Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het heeft allemaal lang geduurd, maar ik ben op de weg terug’

Laatste update:

Dirk Marcellis maakte dinsdag zijn eerste wedstrijdminuten na langdurig blessureleed aan zijn knie. De 26-jarige verdediger speelde een helft mee bij Jong AZ in de oefenwedstrijd tegen Jong Ajax (4-0 verlies). “Een hele opluchting om weer op het veld te staan”, erkent hij.

/

Marcellis speelde op 9 mei 2013 zijn laatste officiële wedstrijd, in de bekerfinale tegen PSV. Daarna stond de verdediger, die ruim vier jaar geleden zijn derde en laatste A-interland speelde, aan de kant. Zijn contract met AZ liep afgelopen zomer af, maar hij mag zijn revalidatietraject voortzetten bij de club uit Alkmaar. "Het heeft allemaal lang geduurd, maar ik ben op de weg terug."

Marcellis had dinsdag nergens last van. “Het is nog even afwachten of ik morgen nog reactie krijg, maar dat verwacht ik niet.” De verdediger weet niet hoe zijn toekomst eruit zal zien. Hij zal voorlopig wedstrijden voor Jong AZ spelen. “Ik ben daar nog helemaal niet mee bezig geweest, focus me volledig op mijn revalidatie”, citeert Voetbal International. “Want ik heb nu een helftje gespeeld, maar dat is natuurlijk nog niet het einde van mijn herstelperiode.”

Denk jij dat Dirk Marcellis ooit weer bij een Eredivisieclub aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat voor blessure had Marcellis precies? Want hij is er lang uit geweest.

14 oktober 2014 om 20:24

Het begon volgens mij met problemen met zn meniscus. De bekerfinale speelde hij volgens mij ook met een scheurtje daarin. Daarna zijn er complicaties gekomen maar ik weet niet of dat om hetzelfde ging.

15 oktober 2014 om 06:02

Deze man was ooit de nieuwe stam toch? Lol nl hou eens op

Ik ben erg benieuwd of er (en zo ja, wat voor) clubs zich gaan melden voor Marcellis. 26 jaar, ontzettend lang uit de roulatie geweest en voor zijn blessure bij AZ als back ook niet heel denderend. Ik neem eigenlijk ook aan dat AZ hem geen contract gaat geven. Johannsson, Luckassen en Anderson zullen op de back waarschijnlijk de voorkeur krijgen. Als hij na de winterstop weer op niveau is, misschien een aanwinst voor Dordrecht, Excelsior. Hij zal zich weer opnieuw moeten bewijzen.

14 oktober 2014 om 20:06

@ Pelle04,

Ik ben ook erg benieuwd wat voor clubs zich er gaan melden voor Dik Marcellis.

Hij is natuurlijk lang geblesseerd geweest, maar ik zie in Marcellis eerlijk gezegd wel een aanwinst voor een club als FC Utrecht, want die rechtsbacks die FC Utrecht nu heeft, daar ben ik niet onder de indruk van.

Misschien dat ze Marcellis aan prestatiecontract tot het einde van dit seizoen kunnen aanbieden en als hij dan aan die prestaties voldoet, dat hij dan een contractverlenging krijgt.

Ik las een tijdje terug dat Marcellis inmiddels uitkeringen krijgt en dat dat (natuurlijk) veel en veel minder was dan wat hij bij AZ en PSV had verdiend, dus ik verwacht dat hij niet al te hoge salariseisen zal hebben als hij bij FC Utrecht zal spelen en het salaris dat hij bij FC Utrecht zal verdienen, zal beter zijn dan de uitkering die hij krijgt.

Opzicht vind ik het wel jammer dat Marcellis pech heeft gehad met blessures. In zijn tijd bij PSV werd hij gezien als de toekomstige rechtsback van het Nederlands elftal en toen speelde hij ook prima, maar helaas is het daarna minder gegaan met Marcellis.

Ruiter
Marcellis
Leeuwin
Kum
Cortie
Kali
Ayoub
Janssen
Oar
Boymans
Rubin

Niet te geloven dat deze jongen nog steeds maar 26 is..

Natuurlijk een jongen met een hoge gunfactor, ligt goed in de ploeg en is altijd een degelijke verdediger geweest. Stond altijd zn mannetje wel. Dat is altijd fijn om zo'n jongen terug te hebben.

14 oktober 2014 om 21:23

Marcellis die volgens mij debuteerde tegen Liverpool met zijn toenmalige club Psv, was het talent en vele zagen een grote toekomst. Heel jammer voor hem en misschien voor de voetbalwereld dat het niet dusdanig gelukt is tot nu, 7 magere jaren en nu de 7 vette jaren? Hoop het voor hem want is hem gegunt!

Dirk kom maar terug naar Eindhoven! Lekker als back-up beginnen en als jij je niveau weer terug kan krijgen die je had in je begintijd van Psv, lekker weer centraal achterin. Het leek mij zo'n groot verdedigend talent: zowel in de eredivisie als de Cl/el (uefa cup destijds) was hij een van de betere verdedigers van Psv. Dat kan hij niet zomaar verleerd zijn.

14 oktober 2014 om 21:52

Werd naar mijn inziens toen ook onterecht geslachtofferd door fred Rutten! Had een paar mindere wedstrijden maar die hebben onze verdedigers nu wekelijks. Van mij mag hij terug komen als extra backup

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren