Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is me niet aan komen waaien, dat neem ik mee uit deze ervaring’

Laatste update:

Na moeizame jaren en vier verhuurperioden brak Harry Kane dit seizoen plotseling door bij Tottenham Hotspur. De 21-jarige Engelse spits scoorde erop los in de Premier League en Europa League en mocht vorige maand debuteren als international. Zondag sleepte hij de onderscheiding voor PFA Young Player of the Year in de wacht en dat maakt hem erg trots. Hij hoopt dat er nog mooie jaren zullen volgen, zegt de spits.

/

“Ik heb altijd al een topvoetballer in het Engels voetbal willen zijn en nu ben ik onderweg daarnaartoe”, zegt Kane in een interview met de Daily Mirror. “Mensen vragen me of ik nu meer of extra verantwoordelijkheid voel, maar dat is niet zo. Ik moet gewoon doorgaan met wat ik nu aan het doen ben en hopelijk stel ik daarmee een goed voorbeeld voor mijn generatie. Dat is alles wat in mijn vermogen ligt”, aldus Kane.

Kane heeft gemerkt dat mensen het waarderen, dat hij het ‘the hard way’ heeft gedaan. “Ik ben niet ineens voor de leeuwen gegooid, maar heb hard moeten werken en geduldig moeten zijn. Het is me niet aan komen waaien. Dat neem ik wel mee uit deze hele ervaring en ik hoop dat ik daarmee een inspiratiebron kan zijn voor jongere voetballers. Ik was zelf ook een jonge jongen, die opkeek tegen de grote namen met wie ik nu speel. Dat is geweldig”, geeft Kane aan.

Tim Sherwood was degene die mij een kans gaf en ik slaagde er onder hem in een paar keer te scoren. Daarna deed Mauricio Pochettino hetzelfde, ook hij gaf me de kans en weer scoorde ik”, blikt Kane terug. “Had Tim mij die kans niet gegeven, dan was ik nu wellicht niet waar ik nu ben. Het gaat erom dat een trainer vertrouwen in je heeft, je een groot podium toevertrouwt. Ik weet dat dat tegenwoordig moeilijk is, want trainers hebben weinig krediet en er is enorm veel druk. Maar als ik als voorbeeld mag dienen voor andere spelers, en trainers de kans krijgen hun jonge voetballers op te stellen… dan zou dat super zijn.”

Jonge voetballers zouden langer en vaker het vertrouwen moeten krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kane kwam echt uit het niets. Niemand had verwacht dat hij dit ooit zou kunnen. Maar dat jonge spelers weinig kansen krijgen in Engeland is wel duidelijk. Je moet echt als een mega talent ter boeken staan of je hebt vrij weinig kans te slagen. Het is ook mooi om te zien dat spelers die eerst tig keer verhuurd zijn nu doorbreken zoals bijvoorbeeld Coquelin en Mason.

28 april 2015 om 11:17

Uit het niets? Die jonge gold altijd als een grote talent en scoorde elke wedstrijd bij de jeugdploegen van Engeland!

Dat hij ineens wel zo presteert had niemand maar dan niemand kunnen voorspellen, ik verwacht ook zeker een mindere periode en hopelijk zal hij die test goed doorstaan. Heerlijke speler voor in Engeland, in Europa moet hij het nog wel laten zien.

28 april 2015 om 12:25

Het viel wel mee dat hij als een groot talent gezien werd. Ze hadden wel wat meer verwachtingen van hem, daarom werd hij ook verhuurd aan Norwich en Leicester en niet aan League One clubs. Wel grappig dat je zegt dat hij het in Europa moet laten zien, want mede dankzij zijn vele doelpunten en goede wedstrijden in de Europa League kreeg hij een kans in de Premier League.

28 april 2015 om 13:56

Nou in de (sub)top zitten nu toch wel aardig wat trainers die jonge jongens inzetten.. denk aan van Gaal, Wenger, Rodgers, Pochettino en Koeman.

28 april 2015 om 14:24

Gelukkig beginnen steeds meer en meer trainers het te doen, ja. Louis heeft dit seizoen heel wat jonge jongens veel minuten laten maken, ook al komt dat ook door veel blessureleed bij anderen. Wenger heeft niet per se jeugdspelers veel kansen gegeven, maar laat wel jongens als Bellerin, Chambers en dergelijke hebben wel veel gespeeld, wat gewoon zeer goed is. Rodgers heeft ook een handvol jonge spelers veel laten spelen. Pochettino ook met bijvoorbeeld Kane, Mason en Dier als beste voorbeelden. Koeman durft ook genoeg jonge jongens het veld in te sturen. Allemaal goede zaken, maar je ziet in het rijtje trainers dat jij noemt niet namen van de trainers van komende de kampioen of de regerend kampioen staan en ook geen enkele Engelse trainer.

28 april 2015 om 15:06

Tja maar bij die trainers weet je dat. Je kent Mourinho, dan weet je eigenlijk al genoeg als je het hebt over talenten. Bij City is het anders, aangezien ze daar helemaal geen zak om de jeugd geven volgens mij. Nog nooit een jonge speler daar zien spelen eigenlijk.

28 april 2015 om 15:46

En Mourinho

Aan wie is hij allemaal verhuurd dan?

28 april 2015 om 13:29

Leyton Orient
Milwall
Norwich
Leicester

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren