Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is absurd om nu al na te denken over een vervanger voor Allegri’

Laatste update:

Hoewel Juventus in de Champions League prima presteert, heeft de regerend kampioen van Italië in de Serie A nog weinig te vertellen. Na zes wedstrijden staat de club van hoofdtrainer Massimiliano Allegri op plek vijftien en er wordt gezaagd aan de stoelpoten van de coach. Volgens oud-voorzitter Cobolli Gigli is het onzin om Allegri nu te vervangen.

/

“Dat is echt typisch Italiaans, om kritisch te zijn na iedere wedstrijd die verkeerd is afgelopen. Allegri is een geweldige coach. Het is absurd om nu na te denken over een vervanger. Ik denk ook niet dat Juventus dat doet”, laat Gigli optekenen in de Italiaanse media.

“Kijk eens naar de problemen in de ploeg. Er zijn blessures bij belangrijke spelers, zoals Claudio Marchisio en Sami Khedira. De coach gaat nooit op vakantie, hij denkt alleen maar aan hoe hij het team beter kan maken. Hij heeft al gezegd dat hij tijd en geduld nodig heeft. Het is wat keeper Gianluigi Buffon zei: vooruitgang boeken zonder alleen maar aan winnen te denken.”

Is Massimiliano Allegri de juiste man voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het zelf ook onzin dat de positie van Allegri ter discussie staat. De beste man heeft vorig jaar echt uitstekend gepresteerd. Toppers die verantwoordelijk zijn voor dat succes zoals Vidal en Tevez zijn nu weg, die brachten dat extra gif bij de ploeg. Dat vertrek is matig opgevangen. Mandzukic is een uitstekende spits, maar niet van het niveau tevez. Met Dybala hebben ze een toptalent gehaald, maar die staat er vanzelfsprekend ook niet meteen. Juve heeft gewoon een minder elftal dan vorig jaar.

1 oktober 2015 om 15:52

Dortmund vorig jaar. Misschien is het op. Seizoen afmaken en dan netjes afscheid van elkaar nemen.

1 oktober 2015 om 17:00

Dortmund was bijna het hele seizoen rampzalig bezig maar wist de laatste maanden nog het seizoen te redden. Juve heeft uitstekende resultaten geboekt in de Cl door uit te winnen van City en thuis te winnen van Sevilla. Na de interlandperiode is het team weer compleet. Ook heeft Juve lang niet altijd zo slecht gepeeld in de Serie A en soms ook wat pech gehad. Er zijn ook pas 6 wedstrijden in de Serie A gespeeld en daarbij moet dit team ook aanpassen, ik vind het iets te snel om te concluderen dat het misschien op is bij Juve, ik merk dat aan niks en zie het best gebeuren dat Juve over een paar maanden weer meestrijdt om de titel in Italië en bij de laatste zestien in Europa zit.

1 oktober 2015 om 16:05

Een minder elftal dan vorig jaar, maar in potentie een absolute wereldploeg.
Het is niet meer dan logisch dat als je zoveel veranderingen doorvoert in de zomer de resultaten niet direct daar zijn. Als deze ploeg ingespeeld raakt en fit blijft dan zijn ze onverslaanbaar de komende jaren.

Nee maar mij lijkt de coach van sassuolo nog steeds wel een betere coach. Vooral omdat Berardi dan eindelijk is een keer gehaald word. En meteen speelt ook.

Ik vind dat juve de perfecte spelers heeft gekocht alleen wat tijd geven en hebben ze weer een top ploeg.
Nu is de SERIE A toch wat leuker om te zien en spannend.

Het komt sowieso goed, je ziet dat iedereen elkaar al veel beter begrijpt, het spel word steeds beter! Sevilla had gister geen enkele kans! Alleen is het afwerken het grootste probleem. Dybala speelt ook steeds beter. Het komt wel goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren