraffen etc. is de imagoschade natuurlijk enorm.

Meer straffen zijn er niet, dus dan is het nu wel gewoon klaar toch? Twente heeft het voor zichzelf verne*ukt de komende jaren. Wellicht tijd voor een complete re-organisatie bij de Knvb om ervoor te zorgen dat zoiets nooit meer kan gebeuren.

23 juni 2016 om 09:10

@Apjo
Interessant.. Dus jij denkt dat belastingfraude gepleegd kan worden, en tegelijkertijd richting de KNVB de juiste financiële stad van zaken kunt rapporteren?

Dat de KNVB daar in die tijd nog geen regels voor had, doet niets af aan het feit dat de overtreding vergelijkbaar is...

23 juni 2016 om 09:12

@Sjoerd187
Je vergist je, de zaak was niet afgedaan... Echter, dat is hij nu wel, althans met de KNVB.. Hoofdstuk met de fiscus wordt mogelijk nog vervolgd..

23 juni 2016 om 12:20

Wat belastingfraude krijgen jullir portie ook nog wel, dus ga maar vast hopen op een afkoopsom. Dat je zo blind bent dat het om het hele plaatje bij twente draait is al diep triest. Na het plusje kwam nog een plusje en nog een en nog een en een. Dus wijzen op fraude bij ajax is gewoon sneu. Door supporters als jij hoop ik dat die club alsnog degradeert. Kijken of die angst praatjes die jullie mede gered hebben uitkomen of niet. Voor en door supporters als jij mag die club van mij failliet.

24 juni 2016 om 15:02

Ook transfer fraude ( Ardveladze)

22 juni 2016 om 22:45

@Sjoerd1987 hier word ik dus knettergek van. Alsmaar zeuren over dat Twente een veel zwaardere straf verdiend, ik vind dat ook hoor, maar het oordeel is het oordeel. Deal With It!

22 juni 2016 om 22:45

Okay, bedankt voor je nutteloze en uitgekauwde informatie op dit stukje over de terugkeer van Ebecilio.

Ik hoop dat Hake hem wel kan raken. We hebben elke speler van enig niveau hard nodig.

22 juni 2016 om 23:19

Dat mag je vinden. Ik vind het idioot dat dit serieus in nederland gebeurt en we er daarna volgens sommige, zoals jij, er niet kwaad over mogen zijn en er niets over mogen zeggen. Jullie komen hier extreem goed weg en de club had dit eigenlijk niet verdiend. Geen enkel ander bedrijf had er mee weg gekomen.

22 juni 2016 om 23:36

Amen.
FC Twente mag grote God op de blote knieën bedanken. Beetje jammer dat er een zaak van AJAX wordt bijgehaald. Totaal verschillend van het geen wat bij Twente is gebeurd.

22 juni 2016 om 23:58

Ja Sjoerd, maar volgens mij begrijp jij mijn punt niet helemaal. Het gaat hier om de terugkeer van Ebecilio bij Twente.
Dat iedereen dan weer over de (te lichte) straf moet beginnen heeft én niets met dit bericht te maken én is nu al zo vaak door menigeen gemeld.
Als het tijdens een discussie op een reactie weer op de straf uitkomt kan ik er nog wel meeleven maar om dit in de eerste reactie van iemand gelijk weer aan te kaarten komt mij de strot nu wel uit.

Ook al haalt hij zijn oude niveau, het is en blijft een dromer! En dat kunnen we gewoon niet gebruiken.

22 juni 2016 om 23:23

Ik denk dat jouw club op dit moment heel blij mag zijn met een speler als hem.

23 juni 2016 om 12:12

@thijsssl
Denk het niet. Je kent het salaris van Ebecilio? Daar kan Twente 3 andere goede Eredivisievoetballers voor op de loonlijst zetten.

ik hoop dat ebecilio en eghan blijven, klich komt en dan heb met vd heijden al vier goede middenvelders. holscher is er ook nog, mokotjo hoor ik niks over interesse dus is even afwachten. achterin heb je ter avest vd lely bijen andersen en hopelijk katsikas uvini en thesker. de doelmannen zal wel niks aan veranderen. voorin oosterwijk borven ede da cruz. het is allemaal erg wankel en zwak, er moet kwaliteit bij op alle fronten maar dat valt vies tegen als je geen geld hebt .

Leuk dat hij nog een kans krijgt, maar is Ebecilio niet te duur voor Twente qua salaris? Zou iemand dit kunnen verduidelijken?

22 juni 2016 om 23:38

Als ze hem niet konden betalen, zou die dan daadwerkelijk mogen gaan voetballen bij FC Twente?

23 juni 2016 om 00:18

Taboe,
Hij had al een contract bij Twente vóór de financiele malaise en is nu, na een seizoen verhuurd, te zijn weer terug. Dus hij mag gewoon voor Twente voetballen of hij nu een euro of 3 miljoen per jaar verdiend.

Goede speler, waardeloze mentaliteit. Die goede periode die hij volgens sommigen heeft gekend bij Twente heb ik nooit gezien. Heb hem eigenlijk alleen echt goed zien spelen nadat hij op scherp was gezet door middel van een disciplinaire straf, en dat was dan een halve wedstrijd. En daarom ben ik zo kritisch, die jongen is zo goed maar hij doet er niets voor.

Gezien zijn salaris krijgt Twente hem nooit geloosd, nu maar proberen aan het voetballen te krijgen zoals Hake dat ook gelukt is met Cabral.

Ik vind het een matige speler die ook bij ADO geen potten heeft kunnen breken. Hoop wel voor hem dat ie weer opbloeit bij Twente, anders zie ik hem uiteindelijk in de Jl belanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren