Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Herstellende Frank Arnesen laat zijn gezicht weer zien bij Feyenoord

Laatste update:

Frank Arnesen is op de weg terug. De Deense technisch directeur van Feyenoord moest noodgedwongen zijn taken tijdelijk neerleggen om te herstellen van hevige knieklachten, maar maakte zaterdag zijn opwachting bij de oefenwedstrijd tussen de Rotterdammers en het Belgische Union Saint-Gilloise.

Sinds zijn komst naar Feyenoord had de ervaren Deen al last van de knie en het plaatsen van een kunstgewricht bood geen uitkomst. Vlak voor de Conference League-finale tegen AS Roma, die met 1-0 werd verloren door de Rotterdammers, ging het fout. Arnesen kreeg een hele dikke knie, volgens de directeur zelf 'zo groot als een meloen', en zijn gezondheid verslechterde. Arnesen moest naar het ziekenhuis, werd daar verder geholpen en kreeg ook te horen dat hij met een bacteriële infectie kampte.

Dat speelt hem nog altijd parten en Arnesen werd een tijdje geleden dan ook verzocht om rust te nemen en zijn taken tijdelijk neer te leggen. Hoofdtrainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese nemen de honneurs voorlopig waar, maar zij zagen ook dat hun Deense collega zaterdag op sportpark Varkenoord verscheen om naar de wedstrijd tegen Union te kijken. Feyenoord schoot er beelden van en Arnesen, die op krukken liep, glimlachte breed en stak zijn duim op.

Slot heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om de taken van Arnesen op te kunnen pakken. "Ik heb in mijn vakantie ook spelers bekeken", verduidelijkte de trainer een aantal weken geleden in gesprek met De Telegraaf. "Maar niet zoveel als vorig jaar. Toen was ik, voordat ik naar Feyenoord kwam, een half jaar vrij en eigenlijk gewoon scout voor de periode dat ik in De Kuip aan de slag zou gaan. Zoveel tijd kan ik er nu niet in steken. Maar we kijken natuurlijk met elkaar naar versterkingen", aldus Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dat ie er weer is. Zal ongetwijfeld de hele tijd achter de schermen betrokken zijn geweest bij alles wat er gaande is, maar als ie echt weer in het Maasgebouw zit dan kunnen we weer spijkers met koppen slaan en vooruit kijken. Het is hard nodig!

16 juli 2022 om 16:15

Zijn nog best wel wat aankopen nodig voor Feyenoord.

Lijkt ook wel wat stil laatste tijd. Oa Gnoto hoor je weinig over.

16 juli 2022 om 17:32

Het is inderdaad aardig stil en morgen is de open dag. Had de hoop dat ze daarvoor iets meer hun best hadden gedaan. Gnonto hoor je niets meer over maar sommige transfers duren langer dan normaal. Senesi was daar ook een voorbeeld van. Zolang er geen geruchten van andere kapers zijn is het misschien achter de schermen bezig. Verder zijn we gelinkt met Hancko, Boetius, Aouchiche, Orbelin Pineda en nog wat geruchten. Ik hoop dat Hancko, Pineda en Aouchiche komen. Boetius deed vandaag een half uur mee en heeft echt werkelijk waar niets goeds gedaan. Laat hem maar lekker een andere club zoeken. We hebben hem 2x in dienst gehad en na alle akkefietjes zijn we wel een beetje klaar met hem. Vond het overigens wel opvallend dat Slot hem gewoon mee liet doen, terwijl hij zogenaamd alleen zijn conditie op peil houdt.

Nou gelukkig, wordt maar gauw 100 % beter

Zal volgens de wappies zijn om z’n spullen op te halen en van een aantal mensen afscheid te nemen, nadat hij door ongeoorloofd transfer gedrag gedwongen terug te treden…

16 juli 2022 om 17:55

Gedwongen terugtreden? Heb ik even gemist. Hoezo? Ongeoorloofd transfer gedrag, wat moet ik mij daarbij voorstellen?

Mooi om te zien dat Arnesen weer lacht en aanwezig is.
Er is genoeg te doen bij Feyenoord, echter gezondheid eerst!

Alleen maar goed om te zien dat hij hopelijk weer aan de betere hand is.

Wat zouden we moeten zonder antibiotica. Goed om te horen Frankie.

17 juli 2022 om 09:51

Wat een domme opmerking. Als dit met antibiotica op te lossen viel, zat hij geen maanden thuis.

17 juli 2022 om 10:19

Jawel het is in het nieuws geweest dat hij tot eind augustus aan de antibiotica moest. |mocht je het niet weten antibiotica is het enige dat helpt tegen een bacteriele infectie. Naast amputatie.

17 juli 2022 om 11:04

Haha, oke dokter. Dat is onjuist, maar dat vergeef ik je.

Mooi dat hij weer opknapt. Leuke symphatieke vent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren