Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heraclied in opmars evenaart cijfers van Dost: ‘Maar ik ben Wout’

Laatste update:

Wout Weghorst had zaterdagavond een belangrijk aandeel in de dikke overwinning van Heracles Almelo op NAC Breda. De ploeg van John Stegeman was met liefst 6-1 te sterk voor het bezoek uit Breda en de aanvaller was goed voor een slim uitgelokte strafschop en een echte spitsengoal. Door de monsterzege is Heracles eindelijk van de hatelijke nul af.

“Wat een avond. Hier hebben we als club naar gesnakt”, vertelde Weghorst in gesprek met de NOS. "We spraken af om druk te zetten. Vol gas er bovenop. Dat hebben we dit seizoen al vaker gedaan, maar vanavond wordt het eindelijk beloond.” Met zijn derde treffer heeft Weghorst nu al evenveel doelpunten als Bas Dost in diens eerste seizoen. “Ik heb die vergelijking vaak gehoord, maar ik ben Wout Weghorst.”

Weghorst, die vrijdag een grote verrassing in de selectie van Jong Oranje was, erkende dat hij in de tiende minuut bewust op een strafschop uit was. Na een duel met Jelle ten Rouwelaar ging hij naar de grond en kreeg hij een penalty mee. “Ik ging voor de pingel ja, dat klopt”, bekende Weghorst. “Ik kwam erg dicht op de keeper en zag hem invliegen. Volgens mij was er wel contact.”

Eindigt Heracles Almelo boven de rode streep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar ik ben wout, en ik ben een matennaaier, dus het is beter dat je me niet vertrouwt

4 oktober 2014 om 23:42

Gewoon slim toch?

4 oktober 2014 om 23:47

Gewoon vals spel. Na aanleiding van deze bekentenis gewoon wedstrijd schorsen. Of als in het cafe jouw telefoon op de bar ligt en ik steek die stiekem in mijn zak ben ik gewoon slim?

4 oktober 2014 om 23:51

Dus jij vind stelen en een penalty uitlokken van hetzelfde kaliber?

4 oktober 2014 om 23:58

Wat een gezeur. Zelfde als met Robben. Domme actie van de keeper, optimaal geprofiteerd.

4 oktober 2014 om 23:58

Aldus een persoon die een reactie op VZ plaatst via een mobiele telefoon. Ik heb nu oprechte twijfels of jij wel Josephius bent.

Maar goed, diefstal vergelijken met een fopduik is een beetje overdreven in mijn ogen. Toch vind ik het terecht als ze hier gewoon een duel schorsing voor geven.

@ Josephius

In een ander topic zei ik al dat Weghorst nu al meer had gepresteerd dan Dost in zijn eerste seizoen. Volgens mij hebben ze gelijk een heel nieuw topic gemaakt vanwege mijn reactie

5 oktober 2014 om 00:12

Speelde vandaag overigens wel een nuttige pot. Technisch weinig waard maar heel sterk en gemotiveerd. Ik kijk het nog even aan met Wout

5 oktober 2014 om 00:29

Gelukkig. Mijn plan voor deze avond was om jou te laten inzien dat hij nog niet zo'n verkeerde spits, zeker niet voor Heracles-begrippen

Nu we het toch over het vergelijken van spitsen hebben: wist je dat Castaignos voorloopt met zijn carrière ten opzichte van Van Nistelrooij? Ik denk dat VZ hier nu ook een topic over gaat maken

5 oktober 2014 om 00:51

Hij rondde zijn goal wel heel netjes af natuurlijk. Hij heeft wel iets intuitief wat een spits hoort te hebben.

5 oktober 2014 om 03:43

South, of je nou een zakje snoep, een penalty of een telefoon steelt, het blijft stelen volgens mij.

5 oktober 2014 om 12:39

Nou Dd28 je hebt mij toch ook wel overtuigd haha!

Als Weghorst zo blijft spelen, kan ik mijn woorden ook nooit waarmaken. Jou laten zien dat Avdic de uitstekende spits is voor Heracles, maar die gaat nooit meer in de basiself komen als Woutje zo blijft speen!

5 oktober 2014 om 21:07

Hahaha, en dat is nummer 2 die ik heb overtuigd
Avdic is niet meer dan een gelukszoeker, een passant die volgend jaar weg is. Nee, doe mij Woutje Weghorst maar.

5 oktober 2014 om 00:28

Bla bla. Wat ben jij een rijmer. Uk dacht ook gewoon slim.

6 oktober 2014 om 03:31

hou toch op man, hij zegt toch niet dat hij een schwalbe maakte. hij zegt dat hij wilde dat de keeper contact zocht, nou dat gebeurde!

overigens gaat wout nog wel aardig wat doelpuntjes maken. technisch is ie niet, maar scoren kan ie wel

Aaaalllll of me, loves aalllll of you

Ik denk dat het tussen Excelsior en Heracles gaat wat betreft rechtstreekse degradatie dit seizoen. Ik verwacht dat Heracles net boven Excelsior eindigt en dus de nacompetitie moeten spelen maar Heracles heeft zeker de kwaliteit om de nacompetitie te overleven.

4 oktober 2014 om 23:43

Ik vind Dordrecht persoonlijk nog minder dan Excelsior, maar het zal tussen die drie ploegen gaan ja..

5 oktober 2014 om 00:13

Denk je dat Heracles ook de kwaliteit heeft om van NEC of Roda JC te winnen in de play-offs? Die mogelijkheid is natuurlijk wel degelijk aanwezig.

Misselijke gast. Fopduiken en dan ook nog met het vingertje koppie koppie. Ben meer onder de indruk van Kramer van Ado.

4 oktober 2014 om 23:56

Ik ben meer onder de indruk van Kramer, de schaatser.

5 oktober 2014 om 09:52

Ja, want Kramer geeft nooit ellebogen.. Dat is er 1 die nooit iets verkeerd doet.

Hahaha, geniaal dit. In een ander topic zei ik al dat Weghorst nu al meer had gepresteerd dan Bas Dost in zijn eerste seizoen en dan komt dit topic. Weghorst is niet de meest gepolijste speler, maar tot nu toe doet hij het meer dan redelijk. Dost was zijn eerste seizoen ook niet de topper, zelfs in zijn laatste seizoen vond ik hem soms nog vrij matig spelen, ondanks zijn goals.

5 oktober 2014 om 00:10

Hij heeft alleen nog niet meer gepresteerd.. Verder aardig bedacht natuurlijk

5 oktober 2014 om 00:27

In zijn eerste seizoen bij Heracles wel. Dost was behoorlijk slecht in zijn eerste seizoen. Later werd hij beter en wist hij beter gebruik te maken van zijn sterke punten.

5 oktober 2014 om 06:43

Hoe vaak ga je nog herhalen dat je het al in een ander topic zei ???

5 oktober 2014 om 21:08

Zo vaak als het nodig is, gok nog zo'n 28x. Wen er maar vast aan.

Ongelofelijk toch dit soort uitslagen in de Eredivise. Een club die stijf onderaan staat wint gewoon even met 6-1 van de nummer 12/13 Nac. Het uitlokken van de penalty echter niet gezien, was dit echt zo erg als hierboven beschreven staat?

5 oktober 2014 om 00:11

Was vooral ook gewoon heel erg dom van Ten Rouwelaar, hij had met zijn ervaring beter moeten weten. Weghorst kon nergens heen, penalty was de enige mogelijkheid nog voor de aanvaller.

5 oktober 2014 om 00:25

Ik vond het slecht geacteerd maar wel respect dat hij het toegeeft. Dan heb je in elk geval ballen. Ging er de hele wedstrijd vol voor en gaf puur op inzet nog een assist. Gaat ondanks gebrek aan techniek nog belangrijk worden voor Heracles. In deze matige competitie is zijn inzet en fysiek gewoon een wapen. Hoe treurig ook.

5 oktober 2014 om 01:16

Grappig dat je hem vanmiddag iets anders typeerde. Prima spits voor Heracles.

5 oktober 2014 om 09:08

Het was simpelweg een schwalbe. Weghorst zet z'n been tegen de keeper aan die al duikende was. Slim wellicht, maar ik vind het spelbederf. Verderop in de eerste helft gaat hij nogmaals theatraal naar de grond (krijgt daar terecht niets voor). Voetbal gaat voor mij om wie tactisch en technisch het beste is. Niet om wie het beste de scheids weet te bespelen. Helaas blijven acties als deze gehonoreerd worden.

Blablabla, 3 punten in de zak en dat is het belangrijkste !

5 oktober 2014 om 08:17

Matenaaier wout weghorst bah, dacht dat die rode kaart ook voor hem was.

5 oktober 2014 om 09:45

Ah oke. Dus het is matenaaien als je je club helpt door een pennal uit te lokken. Bassie moet niet zo dom zijn om zo in te komen. Tuurlijk weghorst ging voor de pennal, maar wat zou jij doen? Gewoon de bal over de achterlijn trappen, omdat het zielig is voor je tegenstander dat ze een pennal tegen krijgen?

5 oktober 2014 om 10:08

Gewoon op je poten blijfen staan.Ik doe niet aan kaartennaaien, daar heb ik meer respect voor

5 oktober 2014 om 21:15

Hij naait toch ook geen kaart aan. Trouwens ten rouwelaar raakte hem wel, maar hij ging zoals altijd makkelijk naar de grond. De rode kaart voor hem? Want hij stond ook op iemand zijn been. Man wat een niveau hier.

Achja we kunnen er met zijn allen van vinden wat we willen.

De penalty die werd gegeven was onterecht, maar er werd Heracles even later gewoon een penalty ontnomen. Je ziet die verdediger, ik meen Drost, Weghorst gewoon vooruit duwen. De handen bewegen gewoon mee, dus dat is een 100% pingel, maargoed.

Slim uitgelokte strafschop? Ik zou me kapot schamen als ik op die manier in Studio Sport voorbij zou komen...

Wordt tijd dat er regels komen om dit soort onsportieve acties te voorkomen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren