Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is gewoon roofbouw, je bent een keer aan de beurt, dat is niet zo erg’

Laatste update:

PSV gaat de tweede seizoenshelft in als koploper van de Eredivisie en zou voor het eerst sinds 2008 weer kampioen van Nederland kunnen worden. Middenvelder Stijn Schaars hoopt dat hij daar zijn bijdrage aan kan leveren, maar voorlopig is de 31-jarige linkspoot vooral druk met zijn revalidatie.

/

Trainer Phillip Cocu heeft deze competitie nog niet eenmaal over de routinier kunnen beschikken; toen Schaars enige weken geleden klaar leek te zijn voor zijn rentree, raakte hij opnieuw aan zijn knie geblesseerd. “Tegenslagen horen erbij”, geeft de 23-voudig Oranje-international aan in gesprek met de NOS.” Ik zit inmiddels twaalf, dertien jaar in het voetbalvak en je weet: het is gewoon roofbouw, je bent een keer aan de beurt.”

“Dat vind ik ook niet zo erg. Alleen, als je weer fit bent en je krijgt dan wéér een teleurstelling... Dat is wel heel erg zwaar. Ik heb er toen ook wel even twee weken helemaal doorheen gezeten”, kijkt Schaars terug op november, toen hij tijdens de warming-up van een wedstrijd met Jong PSV wederom last kreeg van zijn knie. Drie weken geleden werd de middenvelder aan zijn meniscus geopereerd; wanneer hij zijn rentree kan maken in het eerste elftal van de Eindhovenaren is nog niet bekend.

Denk je dat Stijn Schaars dit seizoen nog veel zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We missen hem niet en hebben hem ook niet nodig met talenten hiljeremark en hendrix op de bank.

12 januari 2015 om 14:07

Klopt, al is het nog afwachten hoe Hiljemark het weer gaat doen na de zware operaties. Vond hem tegen Celtic matig spelen, maar dat komt vooral door gebrek aan speeltijd. Hoop dat hij snel weer op zijn oude niveau komt, dan kan hij voor de breedte van het team van waarde zijn.

12 januari 2015 om 14:08

Een van de meest ervaren spelers in de selectie zou ik er graag bij hebben de laatste maanden van de competitie, als is het maar voor de trainingen en in de kleedkamer.

12 januari 2015 om 15:59

Inderdaad. Ik ben helemaal niet gecharmeerd van Hiljemark. Soms uitstekend vaak ronduit zwak. Schaars kan met zijn ervaring veel meer van belang zijn. Met guardado wijnaldum maher hendrix opties zat dus ik snap wel dat er gezegd word dat je m niet mist en dat is ook zo. Maar zoals gezegd 100x liever schaars dan Hiljemark.

Dit seizoen gewoon rustig revalideren en weer een beetje minuten maken. Volgend seizoen moet hij er dan weer staan. Wijnaldum gaat zeer waarschijnlijk weg en ik moet ook nog maar zien of Guardado blijft dus volgend seizoen zal hij dan prima weer kunnen voetballen bij Psv.

Gewoon hendrix laten spelen! Die doet het toch heel aardig voor zijn leeftijd op die positie

31 jaar weer een revalidatie is het pech of roofbouw.
Hij zeg roofbouw “dat vind ik ook niet zo erg..
Dat heb hij eigenlijk nooit goed voor zich zelf gezorgd .
Maar ik denk dat hij zijn plek kwijt is in het elftal of wat @basje1zeg Wijnaldum weg
waarschijnlijk en misschien nog een paar dan maak hij nog kans.
Maar ik wens hem wel succes toe met zijn revalidatie .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren