Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is niet mijn grootste uitdaging om Barcelona dit seizoen te kloppen’

Laatste update:

Luis Enrique speelde met Abelardo zes jaar samen bij Barcelona en zij wonnen in 1997 onder andere de Europa Cup II en de Europese Super Cup. De trainer van Barcelona kwam zijn leeftijdsgenoot en goede vriend later tegen bij Sporting Gijón en woensdagavond staan ze tegenover elkaar.

“We zijn vrienden, maar tijdens de wedstrijd verdedigt Luis Enrique de belangen van Barcelona en ik die van Gijón”, aldus de 45-jarige Abelardo in de Spaanse media. “Het feit dat we een wedstrijd als deze mogen spelen, geeft duidelijk aan dat we in de Primera División spelen. Het is een bijzonder duel.”

“Barcelona is immers het beste team van de wereld, maar het is niet mijn grootste uitdaging om Barcelona dit seizoen te verslaan. Mijn grootste uitdaging is degradatie voorkomen”, gaat Abelardo verder. “Toen ik en Luis jong waren, hadden we nooit gedacht dat we hier zouden staan. We dachten ook niet aan clubs, aan Real Madrid, Barcelona of de nationale ploeg. Ik ben gewoonweg heel trots op Luis.”

Wat verwacht jij van Sporting Gijón - Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Mooie woorden Het is altijd leuk te lezen hoe trainers/voetballers van rivaliserende verenigingen WEL gewoon vrienden zijn en waardering kunnen opbrengen voor elkaar.
Kunnen veel supporters (helaas) nog veel van leren

17 februari 2016 om 00:09

Volledig mee eens. Overigens geld dit ook voor Atletico en Barca. Altijd heel veel respect voor elkaar. Met name het applaus in Camp Nou was geweldig!

ok meneertje nu gaat Luis jou een kans gunnen.. door met een B elftal te spelen en MSN sparen voor de Clash versus Arsenal.

Hoop niet dat die kroaat het op zen heupen krijgt want die gozer is een beest bij Sporting Gijón

16 februari 2016 om 21:43

Ik denk dat je het hebt over Alen Halilovic, die man kan inderdaad aardig ballen.

Overigens denk ik niet dat MSN rust krijgt, eerder 1 van de 3 dan alle 3 persoonlijk denk ik dat Luis Enrique de CL misschien zelfs wel minder belangrijk vind dan "la Liga" .

16 februari 2016 om 21:49

Ja klopt Halilovic, wat een beest.. helemaal opgeleefd bij Gijón

hoop het toch niet.. CL 2x winnen is volgens mij wel belangrijker dan La Liga.

Maarja.denk. misschien tweede helft tegen Gijón paar spelers van MSN erin..

Copa del rey en CL gewoon volle 90minuten. hoop natuurlijk dat de trio gewoon rust krijgt tegen Gijón , is toch maar een laagvlieger.

16 februari 2016 om 22:01

Halilovic is gehuurd van Barcelona

17 februari 2016 om 00:29

ja bij barca vond ik hem niet zo goed , waarschijnlijk omdat de eisen torenhoge zzijn.

17 februari 2016 om 02:10

'Maar' een laagvlieger. Dit winnen ze niet 'ff' met een half B elftal hoor. MSN zullen gewoon alle3 starten indien ze geen klachten hebben. Enige die misschien rust krijgt is Iniesta, Rakitic of Busquets. Uit tegen Gijon is niet ff 0-4 winnen. Denk lastige 1-2 of miss 1-3 zege.

17 februari 2016 om 00:25

Ik vind de komende 2 wedstrijden tegen Gijon en Las Palmas belangrijker dan de wedstrijd tegen Arsenal. In de CL speel je nog thuis tegen ze en kan je een eventuele gelijkspel of nipte nederlaag alsnog goedmaken.

Laat Barca Sporting maar lekker onderschatten. Gaan ze kopje onder daar in Gijon! Ik verwacht een 0-0 of 1-1 eerlijk gezegd.

16 februari 2016 om 23:30

Jij verwacht dat elke weekend. Het is moeilijk om realiteit en hoop uit elkaar te halen he? 30 wedstrijden al ongeslagen. We zien jou wel in de finale gappie.

17 februari 2016 om 02:13

Hij is gewoon iemand die altijd moet kloten en irriteren hier. Met name tegen Barca. Denkt heel wat te weten maar heeft eigenlijk 0 verstand van voetbal.

ON topic: Barca zal gewoon met 9 a 10 basisspelers moeten starten en miss alleen Iniesta rust geven, Gijon is niet zo makkelijk uit. Zal lastig worden.

17 februari 2016 om 08:25

Heb meeste verstand van La Liga hier.

17 februari 2016 om 00:27

Succes met het halen van de vierde plaats of winnen van de EL. In de EL hoop ik op Sevilla

17 februari 2016 om 08:26

4e wordt heel lastig. Villareal is erg goed bezig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren