Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het spijt me voor de fans, want zij kopen kaartjes om Sneijder te zien’

Laatste update:

Cesare Prandelli staat onder druk bij Galatasaray, maar krijgt nog even de tijd. Dat zegt vicevoorzitter Abdürrahim Albayrak in gesprek met Telegol. “Ik begrijp dat de fans het moeilijk vinden om nu achter de trainer te blijven staan, maar geef ons tot januari de tijd”, aldus Albayrak.

/

De club uit Europees Istanbul verloor zaterdagavond met 0-3 van Trabzonspor en dat was alweer de derde competitienederlaag van het seizoen. Bovendien heeft men in de groepsfase van de Champions League nog geen wedstrijd weten te winnen. “Ik huil van binnen. Toen ik de opstelling zag, wist ik al dat we niet zouden winnen van Trabzon. We hebben er met Prandelli over gesproken en morgen gaan we verder vergaderen. De pijn die we gisteren hebben geleden, is te groot”, aldus Albayrak.

Het bestuurslid had graag gezien dat Wesley Sneijder in de basis was begonnen, maar de Oranje-international viel pas na een uur in. Er wordt gezegd dat Galatasaray zo een breuk met de middenvelder probeert te forceren, maar daar is volgens Albayrak niets van waar. “Het is echt niet zo dat de directie Sneijder niet laat spelen. Ik vroeg aan mijn collega Ali Dürüst wat er aan de hand was, maar wij gaan uiteraard niet over de opstelling.”

“Ik wil wel mijn excuses aanbieden aan de supporters, want zij kopen kaartjes om juist Sneijder te zien voetballen. Ze kopen kaartjes om goed voetbal te zien. In januari gaat er veel veranderen. Iedereen moet het tenue van Galatasaray leren respecteren en wie dat niet doet, vertrekt. En we gaan geen sterspelers verkopen, maar zelf sterren kopen. En we gaan het contract van Sneijder verlengen, hij is niet geërgerd”, besluit Albayrak. Prandelli heeft overigens aangegeven dat hij alleen opstapt wanneer Galatasaray zijn restsalaris van ruim 4,5 miljoen euro wil uitbetalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou Prandelli graag weggekocht willen worden? Als je het zo leest, lijkt het daar wel op.

24 november 2014 om 10:45

Maar waarom begint Galatasaray er in godsnaam aan?
Haal een trainer die zichzelf nog moet bewijzen en jong is waarvan je de kwaliteiten hoog inschat of bied een trainer een 1-jarig contract aan met bonussen bijvoorbeeld: dat je contract wordt verlengt als je minstens 1 prijs pakt.
Het beleid kost Galatasaray de kop, helaas.

24 november 2014 om 12:09

Ja maar als je een jonge trainer binnenhaalt wordt hij in no-time weer ontslagen als het slecht gaat, iedereen gaat hem de schuld geven. En de media zal hem ook afmaken.

En als je een trainer 1-jarige contract geeft en hij doet het goed ben je hem na een jaartje weer kwijt. Een langdurige contract geef je meestal omdat je zekerheid wilt.

Gs heeft gewoon een verkeerde coach aangesteld, de salaris is veel te hoog. Ze moesten iemand als Slaven Bilic halen, die kost niet veel en past perfect.

Prandelli heeft zich in no-time aangepast aan de competitie waarin hij trainer is. Alles is geoorloofd om je doelen te bereiken, zelfs het bewust opstellen van een matig elftal omdat je graag uitgekocht wil worden.

Treurig, maar goed, de Turkse competitie is sowieso een grote poppenkast. Dit kan er ook nog wel bij.

24 november 2014 om 11:02

Ik vraag mij af hoe oprecht zijn intenties zijn/waren. Wou hij echt zijn best doen bij Gala of heeft hij na een paar weken al gemerkt dat het niks voor hem is en dan maar liever ontslagen wordt?

Beleid voeren kunnen ze altijd wel daar in Turkije heh. Wat een emotiemanagement altijd.

Sneijder hoort inderdaad te spelen. Kan me niet voorstellen dat Prandelli hem op de bank zet. Heeft hij geen verklaring hierover gegeven?? Want er speelt wel iets. Hoe dom kan een mens zijn vraag ik me af als je weet dat Sneijder een belangrijke wapen is
van dit elftal..

Sneijder willen ze weg hebben, ivm zijn hoge salaris! En daarom zit hij nu iedere keer wissel, omdat ze dan verwachten dat hij zelf zegt van ik wil vertrekken. Prandelli is niet degene die Sneijder wissel zet. Albayrak is degene die dat laat doen. En nou loopt hij in de media Prandelli zwart te maken. En nu begrijp ik helemaal waarom Unal Aysal Albayrak uit zijn bestuur heeft gezet.

Mij maak je echt niet wijs dat je Sneijder wissel zet om de andere ook te laten spelen. Iedereen kan je wissel zetten bij Galatasaray behalve Sneijder, melo, Chedjou en Muslera. Zelfs mijn broertje van elf vroeg aan mij van; Waarom zit Sneijder wissel? Waarom speelt hij niet? Dit kan gewoon niet zo iets.

Als er iemand weg moet door een te hoog salarais en slechte prestatie is dat Selcuk wel. Elke wedstrijd spelen met een man minder.

24 november 2014 om 10:52

Wauww wat een flauwekul can jou zeg! Albaybayrak is supporter nummer een van gala, en jij beweert dat hij dit verzint. En sneijder weg wilt hebben.. prandelli moet gewoon opdonderen. Flauwekul overeenstemming met prandelli, en daar zit het nieuwe bestuur mee. Ken je feiten voor je onschuldige mensen wilt zwartmaken

24 november 2014 om 11:28

Kom op zeg! Als je het een beetje volgt dan weet je waar ik het over heb! En ik ben zeker niet de enige die er zo over denkt.

En een goeie supporter wil nog niet zeggen dat hij ook een goeie bestuurslid is

Jij weet zelf ook dat Albayrak de Turkse spelers beschermt. Hoe kan het nog zijn dat Selcuk Inan nog steeds basis staat? Hoe kan je Yekta en Emre Colak boven Sneijder kiezen? Kan niet, mag gewoon niet! Te gek voor woorden gewoon! Zo gaat het helaas wel in Turkije. Prandelli heeft hier helemaal niets mee te maken. Hij doet alleen wat hem gevraagd wordt.

24 november 2014 om 12:08

Albayrak heeft zelf gezegd dat de prestaties van Selcuk en Burak niet deugen en met hun in gesprek gaat.

Er is stukje van nieuws ook nog weggelaten want Albayrak heeft ook gezegd dat hij Prandelli 1 van de eerlijkste personen vind en dat Hij al eerder vertrokken is bij een team zonder geld te vragen.

24 november 2014 om 13:51

Prandelli wilt ontslagen geworden. Gister had Albayrak gesprek met de trainer. Prandelli heeft gezegd dat hij pas weggaat, waneer hij de volledige ontslagvergoeding meekrijgt. Dus ongeveer 7 miljoen. Dat kan gala op dit moment niet betalen.

Ik weet 100 procent zeker dat als GS verliest van Anderlecht Prandelli of zelf ontslag gaat nemen of ontslagen zal worden. Want dan is de druk echt niet meer te houden.

GS heeft spelers nodig die nog hongerig zijn naar prijzen. Ik verwacht een grotenschoonmaak in 2 delen. In de winter en zomer.

Als je op de bovenste ring zit kun je Sneijder nog steeds niet zijn met zijn 1m50. Ik denk dat de fans een kaartje halen om hun club te zien en aan te moedigen en niet voor een passant die verder weinig binding heeft met een club.

Sneijder dit, Sneijder dat.. wtf hou ermee op man.

Omdat Sneijder moe is terug gekomen van zijn interlands, begon hij lekker op de bank daar is niks mis mee ?
Wat mij betreft was dat gewoon een goede beslissing om hem even op de bank te houden.

Emre Colak deed het niet verkeerd.. geef dat jochie meer speelminuten en je zult er geen spijt van krijgen.

Heel dat Sneijder incident boeit mij totaal niet, dat is 9 van de 10 bullshit. Maargoed ik wilde het over Bruma hebben..
Heel Europa zit achter Bruma aan maar hij zit niet eens bij de selectie van Gala, dan ben je toch raar bezig. Met zijn idiote keuzes zoals amrabat geen minuten gunnen en 2 oelewappers van napoli halen.

Ik heb liever dat Prandelli vertrekt want Turkije is niks voor hem.
Een hele goede coach maar niks voor Gala.

Vol tegenstrijdigheden dit verhaal. De directie gaat niet over de opstelling, maar gaat bij het bekend worden ervan wel even in gesprek met de coach. En Sneijder niet geërgerd dat hij op de ban begint? Yeah right. Die was all geërgerd omdat zijn salaris niet op tijd werd uitbetaald. Het wordt tijd dat Sneijder zijn (voor)laatste stap gaat maken en ergens in Engeland gaat spelen.

Grote schoonmaak Als eerste Prandelli wat een ameteur man .

Spelers die weg/verkocht moeten worden

Pandev
Dzemailli
Engin
Eboue
Dany
Aydin Yilmaz
Umut gundogan
Hamit Altintop
--------------------------------------------------...
- Selcuk en Burak mogen op de bank
- Goeie turkse partner halen voor melo (g.inler)
- Amrabat Terug!
- Bruma in de basis!
- Turkse Coach
- Goeie spits.

en weg met de buitenlandse limiet,, Zorgt er alleen voor dat de turkse jongens miljoenen krijgen terwilj ze dat niet verdienen, of een hollywood transfersom!

24 november 2014 om 13:38

Selcuk en burak op de bank? Man met wat kijk jij naar voetbal die 2 mogen amper op de bank bij pec zwolle, en in plaats van selcuk heb ik liever hamit op de bank

24 november 2014 om 14:05

Ze doen het zeker heel slecht, geef ik jou 100000% gelijk in. Maar ze hebben wel 2 jaar super gedaan. Ik denk dat je het niet zomaar verleerd. Ik denk dat ze geprikkeld moeten worden. Dus als het aan mij ligt, wil ik ze nog een kans geven op de bank.

24 november 2014 om 16:03

Je haalt de woorden uit mijn mond. Ik zou Amrabat terug halen en met de volgende opstelling spelen. Pandev en Dzemaili zo snel mogelijk weg en in plaats van Burak Adem Büyük halen en Chedjou en Eboue betrekken in een ruildeal met Bayer 04 voor Ömer Toprak.

Muslera
Tarik
Semih
Ömer Toprak
Hakan
Melo
Amrabat
Sneijder
Bruma
Umut
Adem

Heerlijk die onrust bij onze grote rivaal! Sneijder gaat waarschijnlijk wel weg daar. Ook voor Prandelli lijkt het einde verhaal, ondanks het ontkennen van deze soap.

het is toch overduidelijk dat deze man met andere motieven naar istanbul is gekomen.
stuur die man weg! hij is geen leider en maakt andere spelers niet beter.
gs moet terug naar het oude systeem (442), naar een systeem zonder sneijder.
ik zou muslera ook verkopen en hiervoor in de plaats 2/3 goede buitenlandse veldspelers halen, waaronder een goede spits. en roep amrabat terug.
en haal een turkse trainer, denk aan hamza hamzaoglu. is iemand van de club. heeft het twee jaar uitstekend gedaan bij akhisar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren