Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is zonde, maar Arsène geeft simpelweg de voorkeur aan die andere twee’

Laatste update:

Wojciech Szczesny mag zich sinds anderhalve week speler van Juventus noemen. De Oude Dame nam de keeper voor minstens 12,2 miljoen euro van Arsenal, nadat Szczesny twee seizoenen was verhuurd aan AS Roma. Onder Arsène Wenger was er geen perspectief op speeltijd voor de Pool en dat betreurt David Seaman, die denkt dat Szczesny de juiste beslissing heeft genomen.

De voormalig doelman, die tussen 1990 en 2003 tot 405 competitieduels voor Arsenal kwam, noemt de transfer desondanks 'zonde'. "Ik houd er niet van om goede keepers te zien vertrekken bij Arsenal. De club heeft natuurlijk Petr Cech en David Ospina, terwijl Emiliano Martínez het ook goed doet. Ik denk dat het uiteindelijk goed is voor Wojciech zelf, omdat hij voor een grote club als Juventus gaat spelen", vertelt hij vrijdag aan Goal. "Er is natuurlijk nog wel het kleine probleem van Gianluigi Buffon uit de basis spelen."

Szczesny maakte tijdens zijn verhuurperiode een goede indruk bij Roma. Vorig seizoen miste hij geen minuut in de competitie en hield Szczesny vaker een clean sheet dan elke andere Serie A-keeper. Toch waren twee jaar in Rome niet genoeg om Arsenal te overtuigen, stelt Seaman. "Op dit moment niet. Ik denk niet dat er plek voor hem is. Wenger heeft twee ervaren keepers tot zijn beschikking, dus zou hij voornamelijk bij de reserves terechtkomen. Je kunt hem niet vergelijken met Cech, want Cech heeft alles gewonnen en alles gepresteerd."

"Wojciech heeft een leeftijd waarop hij moet spelen. Soms kan het gemakkelijk worden om de tweede keus te blijven, maar je moet jezelf blijven uitdagen", doceert de 75-voudig Engels international, die driemaal kampioen werd met Arsenal. "Afgaande op het feit dat Wenger ervoor koos om Ospina op te stellen in de Champions League en Cech in de Premier League, denk ik ook niet dat Szczesny de tweede keus zou zijn. Dat ligt volgens mij niet aan zijn kwaliteiten, want die heeft hij. Arsène geeft simpelweg de voorkeur aan die andere twee."

Heeft Wojciech Szczesny de juiste beslissing genomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor zichzelf een juiste keuze gemaakt om naar juventus te gaan
Heeft bij roma uitstekend gekeept
En als arsene toch niet meer in je gelooft en twee andere keepers boven je stelt is dit een juiste keuze
Ook al zal je het komende jaar eerst nog tweede keus achter buffon zijn

28 juli 2017 om 19:02

Het is ook geen schande om minder goed te zijn als Cech. En Ospina heeft vrede met zijn reserverol. Dan kun je kiezen als Arsenal: Ospina of Szczesny verkopen, kwalitatief zit er IMO weinig verschil tussen die twee.

28 juli 2017 om 20:06

Beiden verkopen en een talent halen die Cech kan opvolgen. Lafont is naar het schijnt een goeie, al ken ik hem niet.

28 juli 2017 om 20:44

Een talent heeft speeltijd nodig, die wordt weinig beter als hij alleen maar op de bank zit. Aan de andere kant is Cech ook al aardig op leeftijd en zal het niet lang meer duren eer hij zijn schoenen definitief gaat opbergen.

28 juli 2017 om 20:52

Ach ja, 1 jaartje trainen met Petr Cech en eventueel Europa League en League Cup spelen, dan leer je ook veel bij hoor. Cech wordt duidelijk ouder en minder en wat mij betreft is het zijn laatste jaar maar hij kan nog een uitstekende leermeester zijn.

28 juli 2017 om 22:51

Prima besluit daarom toch van deze keeper om naar juventus te gaan

Cech blijft toch nog steeds beter dus zou toch op de bank hebben gezeten. Juiste keuze dus

Goede keus van hem om richting Juventus te gaan. Kan daar toch op meer speeltijd rekenen. Sowieso beker en zeker een stuk Seria A wedstrijden.
Daarnaast ben ik zeer tevreden, dit is gewoon een keeper die er direct staat, mocht Buffon blessure krijgen. Neto was me toch iets te ongelukkig en onzeker.

Denk niet dat Arsene Ospina verkiest boven Sczesny, maar die vind het wel ookee om reserve te zijn, Wojiech niet, maar Petr Cech is gewoon een betere keeper dus niet zo gek. Veel succ6 Wojiech, zal veel leren bij Juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren