Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het stond bij Ajax al vast dat Suárez de top zou halen met zijn mentaliteit'

Laatste update:

Ismaïl Aissati bewaart mooie herinneringen aan zijn periode in Nederland. Het voormalig toptalent van PSV speelde zowel in Eindhoven als later bij Ajax samen met een aantal sterspelers in de dop. Een van hen was Luis Suárez, met wie Aissati tussen 2008 en 2010 de kleedkamer deelde in Amsterdam. “Hij is eigenlijk een erg verlegen jongen die erg gesteld is op zijn familie”, vertelt de huidige spelmaker van Terek Grozny in gesprek met Goal.

/

Waar Aissati het niet redde bij Ajax en via Vitesse naar Antalyaspor vertrok, ging de carrière van Suárez in één rechte lijn omhoog. De Uruguayaan maakte furore bij Liverpool en verkaste in de zomer van 2014 naar Barcelona, waar hij is uitgegroeid tot een van de meest gevreesde aanvallers ter wereld. “Hij had toen al een winnaarsmentaliteit, waarmee hij zich onderscheidde van anderen”, zag Aissati.

Het stond voor de inmiddels 27-jarige international van Marokko toen eigenlijk al vast dat el Pistolero de top van Europa zou gaan halen. “Zonder enige twijfel. Hij liet toen al zien hij goed hij was en ik ben blij dat hij nu voor Barcelona speelt. Dat is namelijk ook mijn favoriete club”, besluit Aissati met een glimlach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt, dat zag je ook bij o.a. Zlatan, Sneijder en nu ook weer bij Bazoer, Tete, Nouri. Die gaan normaal gesproken ook met zekerheid de top halen.

26 januari 2016 om 13:30

Tete, Bazoer en Nouri hhahaha ja man! Natuurlijk zijn het toptalenten.. maar je kunt nooit met zekerheid zeggen of iemand de absolute top gaat halen, spelen te veel factoren mee om daar nu al over te oordelen. Denk aan trainers, blessures, zaakwaarnemers, gezin etc..

26 januari 2016 om 13:35

Normaal gesproken als ze de juiste keuzes maken, zich blijven doorontwikkelen, geen zware blessures krijgen dan moeten ze de top wel kunnen bereiken. Dit zijn echte toptalenten.

26 januari 2016 om 14:27

Nouri mag niet in het rijtje.. Bazoer is wel echt van dat kaliber talent. Riedewald en Tete kunnen het ook ver schoppen en zeker Tete komt er wel net wat scherpere mentaliteit als Jairo maar ik snap zijn reactie wel.. Het lachen van jou is dommer als zijn reactie vind ik..

26 januari 2016 om 14:52

Off: dommer dan... i.p.v. als

On: Nouri vind ik niet in het rijtje passen. Tenminste, nog niet. Bazoer en Tete laten duidelijk hun potentie zien. Zij kunnen zeker heel groot worden.

26 januari 2016 om 13:43

Nouri heeft niet eens zijn debuut gemaakt voor Ajax 1 (naar mijn weten). Jij zal er wel een beter beeld van hebben, maar je maakt mij niet wijs dat hij zeker de top gaat halen. Dat dachten we van Bakkali, Aissati etc. ook allemaal. Ik vind zelfs dat je dat van Bazoer en (met name) Tete nog niet kan zeggen. Het zijn zeker wel jongens die de potentie hebben, maar ze hebben allemaal nog zoveel stappen te zetten.

26 januari 2016 om 13:51

Nouri maakt nu nog de ontwikkeling door in de jupiler league die Bazoer en Tete ook hebben gemaakt. Volgend jaar zal hij zeker spelen voor het eerste. Iedereen binnen Ajax weet dat dit 'het' talent van de jeugdopleiding is. Bazoer en Tete hebben nog veel stappen te zetten maar dat zie ik wel goed komen, er zit nog veel rek in hun ontwikkeling. Ik heb er vertrouwen in dat ze de top zullen bereiken.

26 januari 2016 om 16:33

Er zijn genoeg talenten waarvan ze dachten dat dit 'het' talent was die het uiteindelijk nooit heeft waargemaakt. Wacht eerst nou maar af voordat je dingen roept.

26 januari 2016 om 13:50

Met zijn fysiek vrees ik dat Nouri de top niet gaat halen.

26 januari 2016 om 13:52

Iniesta en Messi zijn ook niet de allergrootsten.

26 januari 2016 om 13:55

Messi heeft anders enorm veel balans en een sterk lichaam. Bovendien is dat Barcelona, bij ieder andere club kun je niet met zijn fysieke staat aankomen.

26 januari 2016 om 13:57

Fysiek is zo iets makkelijk om het op te gooien, er zijn genoeg kleine en lichtere spelers die het gewoon gered hebben. Messi is het beste voorbeeld, een van de beste spelers ter wereld en weegt zeker niet meer dan 70 kilo.

26 januari 2016 om 13:58

Daar valt wel aan te sleutelen, kijk nu maar eens naar Eriksen. Die was fysiek ook zwak bij Ajax. Die kan binnenkort ook een transfer maken naar de top.

26 januari 2016 om 14:00

Messi is fysiek beresterk, heeft veel balans en een goede versnelling. Die kun je niet met Nouri vergelijken.

26 januari 2016 om 14:09

Nouri kun je het beste vergelijken met Iniesta ook qua spel. Fysiek moet Nouri nog stappen zetten maar daar valt aan te sleutelen.

26 januari 2016 om 15:41

Ja want de beste aanvallende middenvelders van de wereld waren op hun 18e allemaal beren..

Messi iniesta silva en ozil waren allemaal net zulke opdondertjes op die leeftijd. wanneer gaan mensen nou is leren dat dat niets uitmaakt, over eriksen zeiden ze hetzelfde

Niets meer dan dikke respect voor deze Suarez.
Ik was bang dat het driemaal bijten hem fataal zou worden. Heeft het toch laten zien!

Het stond al vast dat Suarez bij Groningen de Top zou halen.

26 januari 2016 om 13:31

Nou. In de eerste maanden viel hij eigenlijk best wel tegen weet ik nog wel. Pas na de legendarische thuiswedstrijd tegen Vitesse dat jaar ging het echt veel beter met hem en de 2e seizoenshelft was hij geweldig.

Dat aissati het niet heeft gered klopt niet hoor. Kon in zijn laatste seizoen contract verlengen en hij was basisspeler 2e seizoenshelft.

Aissati, ik kon zijn debuut nog herinneren.
Uit bij Milan, op een middenveld samen met Afellay, die twee speelden daar samen denk ik de beste wedstrijd uit hun carriere.
Jammer dat het zo is gelopen.

Met zijn instelling en gedrag had Suarez de top nooit mogen halen. Maar geld is belangrijker dan wat dan ook en dus heeft ie het wel gehaald. Hij kan immers beter tegen een bal trappen dan andere en dus verdiend ie veel voor zijn club. Daar zet men graag de eigen normen en waarde voor opzij.

26 januari 2016 om 13:42

Dit is de beste spits die Barcelona heeft gehad sinds Ronaldo. Om hem nou te laten lopen voor zijn bijtincidenten enzo was stupide geweest. Barca en Suarez zelf hebben hem weer in het gareel gekregen.

26 januari 2016 om 13:55

Precies dit! Omdat hij één van de beste is. Een willekeurig voetballer bij B-tjes zou na 3x voor het leven geschorst worden. Maar nee, hij heeft bepaalde kwaliteiten dus zien we het door de vingers en omdat er toch iets van een signaal afgegeven moet worden geven we hem een lichte straf.

26 januari 2016 om 15:31

Ik ben het met Rick eens, zo gauw iemand geld, macht, zeldzame kwaliteiten of dergelijk talent bezit bestaan voor veel mensen en bedrijven de normen en waarden niet meer. Ondanks dat ik een fan ben van zijn voetbal stijl had deze recidivist nooit meer een bal mogen spelen, het is gewoon bespottelijk dat mensen het ook nog goed praten.

26 januari 2016 om 19:56

Rickv,

Met zijn instelling (winnaarsmentaliteit en vooral inzet) had Suarez altijd de top gehaald. Gedrag op het veld is een ander verhaal, maar dat heeft hij gelukkig nu achter zich gelaten.

Winnaarsmentaliteit wordt zelfs in de tekst vermeld. Dus het verbaast mij dat jij begint over gebrek aan instelling. Het lijkt wel of je de tekst helemaal niet gelezen hebt.

Ik denk dat je dat ook wel kon zien aan zijn kwaliteiten.

26 januari 2016 om 14:29

Toch wisten er heel veel hier het zeker dat dat nooit de Europese (sub) top zou halen. Niet constant, niet genoeg rust, te druistig, Ruiz komt veel verder en bla, bla, bla.
Sla de archieven er maar op na. Weet niet of club voorkeur nog een rol in die reacties heeft gespeelt.

26 januari 2016 om 14:31

Hahaha oh ja, Ruiz zou beter dan Suarez zijn werd er toen beweerd ja haha. En ook werd er toen beweerd dat Suarez het niveau in de PL niet aan zou kunnen. Hoe erg kun je er naast zitten?

26 januari 2016 om 15:27

Op dat moment was Ruiz misschien ook wel beter of iig gelijkwaardig. Ruiz was natuurlijk al wel wat jaartjes ouder.

26 januari 2016 om 16:22

Men had het vooral over de toekomstperspectieven van de beide heren..

Kan me nog een wedstrijd real Madrid - PSV herinneren op een vriendschappelijk toernooi
Aissati scoorde toen van een meter of 30

Ik moet toegeven dat ik het zelf nooit verwacht had. Ik had het idee dat de subtop zijn plafond was. Toch is hij naar mijn mening uitgegroeid tot de beste spits ter wereld (op dit moment).

nogal moeilijk om dat te zien dat zag een blinde al toen hij nog bij groningen speelde.

26 januari 2016 om 19:50

Maar dan mag het toch wel gezegd worden?

En toch las ik destijds heel andere verhalen toen Suarez bij Ajax speelde en vertelde dat Barca zijn droomclub was. Toen kon hij de top niet aan, want de Eredivisie was veel te slecht en ga zo maar door.

Deze personen waren niet blind, maar hadden wellicht de verkeerde bril op.

sterker nog ik was er daar een van
ik dacht dat suarez zijn top zo een beetje suptop spanje was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren