Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is niet zo dat ik elke ochtend één van die twee badjassen aantrek'

Laatste update:

Martin Jol was in 2010 de laatste trainer die met Ajax de KNVB Beker wist te winnen. Zijn opvolger Frank de Boer haalde weliswaar twee keer de finale van het bekertoernooi, maar de wedstrijden tegen FC Twente (na verlenging) en PEC Zwolle gingen allebei verloren. Hij werd wel vier keer kampioen van Nederland en Jol slaagde er dan weer niet in om de landstitel te pakken.

/

Dat betekende een flinke domper, geeft Jol toe. “Betekent niet dat we niet hebben genoten van de beker. Hoe je het ook wendt of keert, het is na het kampioenschap toch een mooie prijs. En als Ajax zijnde wil je elke prijs pakken", zegt de oefenmeester, die iets langer dan een jaar werkzaam was in Amsterdam, in het Algemeen Dagblad.

Jol heeft de medaille die bij het winnen van de KNVB Beker hoort nog in huis, evenals de badjas die alle winnaars krijgen. “Toen ik 'm met Roda JC won, was dat een rode. Nu een witte. Leuk, maar het is niet zo dat ik sindsdien elke ochtend opsta en onmiddellijk één van die twee badjassen aantrek."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel echt een onnodig stuk tekst. Lekker boeiend hoeveel badjassen hij heeft. Krijgen we morgen te lezen welke printjes meneer Jol op zijn geiten wollen sokken heeft staan?

28 oktober 2015 om 10:33

Sinds wanneer krijg je geiten wollen sokken als je de beker wint dan?

Hij geeft gewoon aan hoe hij over zijn tijd denkt. Zo'n opmerking is dan weer een beetje apart

28 oktober 2015 om 10:34

Jij hebt het gelezen, ik heb het gelezen... Zo onnodig is het dus niet.

Ajax wilt elke prijs pakken zegt Jol, maar daar zijn veel Ajax fans het toch niet mee eens.
Wordt tijd dat een ploeg weer eens de triple wint en daarbij ook nog eens overwintert in Europa. Dat betekent dat NLse ploegen een langere tijd constant kunnen presteren.

28 oktober 2015 om 12:08

Daar zijn we het wel mee eens al is de competitie het belangrijkst;-)

Met 85 punten 2e worden blijft ook een goede prestatie. Ik denk dat de boer de afgelopen jaren dit niet gehaald heeft.

Kan ook niet want 1 badjas is voor Cock en 1 voor Martin.. Dus hij kan ze nooit alle 2 aan doen op een dag.. Misschien hebben ze wel roulatie systeem voor de badjassen..

28 oktober 2015 om 11:53

Ik geloof er ook niks van, volgens mij slaapt hij zelfs in die badjas.

28 oktober 2015 om 18:29

Vraag me af of hij nog wel in de rode badjas van '97? past..

Jammer vond het opzich geen slechte trainer maar hij kwam net als vele voorgangers in een wespennest terrecht. Ajax is er nog steeds niet helemaal maar het is allemaal wel veel stabieler op dit moment dan de jaren daarvoor. Gewoon zo doorgaan en continu verbeteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren