Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het tempo ligt veel hoger dan in Nederland en dat is goed voor mij’

Laatste update:

Daley Blind merkt dat hij sinds zijn transfer naar Manchester United al de nodige stappen heeft gemaakt. De 25-jarige middenvelder kwam na het WK in Brazilië over van Ajax en zegt in de Manchester Evening News dat het niveau een stuk hoger ligt dan in de Eredivisie.

/

“Het speltempo ligt vele malen hoger. De wedstrijden gaan veel sneller dan in Nederland. Dat komt mijn carrière wel ten goede en dat is ook goed voor mij met het oog op het Nederlands elftal”, vertelt de linkspoot. “Als je jezelf wil ontwikkelen, moet je een completere speler worden. En dat is wat ik wil.”

“Ik wil iedere dag beter worden, iedere dag nieuwe dingen leren. Ik wil die leermomenten vervolgens terug laten komen in mijn wedstrijden”, besluit Blind, die tot dusver achttien competitiewedstrijden voor het team van Louis van Gaal speelde. Daarin kwam hij tot twee doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blind speelt dit seizoen erg goed. Is fysiek al gegroeid kan op meerdere posities spelen heeft een goede pass is slim en is positionerend erg goed. Een hele goede aanwinst voor een topteam omdat hij ook nog eens iedere wedstrijd alles geeft. En ja hij speelt ook vooruit en in zijn rol heeft hij nou eenmaal niet de taak om de steekpassjes te geven.

27 maart 2015 om 22:27

Blind speelt ver onder het streef niveau van United. Sinds carrick weer op zijn plaats speelt gaat alles in een keer in stuk beter. Blind speelt zonder enige vorm van risico. Ik was de eerste die dit in het begin van het seizoen al beweerde, toen werd ik voor gek verklaard, en inmiddels krijgen steeds meer mensen dat inzicht.

27 maart 2015 om 22:33

Neem altijd nog meer risico dan in zijn periode bij Ajax...

27 maart 2015 om 22:35

ik zei ok al van het begin dat hij veel te kort komt voor United.
En volgens mij zag iedereen dat wel behalve de ajacieden natuurlijk.

27 maart 2015 om 22:42

Blind speelt in dienst van het team en wat van Gaal van hem vraagt. Steeds meer mensen beginnen te begrijpen dat zijn rol gewoon controlerend is. Niks mis mee, elk team heeft zo'n speler. Hij doet het gewoon goed en altijd dat gezeur over Blind, maar meeste praten mee, omdat hij 3 jaar terug veel lager niveau dan wat die nu wekelijks laat zien. Tevens zijn ze in Engeland zeer te spreken over Blind en dat zijn ook gewoon kenners!

27 maart 2015 om 22:46

dat hij 3 jaar geleden nog slechter was betekent nog niet dat hij nu goed is.
Hij voegt niks toe op het middenveld omdat hij alles breed of terug speelt en hij verovert ook zelden een bal.
En al linksback is hij te traag.
Een leuke speler voor een club als ajax maar komt veel te kort voor United.

27 maart 2015 om 22:51

Hij voegt genoeg toe, Kijk gewoon internationaal naar Cvm je ziet bijna niet anders. Het is geen wereld top zoals Nigel, maar wel nuttig en bij Man U gewoon op zijn plaats. Sub top van de wereld is die gewoon. In het spelbeeld van van Gaal past die gewoon prima.

27 maart 2015 om 23:53

Of Blind goed genoeg is of niet, als je verdediging niet klopt en je peperdure spitsen niet scoren, dan win je niet. Voetbal is niet zo moeilijk te begrijpen..

28 maart 2015 om 00:31

In engeland is iedereen erg blij met hem. Hij wordt gezien als de meest constante factor. Typish nederlands om hem af te blijven kraken

28 maart 2015 om 03:40

Inderdaad. Hoeveel keer hij de bal van de tegenstander niet onderschept of gewoon door positie de tegenstander het voetballen belemmerd is echt top. Dat hij zelf weinig diepte in zijn spel heeft zou geen probleem zijn moesten de 4 andere middenvelders en de spits meer kansen afwerken en creëren., wat zij op hun positie nog veel meer horen te doen dan Blind.

28 maart 2015 om 05:41

Normaal gesproken komen mensen tot nieuwe inzichten als ze wat meer tijd krijgen om zaken te beoordelen. Anderenn bepalen hun standpunt jaren geleden en blijven erbij. Dat is erg jammer, maar eenieder die een beetje verstand van voetbal heeft kan zien dat Blind nu moeiteloos meedraait bij Manchester United en dat is gewoon knap gezien de druk die er bij zo'n club bij komt kijken, het veel hogere niveau van de Engelse competitie en het feit dat het team opnieuw opgebouwd moest worden. Hij is echt een topspeler, die bij iedere topclub meedraait dankzij spelinzicht , handelingsnelheid en een goede functionele techniek.

Blind speelt zeker degelijk bij Manchester. Zeker niet de minste, maar ook niet de beste.

Met carrick weer terug op zijn oude positie zorgt hij toch voor een hele verademing bij United! Als shaw terugkeert zal blind de bank warm mogen gaan houden.

27 maart 2015 om 22:36

hij komt ook veel te kort voor United.
Carrick is 2 klassen beter en als back kan hij alleen spelen met 5 verdedigers.

28 maart 2015 om 03:50

Die Shaw kan er ook geen kloten van. Wat een slechte back is datm denk echt niet dat Blind zo uit de basis verdwijnt hoor.

Blind doet het zeker verdienstelijk hij heeft redelijke wedstrijden afgewisseld met een paar hele goede maar ik denk nog steeds dat United een nieuwe controleur moet halen Blind is een prima speler maar United wil meer dan prima.

Not quite my tempo

27 maart 2015 om 22:56

Goeie film, whiplash

Kan echt wel een nuttige speler zijn voor NL elftal, heeft gewoon een bovengemiddelde balcontrole en passing, kijk die twee assists tegen Spanje. Maar of hij echt een topper wordt die ons op EK en Wk's aan de hand neemt, dat weet ik niet.

27 maart 2015 om 22:38

Met 5 verdedigers kan hij goed als linksback spelen maar met 4 verdedigers is hij daar te traag voor. En op het middenveld voegt hij al helemaal niks toe. Clasie is veel beter op die positie.

27 maart 2015 om 22:40

Zag je hem tegen Liverpool / Spurs laatst bijvoorbeeld? Hield zich vrij makkelijk staande op het hoogste niveau, ook met Ajax gedaan in de CL daar. Praat aub geen onzin.

27 maart 2015 om 22:44

Clasie heeft ook niet echt diepgang, wat ook een beetje het probleem van Blind is. Maar Blind voegt aanvallend wel meer toe, en speelt op een hoger niveau. Jammer genoeg die wedstrijden van United niet gezien door o.a. Fey-PSV, maar als je hem erin zet, dan sowieso op het middenveld. Linksback is idd niet ideaal, vooral niet met 4 verdedigers, waar het NL elftal mee gaat spelen.

27 maart 2015 om 22:50

Clasie voegt aanvallend juist veel meer toe.
Hij gaat zelf inderdaad niet zo vaak diep maar hij verovert veel ballen en zoekt dan gelijk de diepte en heeft veel mooie passes en steekballen en een veel hogere handelingssnelheid dan blind.
Dat heeft blind allemaal niet, dus daarom is Clasie veel beter als verdedigende middenvelder.

27 maart 2015 om 22:55

Als LB is hij wel beter dan als CM. Of beter gezegd: Er is geen betere LB bij United op het moment, maar op het middenveld zijn er wel betere spelers, dus is het logisch om hem als LB op te stellen.

27 maart 2015 om 22:55

Clasie of Blind nog een wereld van verschil, dat Clasie beter word, is misschien zo, maar op dit moment is Blind verder en als de kenners in Engeland al lovend zijn, vraag ik me af, waarom er nooit eens iets lovend over hem in Nederland gezegd kan worden? Nou ik weet het antwoord al, omdat die bij Ajax gespeeld heeft en het zoontje van is, kan die er schijnbaar niks van. Tevens speelt die vaak genoeg goeie ballen naar voren, dus vraag me af of je wel eens wedstrijden ziet!

27 maart 2015 om 22:59

Hebben we het over Clasie of over Xabi Alonso vraag ik me laatste tijd telkens af?

27 maart 2015 om 23:03

Haha, ja ik heb zelf ook wel een zwak voor Clasie hoor Ajaxcunian. Maar Peterhf, tsja dat vind ik een beetje een drogreden. Scoort nooit en geeft weinig assists. Ja zijn taak is om ballen te veroveren, en het is vrij logisch dat hij de bal daarna vooruit passt, maar of hij daarmee echt bepalend is in het aanvalsspel van Feyenoord?

Leuk gifkikkertje in dat team van United. Alleen maar mooi dat iemand uit de eredivisie het naar behoren in de BPL doet.

B.ind vindt zichzelf wel goed. Jochie je komt pas kijken.

27 maart 2015 om 22:45

Hij is 25 en heeft CL, WK en nu Premier League gespeeld. Wat bedoel je?

27 maart 2015 om 22:50

dat hij zichzelf overschat.

27 maart 2015 om 23:01

Gaat nergens over wat je zegt. Waar overschat hij zichzelf? Hij zegt doodnormale dingen die gewoon kloppen. Zegt nergens wat over op welk niveau hij nu zit qua spel.

Blind lijkt op weg te zijn naar de top. Hij doet het zeer goed bij Manchester United en zal als de oudere garde, Robben, van Persie e.d. , is afgezwaaid een van de belangrijkste sterkhouders van Oranje worden. Hij wordt hier zo onderschat. Hij is een voorbeeldige prof. Hij is ook geschikt om aanvoerder te worden.

Hij leert ontzettend veel bij en heeft het in veel wedstrijden goed gedaan. Toch komt hij tegen de absolute top in Engeland te kort City/chelsea/arsenal. Hij is nog net te traag, hapt op verkeerde momenten en brengt zo het team in gevaar. Tegen ploegen als Spurs/liverpool kan hij het goed doen maar een stapje daarboven is nog net te veel.

Dan heb ik het wel over als hij op de 6 positie speelt, als links back lijkt hij zich steeds meer op goed niveau te kunnen redden. Ik vraag mij trouwens wel af of hij het echt gaat halen (in topwedstrijden) ik vind hem niet zo goed als vele en vooral ajaxcieden hier doen laten geloven.

Aan de andere kant hij past zich op elk niveau aan. Het heeft even nodig maar het komt wel steeds. Eerst bij Groningen waar hij een topspeler werd. Toen bij Ajax waar hij een van de betere werd en ook bij Oranje en United lijkt hij zich te redden. Misschien heeft hij gewoon net meer tijd nodig dan een echte topspeler/natuur talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren