Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles geeft groen licht: ‘Als er een acceptabel bedrag tegenover staat’

Laatste update:

De kans bestaat dat Bryan Linssen deze zomer hogerop gaat. De 24-jarige middenvelder annex aanvaller heeft er twee seizoenen opzitten bij Heracles Almelo en toonde daarin zijn meerwaarde. AZ is in hem geïnteresseerd en daarnaast wil nog een tweede club hem hebben, weet Voetbal International. Heracles verzet zich niet tegen een transfer van Linssen en hoopt dat het een aanvaardbaar bedrag aan hem verdient.

/

Linssen heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, dus is het moment nu daar om zaken te doen. Hij maakte in zijn eerste seizoen elf doelpunten voor de zwart-witten en tekende in zijn tweede jaar voor tien goals. AZ houdt hem in gedachten als opvolger van Steven Berghuis, die een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en misschien naar een andere club gaat. Welke andere club geïnteresseerd is in Linssen, is nog niet bekend.

Voorzitter Jan Smit wil Linssen niet ten koste van alles in Almelo houden. Hij beaamt dat er interesse begint te ontstaan en zegt dat de club ruim zit in de vleugelspelers. “Dus een vertrek is bespreekbaar. Maar dan wel als er een acceptabel bedrag tegenover staat. Bryan heeft in de twee afgelopen seizoenen elf en tien goals voor ons gemaakt, hij is een zeer productieve speler”, waarschuwt Smit.

Hoeveel geld kan Heracles Almelo voor Bryan Linssen vragen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had allang moeten vertrekken.
Is al een paar seizoenen de smaakmaker van Hercacles en is zeker toe aan een stap omhoog.

24 juni 2015 om 08:54

Hij zit pas 2 jaar bij Heracles , dit wordt z'n 3de jaar dus allang moeten vertrekken?

24 juni 2015 om 08:58

Een paar seizoenen.... Ja inderdaad, slechts 2. Hoezo allang moeten vertrekken?

24 juni 2015 om 09:07

Een paar is toch 2?

24 juni 2015 om 09:39

Ik zat eigenlijk al te wachten op iemand die dit zou zeggen, ze bestaan blijkbaar nog... --.--

Kan naar mijn mening zeker een stap hoger aan. AZ lijkt me een prima plek en omgeving voor hem. Laten we eerlijk zijn de druk bij Feyenoord is voor zulke spelers nog enorm, bij AZ zit je daarin iets meer in de schaduw!!

24 juni 2015 om 09:05

Zou een logische stap zijn van Linssen om naar AZ te gaan! Ik hoop dat Heracles er een mooi bedrag aan over houdt!

Onze voorzitter geeft aan dat we ruim in de vleugelspelers zitten, maar naar mijn mening zijn er vrij weinig rechtsbuitens beschikbaar? Navratil zou er kunnen spelen, maar wilde zich focussen op linkvoor gaf hij aan. Tannane komt dan terug, dat is misschien een optie voor de rechterflank, maar wie nog meer?! Weghorst & Gladon zijn spitsen, en Darri een linksbuiten.

24 juni 2015 om 09:17

Evt vind ik persoonlijk dat Ilias Bel Hassani ook op rechts kan, wel als een Back-up , geen basis!

24 juni 2015 om 11:32

Het zou inderdaad wel lekker zijn als er nog een echte rechtsbuiten bij komt. Het is namelijk maar afwachten hoe Tannane zich gaat gedragen. Bruns en Bel Hassani zouden op zich wel wat wedstrijdjes op rechtsbuiten kunnen spelen maar dat moet je eigenlijk alleen in nood willen doen.

Zoals Edwin Linssen (Broer van Bryan) laatst al zei in de VI. Is een goede speler voor Feyenoord,en anders mag ie ook naar Psv komen

Zie hem graag naar Arnhem komen. Hij is meer dan welkom !
De laatste jaren hebben Vitesse en Heracles over en weer goede zaken met elkaar gedaan. Wie weet, lukt het weer...

24 juni 2015 om 10:12

Hij zou best bij Vitesse passen, opportunistisch, technisch en snel. Eentje die er voor wil werken. Vitesse raakt nu ook veel spelers kwijt, dus zijn ook op zoek naar opvolgers. AZ wordt nu in de media in verband gebracht met Linssen, maar ik vermoed dat er wel meer kapers op de kust zijn.

Off: heracles heeft een nieuw logo! Misschien aanpassen?

24 juni 2015 om 10:10

Ik heb vorige week al een mail gestuurd naar VZ en aangegeven dat Heracles een nieuw logo heeft en dat ze nog het oude gebruiken. Helaas geen reactie gehad en het is nog steeds niet aangepast. Dat is wel jammer.

Rasvoetballer. Zou denk ik bij PSV niet misstaan.

zo goed vond ik Linssen dit seizoen niet, oke hij was belangrijk op het eind maar werd ook gewoon gepasseerd door zijn slechte spel tegen Go Ahead uit.

Hij zal zeker gemist worden in Almelo maar we hebben Darri ook voor links dus al een goede vervanger.
Ik zeg €3,5miljoen is een mooi bedrag!

24 juni 2015 om 11:07

Vorig seizoen was er sprake van dat hij een mooie transfer ging maken. Heracles wilde hem niet laten gaan, waardoor hij de eerste 10 wedstrijden al een krant speelde. John heeft hem weer kunnen motiveren uiteindelijk, en dit was echt de beste speler die we hebben. Vooral qua strijd brengt hij veel. AZ en Vitesse zouden prima clubs voor hem zijn. Mag toch hopen op een bedrag met 6x een 0 erin.

24 juni 2015 om 11:17

Lijkt me niet dat hij voor minder dan een miljoen gaat.

24 juni 2015 om 16:35

3.5 miljoen is echt veel te veel! Max 2 maar denk dat ze dat niet gaan krijgen, gok op 1.5 miljoen.

mss wel naar willem ll , zoeken nog een vleugelspeler/middenvelder ,nr 10 . daarbij is zijn broer daar werkzaam als trainer en heeft willem ll goed kunen vangen voor dijks om een eventuele afkoopsom te betalen . .-)

24 juni 2015 om 10:58

Denk niet dat Willem II een stap hogerop is, en daarbij financieel sowieso niet haalbaar voor Willem II

Off:

Ik wil even het bericht uit de wereld helpen dat Berghuis verkocht gaat worden.

Berghuis heeft in zijn laatste intervieuw aangegeven dat hij wil blijven omdat hij nog belangrijker wil worden bij AZ en hij heeft zelf niet het idee dat hij er nog klaar voor is.

24 juni 2015 om 16:36

Hij is 24, staat letterlijk in de tekst dus heel je betoog is nergens op gebaseerd.

ik denk dat je je huiswerk niet goed hebt gedaan camiel , linssen wordt in oktober 25 dus dat scheelt wel een aantal jaartjes .

Ik denk dat niemand beseft dat Linssen zijn contract afloopt. Mocht Linssen vertrekken, dan moet er wel een fatsoenlijke vervanger komen. Bel Hassani kan op rechts spelen, maar voor de rest zijn er weinig opties (navratil is meer een spits).

3 ton + Jan Wuytens en Guus Hupperts lijkt me voor Heracles een heel goede deal. Hou hem een jaar dan maakt hij er weer tien, maar hij wil zijn contract niet verlengen dus dan neem je afscheid zonder ook maar iets te vangen.

pfff, linssen staat nog een jaar onder contract, lezen is moeilijk he !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren