Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is alsof Ziyech als een soort Obelix in een ketel met dat spul is gevallen’

Laatste update:

Sam Larsson weet vooralsnog geen potten te breken als speler van Feyenoord. Ook zondag tegen NAC Breda (4-2 winst) had de linksbuiten het moeilijk in De Kuip. Na 45 minuten haalde trainer Giovanni van Bronckhorst hem naar de kant. De Zweedse buitenspeler zou volgens sommigen te maken hebben met ‘Kuipvrees’, maar volgens Willem van Hanegem heeft het daar niets mee te maken. De Kromme denkt dat op dit moment geen enkele linksbuiten van Feyenoord succes zou hebben.

De 25-jarige buitenspeler werd een jaar geleden voor circa vier miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen. In zijn eerste jaar heeft hij weinig indruk kunnen maken. “Geloof me, wie ze bij Feyenoord ook neerzetten nu als linkerspits, het zal geen succes worden”, aldus Van Hanegem in zijn column voor De Telegraaf. “Dat komt omdat de linkerkant van Feyenoord eigenlijk alleen wordt bezet door een linkerspits en een linksback. Ze staan geïsoleerd. Larsson zoekt en zoekt en kan niemand vinden om mee te combineren. En als hij los komt tussen de linies, krijgt hij de bal niet. En dat heeft zijn vertrouwen aangetast.”

Van Hanegem weet dat zelfvertrouwen vaak bepalend is voor een speler. “Ziyech heeft dat, het is alsof hij als kind als een soort Obelix in een ketel met dat spul is gevallen”, schrijft de oud-international. “Mensen waren vaak kritisch, maar hij laat ondanks de gemiste transfer naar AS Roma alleen zijn voeten spreken. Ik vond hem weer opvallen afgelopen weekeinde. Eigenlijk was alleen Nasser El Khayati nog opvallender, met die serie prachtige treffers voor ADO tegen Excelsior.” El Khayati was met vier doelpunten de grote man bij de 4-2 overwinning op de Kralingers.

Denk jij dat het nog goedkomt met Sam Larsson bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal eens met Willem. Larsson staat daar op een eiland. En wat Ziyech betreft die straalt blijdschap uit. Die kan zichzelf nu in de etalage zetten tijdens de CL.

3 september 2018 om 08:44

Loonsverhoging doet wonderen

3 september 2018 om 09:08

Die loonsverhoging kreeg hij juist door zn goede spel..

Van Hanegem heeft zowaar een keer gelijk wat mij betreft. Larsson staat redelijk geïsoleerd op links. Zijn voorganger Elia had veel meer kwaliteit in het maken van een solo/dribbel. Larsson moet het veel meer hebben van de combinatie.

Hij speelt nu niet in zn kracht en speelt daarom slecht.

3 september 2018 om 14:53

Het is dan compleet van de domme dat de trainer blijft vasthouden aan Larsson op linksbuiten. Hij kan daar niet renderen en doet dat ook niet, puur omdat hij de bal niet kwijt kan. Wanneer hij de bal krijgt, meer dan genoeg voorbeelden tegen Nac, staat hij alleen met twee verdedigers voor hem.

Hij is geen Messi die er tussendoor soleert. Malacia sluit te weinig aan om back-up te geven voor de combinatie. Wanneer Larsson vrij staat krijgt hij de bal amper omdat zijn teamgenoten weten dat er weinig uitkomt. Eigenlijk speelt Feyenoord grotendeels van de wedstrijd met een man minder.

Het werkt natuurlijk ook niet mee dat het krediet op is. Vaak als hij neer binnenkomt loopt hij zich vast of schiet niet, iets wat vaak gebeurd bij buitenspelers. Alleen bij Larsson gaat men fluiten en uitjouwen.

Schuld ligt dus echt bij de trainer, tactisch onbenul (zag je ook tegen Nac)

3 september 2018 om 16:55

Maar waarom zag ik el hankouri daar dan wel goed spelen? Aan de bal komen, diepte zoeken, mannetje proberen te inspelen, combineren, ruimte maken voor rvp zijn doelpunt? Neehoor naar mijn mening kun je Larsson even in de wachtkamer zetten. Hankouri een kans of sinesterra. Alhoewel ik toegeeft dat de linkerkant met malacia niet ideaal is, en weinig word bediend

Je hebt 3 type bepalende spelers. De speler die je de bal kan geven ongeacht waar op het veld en hij kan vervolgens 1, 2 of meer mannen passeren om vervolgens een overtal situatie te creëren (Messi, Hazard, Coutinho, Neymar etc) of je hebt spelers die aan een halve assist voldoende hebben en genadeloos afmaken (CR7, Kane, Van Nistelrooy). Tot slot spelers die ALTIJD aanspeelbaar zijn ongeacht dekking en er altijd voor zorgen dat het spel niet langs ze heen gaat doordat ze zich slim vrijlopen en vervolgens mooie assists, openingen, etc maken (Modric, Eriksen, Silva, Kroos, Ozil in zijn goede tijden). Larsson heeft geen kenmerken (op minimaal niveau natuurlijk) van deze categorieën.

Ziyech is al 4 jaar de beste speler van Nederland, hij heeft nu alleen hulp in het team van nog een geweldenaar Dusan en dat maakt het voor hem weer makkelijker.
Daarnaast past het systeem wat ten Hag nu laat uitvoeren maar ik wil het even over El Khayatti hebben. Ik zei een jaar geleden al deat deze jongen met 2 vingers in de neus de nummer 10 van Feyenoord kon zijn en een betere speler is dan alle middenvelders van Feyenoord. Jammer dat Psv geen werk van gemaakt heeft want ik vind El Khayatti 1 van de beste aanvallende middenvelders in Nederland. Daarnaast heb ik genoten van Osman van Heracles. Waar hebben ze die gevonden? Heerlijke speler ook.

Hahaha die larsson is zo’n zielige ed sheeran look a like zonder zangkwaliteiten, maar nog erger: hij kan niet voetballen. Het lijkt net alsof hij in zn broek heeft gepoept wanneer hij wilt aanzetten voor een sprint. Verlos die jongen uit zn lijden en gooi hem op de tribune.. heerlijk man, sky-boxje... biertje bitterbal

Feyenoord heeft gewoon te weinig creativiteit op het middenveld. je hebt 3 waterdragers staan waarvan je geen steekpass hoeft te verwachten zoals Ziyech die eigenlijk constant geeft

helemaal schrijnend dat Ziyech gewoon bij Feyenoord had kunnen spelen ipv Toornstra als die jongen gewoon een positie was beloofd waar hij kan renderen ipv de linksbuiten positie

3 september 2018 om 14:55

Was anders gisteren een schitterende steekpass van Ayoub op Vilhena. Jij zegt dus Ayoub in de basis?

3 september 2018 om 18:53

@spijkenisser

als hij structureel die passes geeft wel ja. ik zie iig liever Ayoub dan Clasie die ik echt heel weinig vind toevoegen

Mooie constatering van Van Hanegem. Ziyech heeft altijd zelfvertrouwen, wat er ook gebeurt. Of hij nou verguisd wordt en weg wil (ajax vorig seizoen), in een slecht team speelt (twente aan het eind), hij speelt altijd goed. Irritant voor de omgeving, maar wel een nuttige kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren