Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het lijkt erop dat ik een basisplek krijg bij AZ, maar dat kan veranderen’

Laatste update:

AZ begint volgende week donderdag aan het nieuwe seizoen met een Europa League-thuiswedstrijd tegen Istanbul Basaksehir, de nummer vier van vorig jaar in de Süper Lig. Jop van der Linden heeft er goede hoop op dat hij straks in de basis staat.

/

“Tot nu lijkt het erop dat ik een basisplek krijg, maar ik reken mij nog niet rijk. Ik moet het op de trainingen laten zien, maar er is veel concurrentie en het kan dus ook zomaar weer veranderen”, zegt de van Go Ahead Eagles overgekomen verdediger woensdag voor de camera van RTV Noord-Holland.

De 25-jarige vrijetrappenspecialist heeft het tot dusver uitstekend naar zijn zin in Alkmaar: “Ik heb helemaal niets te klagen, het bevalt allemaal hartstikke goed. Het niveau is goed en het is ook een leuke groep”, aldus Van der Linden.

Zou jij Jop van der Linden in de basis zetten bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat is gebeurt met Jan Wuytens toch altijd een goede verdediger.

22 juli 2015 om 14:08

Zwaar overschat.. Voetballend matig, draaicirkel van een bus en traag. Had nooit aangetrokken moeten worden. Leuke speler toen in dat team van FC Utrecht, omdat daar alles toen op zn plek viel.

Waarom is az zo stil op de markt verder? Jop mag en kan gewoon niet als basisspeler beginnen donderdag. Er moet nog een cv komen, een cm voor gudelj, een rechtsvoor voor berghuis. Zo vliegen we er direct uit. Kom op stewart, laat je horen

22 juli 2015 om 13:52

Als az echt een slag wilt slaan op de transfer markt dan moeten ze botthegin halen, maar die kans is klein....

22 juli 2015 om 13:59

Ja maar waarom zou hij naar AZ gaan? Is voor hem een stap op zij...
Ook al presteren ze bij AZ misschien net iets beter als hier in Groningen...
Snap ook niks van de spelers die AZ aantrekt op die spits na is het allemaal middelmaat....

22 juli 2015 om 14:09

AZ is nog altijd een stap hogerop ten opzichte van Groningen. Subtop tegenover middenmoot.

22 juli 2015 om 14:20

Ja dat willen ze in Alkmaar graag geloven.... Kwa begroting en prestaties ontlopen we elkaar echt niet veel hoor. En geef zelf al aan klein stapje hoger maar veel verschilt het niet...

22 juli 2015 om 15:06

Dus jij vind een begroting van 28 miljoen van AZ en 18 miljoen van Groningen niet veel schelen?

22 juli 2015 om 15:37

Had 22 miljoen gelezen... En Groningen komend seizoen 20 miljoen....

22 juli 2015 om 17:23

Mensen moeten echt stoppen om AZ met Heerenveen en Groningen te vergelijken. Een stap opzij van Groningen is Heerenveen, Utrecht en PEC Zwolle.

AZ, Vitesse en Twente is een stap hoger voor al die clubs.

22 juli 2015 om 18:04

Az is gewoon maar een klein stapje hoger, Face It!
Anders zouden ze wel toppers kunnen halen bij Groningen! Zelfde geldt voor Vitesse en sinds dit jaar zal Twente er ook niet meer boven uitsteken....
AZ is gewoon minimaal stapje hoger, alleen die uitschieter van hun kampioenschap. Maar daar hebben dan ook vele duizenden mensen vele jaren voor krom moeten liggen....

Ps, en laat AZ maar lekker veel spelers halen van het niveau Joppie en Muhren.... Ik ben der blij mee....!

22 juli 2015 om 18:29

Henkyr

Er gaat tenslotte niks boven Groningen dus AZ kan geen stapje hoger zijn, laten we het daar maar bij houden

22 juli 2015 om 19:33

Alleen die uitschieter van hun kampioenschap......

Laat vooral de prestaties binnen Europa buiten beeld.....

Groningen heeft de beker toevallig gewonnen, maar daar blijft het ook wel bij.

22 juli 2015 om 20:20

Henky: Alsjeblieft zeg.. Laatste 10 jaar kampioen geworden, 1x halve finale EL, 3x kwartfinale EL, nationale beker gewonnen, JC en qua ranking over het algemeen een stuk boven Groningen. AZ is op dit moment te vergelijken met Vitesse en Twente. Heerenveen zit daar ook nog bij. Groningen komt daaronder met clubs als Utrecht.

22 juli 2015 om 20:55

Dat is hoe jij er over denkt. AZ is voor mij een klein stapje omhoog bij Groningen, zo eerlijk ben ik dan nog wel. Maar zoals wel duidelijk is, menig AZ fan is dan al keihard op hun p*kje getrapt...

22 juli 2015 om 13:59

Van overeem is bete dan Gudelj
En AZ koopt pas een CV zodra Wuytens weg is.

Want de talentvolle Kramer zit er ook nog achter.

22 juli 2015 om 14:03

Van Overeem beter dan Gudelj? In potentie misschien, maar van Overeem had heeft geen body en kracht.

22 juli 2015 om 14:19

Daar hebben ze ook henriksen voor

22 juli 2015 om 14:11

Ze wachten op de transfer van Berghuis, dan pas hebben ze geld. Maar Van Overeem is gekomen voor Gudelj en Janssen erbij in de spits. Coutinho erbij is ook niet slecht. Tuurlijk geen topkeeper maar niet minder dan Esteban. We hebben alleen nog een linksback, middenvelder en vervanger van Berghuis nodig. Die gaan wel komen.

Totaal niet het niveau wat az moet na streven. Goed voor de breedte meer niet..

22 juli 2015 om 13:51

Inderdaad. Ik mag voor de AZ fans hopen dat deze schijnverdediger op de bank zit. Als AZ geen betere spelers kan opstellen gaat AZ zwaar seizoen tegemoed en zeker de 3e plaatst niet consolideren.

22 juli 2015 om 14:00

Alles zit goed bij ons, alleen de verdediging is kak. Gouweleeuw is gebleven, dat is top!
Maar op de RA hebben we alleen Johansson die er afentoe voor niets bij loopt.
Op LA hebben we Gorter en Haps die allebei niet goed genoegt zijn.
Op LCV hebben we Jop en Wuytens, ook allebei niet goed genoeg.
Op RCV hebben we Gouweleeuw en Luckassen die eigenlijk ook nog niet goed genoeg is.
Op doel hebben we 3 keepers maar daarvan weet ik het zo nog niet.

Conclusie: hele linie moet vervangen worden..
Dit wordt een lastige opgave met het budget. Waarschijnlijk word het daarom inderdaad zoals jij al zegt geen 3e plaats, en al helemaal niet ver komen in Europa.

22 juli 2015 om 14:06

Pele van Anholt en van Aken lijken me prima spelers.

22 juli 2015 om 14:06

Lijken mij*

22 juli 2015 om 14:10

Heeft Van Aken niet bijgetekend bij Heerenveen?

22 juli 2015 om 14:13

Derde plaats consolideren is ook niet realistisch. Ajax, Feyenoord en PSV eindigen normaal boven ons en AZ is echt niet beter dan Twente, Vitesse en Heerenveen. Dat zit ongeveer op hetzelfde niveau. Als je zevende wordt is het dus niet raar. Bovendien spelen we nu ook nog eens Europees voetbal.

22 juli 2015 om 17:20

Achter johansson idd nog een back en ook nog een nieuwe linksback, maar centraal achter zit het wat mij betreft wel goed, Luckassen zet al grote stappen als mannetje achter Gouweleeuw en Wuytens en Jop zijn geen topverdedigers maar ook niet onaardig.

Jop vd Linden ipv Wesley Hoedt is toch een flinke stap achteruit. Waarom investeert AZ niet in wat beters.

22 juli 2015 om 14:04

Is gewoon een prima verdediger met een mooi schot. Kan me niet herrinneren dat hij grote fouten heeft gemaakt.

22 juli 2015 om 14:16

Een mooi schot ja, maar niet je primaire taak als verdediger. Die man laat veel te veel gaten vallen. Geen toegevoegde waarde voor AZ als je het mij vraagt. En als ik het hier zo zie zijn meerderen het met me eens.

23 juli 2015 om 00:03

Jordens peters van willem ii is elke week een van de betere bij willem ii

Ik zal hem gewoon eerst is uittesten en dan maar kijken of die een basisplek verdiend bij az

als we nu eens stoppen met concuderen voor dat we ze in echte wedstrijden aan het werk hebben gezien. Stop eens met dat Domme Oordelen en wacht gewoon af. Az zit nog altijd met een miljoen te kort. Dus voorlopig is het afwachten.

Ik had Gehoopt dat De Zeeuw er bij gehaald zou worden omdar hij geen slechte speler is voor AZ.

Ik word een beetje dood moe van al die domme domme vervelende AZ supporters die denken dat AZ money heeft waf AZ niet heeft.

En kap ook eens met Stewart moet weg als van de Brom aangeeft ik heb niks meer nodig dan is het toch logisch dat hij niks doet.

Ga of Achter je clubpie staan en accepteer zoals het nu gaat of doe dat niet maar kom ook niet hier klagen. en kom dan ook niet naar het Stadion.

Hier schieten we niks mee op iedereen die dit met mij eens is hoeft alleen maar te zeggen.

Forza AZ

Az gaat spelen met Ortiz, Henriksen en Overeem op het middenveld en dat is best in orde. Overeem is opbouwend goed, ziet zijn medespeler in de kleine ruimte en heeft oog voor de goal.
Kortom ik de k dat AZ in die linie niet veel achteruit gaat.

Voorin is nog veel niet duidelijk. Hupperts men Tankovic hebben de potentie maar laten het vooralsnog niet zien. Dos Santos is beter op rechts dan op links maar misschien krijgt hij bij vertrek van Berghuis zijn kans.
Jansen moet een grote stap maken en we moeten even afwachten of hij dat gaat doen. De voortekenen tot nu toe doen vermoeden dat hij een serieuze concurrent wordt van Aron Johannsson.

Jahanbakhsh is de beoogde versterking maar het totaalplaatje, transfersom plus niet Europees salaris, lijkt mij te hoog gegrepen voor Az.

Het echte zorgenkindje is de verdediging. Met Rochet gaat AZ er op vooruit omdat hij veel rustiger is aan de bal en beter in de lucht.
Haps en V/d Linden zijn de onzekere factoren waarvan het te hopen is dat AZ er nog in slaagt om iets te kunnen doen. Otigba zou goed passen naast Gouweleeuw.

Maar eerst moet AZ Berghuis voor een pak geld verkopen anders gebeurd er helemaal niets.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren