Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het kost mij wel een hoop energie, maar dat hou ik wel vol'

Laatste update:

Foppe de Haan geniet van zijn tijdelijke rol als trainer/coach van sc Heerenveen, maar na de jaarwisseling is hij hoe dan ook weer vertrokken. Dat verkondigde de 72-jarige oefenmeester na afloop van de 2-0 zege in de Friese derby tegen SC Cambuur. “Ik zal wel blijven tot de kerst. Dat zit er dik in nu”, zei hij in gesprek met de NOS.

/

“Ik vind het ook leuk, moet ik zeggen. Het kost mij wel een hoop energie, maar dat hou ik wel vol”, aldus De Haan, die vorige week het stokje overnam van de opgestapte Dwight Lodeweges. “Maar langer dan de kerst duurt het niet, dat weet ik zeker, honderd procent.”

De Haan startte vorige week met een 2-2 gelijkspel bij Willem II, gevolgd door een kleine bekeroverwinning op Helmond Sport (1-0). Tussen 1985 en 1988 en tussen 1992 en 2004 stond hij ook aan het roer bij de Friezen. Daarna was hij onder meer werkzaam als bondscoach van Jong Oranje.

SC Heerenveen moet Foppe de Haan overhalen om tot het eind van het seizoen te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is nu al een geslaagde actie!

1 november 2015 om 17:59

Eens! Prima trainer voor Heerenveen!

1 november 2015 om 18:04

Je ziet inderdaad een hele andere mentaliteit bij heerenveen. Komt ook door het inpassen van spelers als Thorsby en Otigba. Hopelijk trekt de opvolger van Foppe deze lijn door

Het lijkt mij ook beter voor Foppe zelf dat hij het na de winterstop aan een ander overdraagt. Mocht Foppe er niet in slagen om het tij te doen keren, dan is de kans aannemelijk dat hij om deze laatste periode herinnerd zal worden bij Heerenveen. Dat zou zonde zijn.

Heerenveen heeft een trainer zonder poespas nodig die de club rust bezorgt. Een type Ron Jans... al zal dat een utopie zijn.

1 november 2015 om 18:48

Ooh daar zou hij dan nog niet om herinnerd worden hoor. Daar heeft hij het veel te goed voor gedaan!

1 november 2015 om 18:58

Ik denk juist dat zijn imago zou hoe dan ook schade oplopen als hij het nu niet goed doet. Kijk naar Guus Hiddink.

Maar natuurlijk heb je wel gelijk, hij heeft eerder fantastische prestaties geleverd bij Heerenveen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren