Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles verrast met komst van voormalig middenvelder AC Milan

Laatste update:

Alexander Merkel is de nieuwste aanwinst van Heracles Almelo. De 26-jarige middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend met een optie op een tweede jaar. Merkel speelde vorig seizoen bij Admira Wacker, maar daar liep zijn contract af.

Merkel, enkelvoudig international van Kazachstan, is de elfde aanwinst voor het team van trainer Frank Wormuth. Eerder legde men Adrián Dalmau, Zeki Erkilinc, Joey Konings, Maximilian Rossmann, Jelle van Benthem, Yoëll van Nieff, Stephen Sama, Silvester van der Water, Lennart Czyborra en Janis Blaswich vast.

Merkel maakte in 2008 de overstap van VfB Stuttgart naar AC Milan en werd gezien als een groot talent. Hij speelde dertien wedstrijden in het eerste elftal van i Rossoneri en voetbalde hierna voor Genoa, Udinese, Watford, Grasshopper, Pisa, VfL Bochum en dus voor het Oostenrijkse Admira Wacker.

“We zijn blij met de komst van Alexander”, vertelt technisch manager Mark-Jan Fledderus. “Voor Heracles is het bijzonder om iemand met zoveel internationale ervaring in huis te halen. Daar kunnen onze jonge talenten weer hun voordeel mee doen. Zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf, maar Alexander heeft door verschillende omstandigheden de laatste jaren niet het maximale van zichzelf kunnen laten zien.”

“We gaan samen met hem de uitdaging aan om zijn talent weer volledig tot wasdom te laten komen en zijn ervan overtuigd dat dat gaat lukken. Zowel de scouting als ik hebben afgelopen seizoen meerdere wedstrijden van Alexander bezocht. We hebben een duidelijk beeld van hem. Hij voegt spelinzicht en ervaring toe aan ons middenveld. Alexander is een speler die het spel goed kan lezen en snel de oplossingen ziet”, besluit Fledderus.

Een goede aanwinst voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wordt de vervanger van Monteiro, die op het punt van vertrekken staat.
Weer een speler bij de Duitse enclave.

28 juli 2018 om 11:16

Waar gaat Monteiro naar toe? Vond hem eindelijk in de 2e seizoenshelft goed spelen. Veel loop vermogen en volgens mij wel complementair aan Niemeijer. Had na zijn periode bij Cambuur wel iets meer van hem verwacht eigenlijk.

On: Heracles is echt een van de grote onbekende na deze voorbereiding met zoveel mutaties. Hoop dat de spelers die ze aangetrokken hebben, de juiste zijn maar blijft lastig om weer helemaal een team op te bouwen. Hopelijk komt Dario van de Buijs ook eindelijk door dit seizoen, want daar had ik ook hoge verwachtingen van.

28 juli 2018 om 11:18

Monteiro gaat naar Frankrijk. Is al bijna rond. Had ook wel verwacht dat hij eerder zou vertrekken dan Kuwas. Monteiro was afgelopen seizoen toch consequenter.

28 juli 2018 om 13:16

Ik denk dat van den Buijs op de plek van Monteiro gaat spelen... VD Buijs heeft ook al nummer 6 op zijn shirt. Ik verwacht ook veel van VD Buijs. Ik denk dat de mutaties in de basis elf nog wel mee zullen vallen tov vorig seizoen. Hoewel ik met Wormuth eigenlijk een gevoel heb dat hij niet echt een vaste 11 heeft. Ik denk dat hij sommige posities aanpast obv de tegenstander. Wel jammer dat Monteiro weg gaat, want hij was goed bezig, maar ben echt benieuwd naar de speelstijl en tactiek van de trainer dit seizoen =)

28 juli 2018 om 13:20

Hij speelde vorig jaar ook al met 6... gewoon weer strijden voor linksback of centraal

28 juli 2018 om 13:38

Mooie naam trouwens(is mijn achternaam ). We stikken nu van de verdedigers, dus ik zou het best logisch vinden als ze van den Buijs naar iets naar voren schuiven en net voor de verdedigers zetten. Kan natuurlijk ook zo zijn dat hij juist gaat wisselen tussen van den Buijs en Sama/rossman obv tegenstander. Qua middenveld weet ik niet hoe Niemeijer en Osman ervoor staan.

Blaswich
Droste
Sama/Rossman
Pröpper
Czyborra
Van den Buij
Van Nieff
Merkel/Duart
Kuwas
Dalmau
Peterson
28 juli 2018 om 12:43

Ai das jammer, die Monteiro vond ik wel goed. Eigenlijk direct vanaf zijn begin bij Heracles al. Hoeveel gaat Monteiro opleveren?

Groot talent in Fifa 12. Had op negentienjarige leeftijd een potentie van 87. Toentertijd voornamelijk gezien als aanvallende middenvelder. Wordt waarschijnlijk de vervanger van Monteiro. Geruchten zeggen dat 'ie onderweg is naar FC Metz.

28 juli 2018 om 12:57

Heracles is een leuke club met goed beleid en een mooi nieuw stadion. Ik vind het altijd juist mooi aan Heracles hoe er met een kleine begroting vaak leuke spelers en talenten gehaald worden. Vraag me alleen af hoe het volgend seizoen zal gaan kan Merkel alleen van naam en veder zijn het toch veel onbekende namen die gehaald zijn hoop op het beste maar vind het moeilijk te zeggen hoe goed Heracles momenteel is. Met vd Water hebben ze denk ik wel een goede aankoop vond het een leuke speler bij Almere dus verwacht er wel wat van.

28 juli 2018 om 12:58

@twenteov: bedankt voor je steun. Dat doet mij zeer goed. Ook ik gun uiteindelijk Twente het beste, want wij - FC Twente en Heracles - dragen toch een deel van de Overijsselse trots, en dan specifiek het gebied Twente uit. Ondanks dat ik harde kreten soms niet kan laten, vind ik het heel jammer wat er bij jullie gebeurt. Het ga jullie goed in de Kkd. Af en toe zat ik wel eens op de tribune in Enschede. En ik ben niet van plan dat zomaar te laten .

Speelde jaaaaren geleden bij milan. Als talent. Dat hij werd gezien als groot talent ben ik niet mee eens, maar aan de andere kant, kom je niet bij een club als Milan als je niet beetje kan voetballen. Niks meer van terrecht gekomen. Dus niet te veel hoop hebben

28 juli 2018 om 11:14

In de eredivisie ben je al gauw “goed”😉

28 juli 2018 om 12:16

Een goedkope gok waarschijnlijk. Pakt het goed uit kan het voor die jongen en de club naast een sportief succes ook een financieel succes zijn

28 juli 2018 om 13:58

Zelfs Chedric Seedorf heeft bij AC Milaan onder contract gestaan. En die kon een beetje niet voetballen. Het broertje van.

Monteiro vertrekt dus naar Frankrijk. Heracles wou nog een middenvelder erbij hebben. Zou er dan nu nog 1 bijkomen of was het vertrek van Monteiro al ingecalculeerd?

ON: ben heel benieuwd naar Merkel. AC Milan op je CV is natuurlijk mooi, maar na zoveel jaar eigenlijk niks gepresteerd te hebben vraag ik me af of hij de wil überhaupt wel heeft.

28 juli 2018 om 13:23

Ik denk dat ze Dario van den Buijs op 6 gaan zetten... die heeft echt een geweldige trap... dan kun je Pröpper en Sama/rossman erachter zetten om spelers op te vangen. Het middenveld is wel enige linie waar ik niet echt weet hoe de trainer die gaat gebruiken... Denk dat we met Wormuth sws een trainer hebben die niet een vaste 11 zal hebben... Kan me best voorstellen dat je tegen Ajax een iets verdedigende middenveld gebruikt dan thuis tegen VVV-Venlo.

28 juli 2018 om 20:00

Wormuth is net als Slutsky bij ons. Realistisch, modern en zonder een echt vast team. Dat is exact wat Nederlandse trainers niet zijn...

11 'aanwinsten'. Ik ken er geen een. Tot nu toe schaar ik Almelo bij de degradatie kandidaten.

28 juli 2018 om 11:23

@aarebei: op basis waarvan? Alleen Castro is vertrokken uit de basiself. Daar komt waarschijnlijk Monteiro bij; Jakubiak langdurig geblesseerd. Nu geef ik ons geen kans op Europa League-tickets, noch de play-offs daarvoor, maar om dan over te gaan tot het bestempelen van Heracles als een degradatiekandidaat gaat mij wel weer iets te ver.

28 juli 2018 om 11:28

Bij Heracles is het altijd lastig inschatten waar ze gaan eindigen, vooral omdat ze voornamelijk met jongens uit de regio en onbekende spelers werken. Een degradatiekandidaat zal het vast niet gaan worden. Ik denk een veilig plekje zo rond de 11-13de plaats.

28 juli 2018 om 11:33

@sirius: daar teken ik vooraf voor . Tussen de 7de en 12de plek is voor ons een topseizoen. Zoals je zelf al zegt doen we nooit grote aankopen, dus daar kan en mag je gewoonweg niet veel van verwachten. Het verwondert me dan ook dat we een oud-toptalent in onze gelederen betrekken.

28 juli 2018 om 13:08

En dat is ook de basis waarop Aarebei bepaalt dat ze gaan degraderen. Jongens halen die ik niet ken = niet goed. Terwijl Heracles al jaren laat zien een uitstekend oog te hebben op onbekende spelers die zich uitstekend ontwikkelen in Almelo. Is ltijd afwachten hoe zoiets loopt maar met de huidige ploeg is er eerder kans op positieve dan negatieve verassingen denk ik, mede ook omdat bijna de hele basis blijft. Uitstekend beleid van Heracles.

28 juli 2018 om 11:23

Dat zegt natuurlijk helemaal niks. Ik denk persoonlijk dat Heracles weleens kan gaan verrassen. 6e/7e plek.

28 juli 2018 om 11:26

Misschien moet je eens naar Almelo gaan en je voorstellen, dan leer je ze kennen.
Wat een domme opmerking,”ik ken er geen een, dus zijn ze degradatie kandidaat.
Ik ken ze ook niet, maar denk dat Heracles wel z’n huiswerk heeft gedaan en heus geen prutsers heeft gehaald. Er zal wel weer een degelijk elftal staan.

28 juli 2018 om 11:51

Dat ligt aan jou maat. Zitten een aantal hele redelijke spelers bij voor een Heracles. Die worsen top 10.

28 juli 2018 om 12:10

@aarebei omdat jij ze niet kent, zijn ze degradatie kanditaat ja? Whahahhaah! Als je spelers als van nieff (FC Groningen), vd water (Almere city) niet kent, dan neem ik het ook allemaal maar niet te serieus!

28 juli 2018 om 20:01

Tuurlijk! Want je had voordat ze bij Heracles kwamen ook al gehoord van Dost, Weghorst, Overtoom, Everton Ramos Da Silva. Moet ik nog even doorgaan of weet je al waar ik heen wil.
Dat jij ze niet kent hoeft niet te zeggen dat ze complete miskopen zijn of iets.

Jeetje wat een geweldige aankoop zeg. Dit was vroeger echt een talent. Hier gaan ze veel plezier aan beleven.

28 juli 2018 om 11:31

Hij loopt natuurlijk niet voor niets uit z'n contract bij Admira Wacker, de nummer 5 van vorig jaar in de Oostenrijkse Bundesliga. Hij heeft het vorige seizoen ook maar 1.100 minuten gemaakt. Omgerekend is dat zo'n 12 volledige wedstrijden. Eerder een gevalletje; 'kijken wat het word...".

10 nieuwe spelers !Ik heb hoge verwachtingen van Heracles dit jaar>minimaal Europees voetbal😎

28 juli 2018 om 20:02

Europees voetbal? Dat lijkt me niet, daar is de concurrentie te sterk voor. Maar plek 7 tm 12 zie ik ze wel halen.

Dat was toen een supertalent. Wat is er met hem gebeurd dat hij nu hier bij Heracles terecht is gekomen?

28 juli 2018 om 12:05

@nicohaak: waarschijnlijk een gedeeltelijk gebrek aan motivatie voor de top. Hij liet zijn talent bij vlagen op zijn 19de en 20ste zien. Zo speelde hij goed tegen Tottenham Hotspur in de Champions League en was hij 1 van de betere aan de kant van Genoa tegen Juventus. Daarna nooit meer wat van gehoord en gezien. Ik twijfel daarom of dit nu de vervanger is van Monteiro of dat het om een zogenoemd buitenkansje gaat. De contractduur en de woorden van Mark-Jan Fledderus neigen naar het tweede. Heracles schijnt tevens interesse te hebben in Deroy Duarte van Sparta. Een speler die qua spel enigszins lijkt op Monteiro. Box-to-box middenvelder, blinkt uit in arbeid, kracht, passing en controle.

28 juli 2018 om 20:04

Duarte kost ongeveer 1,5 miljoen, zou Heracles dat ervoor over hebbern?

28 juli 2018 om 20:22

Ik denk dat dat er aan ligt hoe erg de behoefte is aan een nieuwe middenvelder. Maar ik twijfel er aan als Heracles nog een extra middenvelder nodig heeft.

28 juli 2018 om 20:39

@yatsemata: ik vertrouw erop dat een terugkeer naar de KKD ervoor zorgt dat Sparta eerder akkoord gaat met een bod. Zijn marktwaarde is 750k (en dat was zijn waarde in de Eredivisie), dus een waarde rond de 500k zal nu ongeveer opgaan. Als je daar dan de contractduur (2 jaar) bij rekent kom je op 750k/een miljoen uit.

28 juli 2018 om 20:43

@hafctom1993: we hebben nu geen echte box-to-box middenvelder meer. Osman staat op die positie, maar die vind ik eigenlijk niet geschikt voor die rol. Hij ziet er fitter uit dan verwacht, maar als ik zijn houding zie vind ik hem geen kilometervreter. Met Merkel heb je eigenlijk een aanvallende middenvelder gehaald. Dat ontbrak nog in de selectie. Dus ik denk dat er een nieuwe box-to-box middenvelder bij komt.

29 juli 2018 om 17:57

Ene kant met je eens, andere kant heb ik eerlijk gezegd ook geen idee hoeveel belang de trainer er bij heeft, als hij zoiets heeft van we doen het met de jongens die we hebben, dan zou ik het ook snappen als hij zijn speelstijl erop aanpast. Neemt niet weg dat ik erg graag Duarte zie komen en zich verder zie ontwikkelen. Maar daar zou ook zomaar nog een duitser voor gehaald kunnen worden ;-). Ik zie het seizoen wel met vertrouwen tegemoet.

Ik kan me nog herinneren dat hij inviel in de CL. Geen idee tegen wie. Mooie stap, zal vast wel een succes worden.

Benieuwd wat die kan. Leek altijd een veelbelovende loopbaan tegemoet gaan. Hopelijk kan die zich weer in de kijker spelen bij Heracles.

Bij z'n debuut in Milaan maakte hij zoveel indruk op 17 jarige leeftijd.

Geeft maar weer aan dat mentale weerbaarheid doorslaggevend is in de top. Kon echt goed voetballen en is nog steeds jong.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren