Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was de eerste keer dat mijn vader mij in actie zag in het eerste elftal’

Laatste update:

Filip Kostic kwam afgelopen seizoen niet voor in de plannen van Robert Maaskant, maar de aanstelling van Erwin van de Looi heeft de carrière van de aanvaller bij FC Groningen nieuw leven ingeblazen. Kostic heeft inmiddels een basisplaats veroverd en was zondag de grote smaakmaker in het competitieduel met AZ (2-1 winst), vooral in het eerste bedrijf.

/

Kostic had een speciale reden om zeer gemotiveerd aan het startsignaal te verschijnen. “Het was de eerste keer dat mijn vader mij in actie zag in het eerste elftal”, vertelt de linkspoot in gesprek met De Telegraaf. “Vorig jaar is hij ook een keer gekomen, maar toen zag hij mij alleen in Jong Groningen.”

Kostic, die de erfenis van Dusan Tadic kreeg, was ‘heel gelukkig’ met de aanwezigheid van zijn vader. “Mijn vader moest na afloop huilen van geluk.” De aanvaller voelt zich meer thuis in Nederland en zal hard blijven trainen, zoals Tadic hem op het hart drukte. “Nu is het voor mij ten goede veranderd en heb ik de drive om er wat van te maken”, verzekert de aanvaller aan het dagblad.

Filip Kostic hoort in de basis van FC Groningen thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

toch gek dat hij vorig jaar nooit speelde en dat hij nu een smaakmaker is in groningen.

7 oktober 2013 om 08:41

Wel een smaakmaker zonder rendement. Voortzetting is erg matig, wel leuk voor het publiek dat er wat actie in zit.

7 oktober 2013 om 08:57

Zonder rendement? Ik heb gister de wedstrijd in het stadion bekeken en durf te zeggen dat zonder zijn inzet, het doldraaien van Az's back, Groningen misschien wel niet had gewonnen.

Groningen speelde sterk, maar Kostic is eigenlijk de enige persoon die goed zijn mannetje voorbij komt en de bal in ieder geval voor gooit (en niet onverdienstelijk ook, zijn actie over de hele linkerkant en voor de 16 langs betekende de voor-assist voor de 2-0).

Ik zie in hem echt een nieuwe Tadic, wiens passing minder is, maar wiens individuele actie, schot en snelheid beter zijn/worden.

7 oktober 2013 om 11:18

Vorig jaar verdiende hij ook geen basisplaats, in de wedstrijden die ik toen gezien heb kwam hij zwaar tekort

7 oktober 2013 om 13:19

Maaskant gaf hem blijkbaar geen vertrouwen.

Beste speler dit seizoen aan de kant van Groningen dus de poll lijkt me wel duidelijk

Laat z'n vader elke week dan maar komen kijken. Wat speelde hij goed zeg. Denk dat Johansson er morgen nog nachtmerries over heeft, hij vloog er echt aan alle kanten langs.

Kan de vader van Poulsen niet een keer komen kijken?!

On: hij is inderdaad wel een van de smaakmakers van Groningen dit jaar!

Ongelofelijk goede voetballer. Passeert zijn tegenstander alsof die er niet staat. Een van de beste vleugelaanvallers in de eredivisie met Tadic

Qua talent, drive
,snelheid en techniek kan hij absoluut naar het niveau van Tadic toe groeien. Hij moet wel werken aan zijn voorzet. Zijn vooractie is perfect, passeert zo gemakkelijk. Maar daarmee verschaft hij zichzelf tijd waardoor hij in mijn ogen veel gevaarlijker moet zijn met zijn voorzetten.

Maar het is slechts een kwestie van tijd voordat hij dat ook beheerst. Een geweldige speler!

Heerlijk genoten van Kostic gister! Hij deed werkelijk alles goed en daarmee is de vergelijking met Tadic natuurlijk snel gemaakt. Alles wat hij nodig heeft is het vetrouwen van de trainer, en die had hij absoluut niet met Maaskant. Mooi om te zien dat het er nu wel uit komt!

geweldige speler waar we van gaan genieten en daarna voor een groot bedrag weggaat

Hij doet het prima, maar er is nog genoeg verbetering mogelijk. Maakt soms een actie teveel en zijn voorzetten kunnen beter. Het is wel een speler waarvoor je naar het stadion komt, dat is ook wel weer eens lekker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren