Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het cliché is waar: als je de beker wil winnen, moet je bij PSV winnen’

Laatste update:

FC Utrecht staat halverwege het seizoen op de zevende plaats in de Eredivisie en is ook nog in de race om de KNVB-Beker. In de kwartfinale van dat toernooi gaan de Domstedelingen in februari op bezoek bij PSV en Christian Kum kijkt al uit naar dat duel, zo vertelt hij op de clubwebsite.

/

“Hoe dichter je bij de finale komt, des te gretiger je als speler en spelersgroep wordt. Naar die wedstrijd, uit tegen PSV, kijken we als groep al uit. Een lastige loting? Natuurlijk. Maar het cliché is wel waar: als je de beker wil winnen, moet je in dit geval dus ook gewoon uit bij PSV winnen. Een mooie uitdaging”, aldus de dertigjarige verdediger.

“Als we deze lijn kunnen doortrekken en geconcentreerd blijven, kan dit een heel mooi seizoen worden”, besluit Kum, die dit seizoen acht officiële wedstrijden speelde in het eerste van Utrecht. “Iedereen weet wat we willen”, vult Ramon Leeuwin aan. “Maar we moeten nu niet ineens gaan roepen dat we daar en daar en boven die en die willen eindigen. Laten we het maar van wedstrijd tot wedstrijd bekijken, dat werkt het beste. Het is nog te vroeg om verder vooruit te kijken.”

Denk jij dat FC Utrecht PSV uitschakelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utrecht heeft gewoon een goede kans als psv niet met zijn beste 11 of met de volledige inzet aan de aftrap verschijnt

8 januari 2016 om 21:18

En de Selectie van Utrecht bij elkaar blijft, met of zonder Barazite/Haller is een verschil.

8 januari 2016 om 22:28

Barazite zeker. Haller valt wel mee denk ik

9 januari 2016 om 00:11

Barazite scoort niet veel, Haller wel , maar Boymans is terug en die scoort even veel als Haller en is nog beter in mee spelen en kaatsen dus als Boymans fit blijft denk ik dat een Haller niet eens gemist wordt, en er nog spelers bij komen omdat er een grote zak geld binnenkomt waarmee het tekort in 1x betaald kan worden en nog 1-2 versterkingen kunnen worden gehaald

9 januari 2016 om 00:09

PSV uit is voor Utrecht vrijwel altijd een verloren wedstrijd,

9 januari 2016 om 00:45

De tweede keer dat we er zullen winnen komt steeds dichterbij

9 januari 2016 om 11:59

Inderdaad in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Als PSV niet volle bak op dit FC Utrecht klapt kunnen ze zomaar uit de beker geknikkerd worden! Ik heb echt een hoge pet op van Utrecht dit seizoen.

9 januari 2016 om 07:46

Waarom zou PSV niet met zijn beste 11 aan de aftrap verschijnen?

9 januari 2016 om 12:36

Omdat ze dat in de beker nog nooit hebben gedaan de afgelopen pakweg anderhalf jaar

Dat je van iedereen moet kunnen winnen om een beker te pakken vind in altijd zo'n onzin. Kijk maar naar Groningen vorig jaar, die zijn de traditionele top 3 niet tegen gekomen en hebben toch gewonnen. Geluk in de loting speelt gewoon een grote rol.

gewoon kansloos psv uit ligt ons niet we hebben daar nog nooit gewonnen oh wacht een keer in de kwart finale vd beker in begin jaren 80 verder nog nooit.

8 januari 2016 om 23:38

Vrees dat wij (PSV zijnde) de beker duel winnen en past dagen later de boot in gaan in de competitie bij Utrecht

8 januari 2016 om 23:49

nou van mij mag het andersom misschien op een deal maken met psv haha

9 januari 2016 om 00:19

1980 competitie PSV-FC Utrecht 2-3
1983 competitie PSV-FC Utrecht 0-0
1984 competitie PSV-FC Utrecht 3-3
1985 competitie PSV-FC Utrecht 1-1
1985 beker PSV-FC Utrecht 2-2, na strafschoppen Utrecht wint, ook de beker later
1986 competitie PSV-FC Utrecht 1-1
1996 competitie PSV-FC Utrecht 0-0

alle andere wedstrijden werden verloren door FC Utrecht in Eindhoven

9 januari 2016 om 00:46

Word dus tijd voor een tweede keer winnen

Ik denk eigenlijk wel dat Utrecht PSV gaat uitschakelen. PSV heeft in die weken 2 keer tegen Atletico gespeeld en is nog volop in de race voor het kampioenschap. Een kleine onderschatting zie ik zeker als een optie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren