Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles haalt spits met Champions League-ervaring terug naar Nederland

Laatste update:

Heracles Almelo heeft een nieuwe spits aangetrokken. De Almeloërs maken donderdag melding van de komst van Rigino Cicilia. De 27-jarige spits is een bekende op de Nederlandse velden. Cicilia speelde in het verleden voor Roda JC, RKC Waalwijk en FC Eindhoven. Heracles neemt hem transfervrij over van het Tsjechische FC Slovácko. Cicilia heeft een contract getekend tot medio 2024 bij de Eredivisie-degradant.

Met de komst van Cicilia beschikt trainer John Lammers dit seizoen over drie spitsen, daar Heracles met Samuel Armenteros en Sinan Bakis al twee centrumspitsen in de gelederen heeft. Een bewuste keuze, aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma. "Rigino is een type speler dat we nog niet in de selectie hebben. Hij is complementair aan onze huidige spitsen en door zijn komst kunnen we een gevarieerder aanvalsspel spelen. Het geeft ons meer mogelijkheden en dat kunnen we meer dan goed gebruiken in onze strijd om promotie."

Zelf vindt Cicilia het fijn om terug te zijn in Nederland. De aanvaller vertrok twee jaar geleden bij Eindhoven om voor FC Slovácko uit te komen, waar zijn contract deze zomer ten einde liep. Heracles hoeft dus geen transfersom te betalen voor de kersverse aanwinst. "Ik heb gehoord dat Heracles Almelo een mooie, warme en familiaire club is en dat past bij mij", laat Cicilia weten in een eerste reactie op de clubsite. "Ik ben ervan overtuigd dat we komend seizoen onze doelstelling gaan halen: promoveren naar de Eredivisie."

Cicilia doorliep de jeugdopleidingen van Alemannia Aachen en Roda JC, alvorens hij bij laatstgenoemde club zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. Na te zijn verhuurd aan RKC, werd Cicilia in 2016 verkocht aan Port Vale, dat degradeerde uit de League One en het contract liet ontbinden. Het Litouwse Suduva Marijampole pikte hem op, waar de aanvaller landskampioen werd en in de voorronde van de Champions League verantwoordelijk was voor een hattrick tegen APOEL Nicosia. In het seizoen 2018/19 kwam de aanvalsleider in dienst van Eindhoven tot 11 treffers in 28 Keuken Kampioen Divisie-duels.

Is dit een versterking voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

geen idee of dit een versterking is maar zal het vast beter dan Szoke doen

11 augustus 2022 om 20:30

Haha dat was ook niet moeilijk,ondanks dat die ooit wel een mooi doelpunt maakte tegen Groningen

De weet-ik-veel-hoeveelste voorronde CL is ook al "Champions League-ervaring" tegenwoordig?

11 augustus 2022 om 21:26

Als jij een cursusje pakt zet je t toch ook op je CV?? 😋

Nou nou... Wat een Champions League ervaring. Heracles heeft echt heel veel geluk met zoveel ervaring in huis. Ik heb in ieder geval nog nooit van deze man gehoord dus heeft niet echt indruk op me gemaakt. Lijkt me dus niet het niveau wat Heracles na moet streven om direct te promoveren.

CL ervaring! Nou dat word top 5 dit seizoen

11 augustus 2022 om 20:41

Top 5 in de kkd is zeker haalbaar voor Heracles ja

Ja hij scoort wel rn kan koppen. Heeft na Dordrecht wel stappem gemaakt is denk ik wel beter geworden

Het scheen dan dat ze moesten kiezen tussen hem en Dessers. Laatstgenoemde had echter nooit CL gespeeld.

11 augustus 2022 om 21:02

Het scheen dat dit een hele flauwe opmerking is en dat je beter zou kunnen.

Ik denk niet dat de titel van dit artikel uit de mond komt van Hoogma, maar vergissen is mogelijk.
Als deze jongen al in Almelo meetraint vraag ik mij af wanneer hij debuteert , interessant.
Doelstelling om zo snel mogelijk weer naar de eredivisie te gaan, vind ik rèeel en niet te hoog gegrepen.
De nummers een en twee promoveren toch rechtstreeks en verder zijn er nog periode titels te verdienen.
Ze hebben de selectie aardig voor elkaar zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren