Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles blijft in de top na overwinning op Heerenveen

Laatste update:

Heracles Almelo verloor vorig weekend van AZ en deed daardoor een kleine stap terug in de top van de Eredivisie. Het team van John Stegeman is vrijdagavond echter weer geklommen van plaats drie naar plaats twee. Dankzij een 2-0 zege op het eigen veld tegen sc Heerenveen passeert men Feyenoord en nadert men Ajax tot op één punt. De seizoensstart van de Friezen, die er niet veel van bakten in Almelo, is met recht slecht te noemen: acht duels, zeven punten.

/

Heerenveen haalde uit zijn laatste zeven uitduels maar drie punten, maar kende vrijdagavond best goede momenten in het Polman Stadion. Na een tam eerste kwartier van beide kanten was de eerste mogelijkheid voor spits Henk Veerman, na uitstekend voorbereidend werk van Sam Larsson: Bram Castro redde echter op het schot van de spits. De keeper was ook alert bij een harde poging van Luciano Slagveer, nadat collega-doelman Erwin Mulder aan de overkant ook tijdig optrad bij een aanval van de zwart-witten.

Na een half uur was het weer Veerman die gevaar stichtte namens de Friezen. Hij loste van grote afstand een schot dat Castro tot een redding dwong. Doordrukken lukte echter niet en vijf minuten later opende Heracles de score: een voorzet van Wout Droste ketste af en kwam tot bij Iliass Bel Hassani, die de kruising vond. Tegen de verhoudingen in grepen de Almeloërs zo de voorsprong en die werd vastgehouden tot de rust aanbrak. Daarin bracht Dwight Lodeweges spits Luka Zahovic erbij om een goal te forceren: achterin kwam Caner Cavlan erin.

/

De komst van Zahovic bracht niet het schokeffect teweeg waarop de trainer hoopte. Daarom stuurde hij ook Mitchell te Vrede er nog in ten faveure van Veerman. Even daarvoor had Heracles via Jaroslav Navratil een uitstekende kans laten liggen om de wedstrijd dicht te gooien: hij schoot in het zijnet. Toch bleef de thuisclub gemakkelijk combineren het wachten leek op de 2-0 in Almelo. Bel Hassani liet na zijn tweede te maken, net zoals Brahim Darri het niet afmaakte, en zo beloonde Heracles zichzelf niet voor het betere spel.

Uiteindelijk deed Weghorst dat alsnog. Kenneth Otigba liet zijn man lopen, waarna de aanvaller een voorzet binnenknikte en de punten tien minuten voor het einde over de streep trok. SC Heerenveen ging ruwer spelen en speelde met vuur om het duel met tien man af te sluiten, maar Martin van den Kerkhof hield de kaarten op zak. Heracles klimt dus over Feyenoord heen naar plaats twee en ontvangt na de interlandperiode Ajax. SC Heerenveen gaat de zonden overdenken en ziet uit naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 18 oktober.

Wint Heracles Almelo na de interlandperiode van Ajax, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koningen van het kunstgras? Ik kan alleen maar mijn complimenten maken naar ons plaatselijke clubje. Prachtig voor de stad en voor de ploeg. Ben benieuwd wanneer het op houdt!

2 oktober 2015 om 22:52

Ja, dacht dat ze alleen punten hadden gepakt op kunstgras. Correct me if im wrong

3 oktober 2015 om 00:34

Hoezo wrong? Hij heeft gelijk hoor. Ze hebben van Cambuur en Ado gewonnen, die hebben kunstgras. AZ heeft echt gras en daar hebben ze verloren.

3 oktober 2015 om 02:57

Kan me vergissen, maar voor zover ik weet kan AZ geen keuze maken en spelen ze op een hybride mat : echt gras verweven met kunstvezels ( meen dat o.a. Arsenal daar ook al een tijdje op speelt ).

3 oktober 2015 om 09:14

Ja dat klopt.

3 oktober 2015 om 09:24

Dus ze hebben echt gras, vermengd met kunstgras. Prima. Maar dat doet niets af van de opmerking van -NEC- hierboven, die zegt dat ze nog alleen punten hebben gepakt op kunstgras. Die uitspraak klopt gewoon (ook al wordt deze direct ontkent door gidoajax.

3 oktober 2015 om 09:56

Ach vorig jaar wonnen ze bijna alleen maar uit...op gras en kunstgras...thuis verloren ze bijna alleen maar

2 oktober 2015 om 23:28

Ruk wedstrijd van Heerenveen! Kerstwens: nieuw bestuur, nieuwe trainer, nieuwe spits!

BAH!

2 oktober 2015 om 23:40

Maak er maar een herfstwens van.

3 oktober 2015 om 09:11

Het is echt niet te geloven en ik kijk niet snel naar een trainer, maar hoelang mag Lodeweges nog aanblijven?

Waarom heeft Bijker zoveel krediet opgebouwd? Cavlan (zeker tegen zwakkere ploegen) is een veel betere en gevaarlijke linksachter.
Waarom is vd Boomen eruit? Hij is de enige die de pass kan geven die Slagveer kan lanceren (of Larsson, of Veerman zelfs). Maar nee. Marzo staat rechtsback zodat Van Anholt op het middenveld speelt.
Thern doet het naar behoren op het middenveld, dus laten we hem op linksvoor zetten! We moeten natuurlijk niet hebben dat er iemand presteert. Larsson, een echte linksvoor, die zetten wij dan natuurlijk op het middenveld.
Slagveer doet al weken (als het niet maanden is) heel veel fout. Gisteren is ook elke bal naar een zwart/wit tricot gegaan. Hij blijft toch kansen krijgen. Ik kon gisteren al zien dat Zahovic meer voetbal in zich heeft. Kada ook. Namli ook. Zet 1 van hen er eens in!
Gezien deze wissels denk ik dat over twee weken De Fockert keept. Mulder doet het veel te goed.
Kortom: Je kan slechte met slechte prestaties echt niet altijd naar een trainer wijzen, maar deze trainer maakt op zijn zachtst gezegd zeer bijzondere beslissingen.

Zijn er nog meer mensen die vinden dat elke bvo die op kunstgras speelt de licentie per direct moet inleveren, waaronder Heracles. Waarom? Als je geen goede grasmat kunt onderhouden je niks verloren hebt in het voetbal. Richt je een voetbalclub op, wat is het 1e wat je dient te hebben? Juist, een grasmat! Heracles wint de thuis de meeste wedstrijden op, als ik mij niet vergis de kleinst mogelijke afmetingen van een vel, sorry, kunstgras. Clubs zeggen dat ze het financieel zwaar hebben, bezuinig dan op andere posten maar niet op de grasmat, een essentieel onderdeel van het spel. Shame on you, alle clubs die kunstgras als wedstrijdveld gebruiken. Trainingsvelden kan ik nog enigzins begrijpen...

2 oktober 2015 om 22:59

Kunstgras verboden? Nee! Kleinste veld? Nee! Hoop onzin? Ja! Het mag, dus klaag bij de knvb, niet bij Heracles!

2 oktober 2015 om 23:05

Ik verkondig geen onzin, enkel mijn mening. Nog veel belangrijker, ik heb niks met Hetacles en/of Heerenveen. Ik reageer niet emotie omdat Heerenveen verloren heeft. Ik reageer enkel en alleen omdat ik vind dat alle bvo's die hun wedstrijden op kunstgras afwerken geen bestaandrecht mogen hebben. Als je al geen geld hebt voor een grasmat is er iets zeer enstig mis! Wij wonen in Nederland, een land met een redelijk klimaat. Het is hier geen Alaska...

2 oktober 2015 om 23:16

Lijkt me toch duidelijk dat zo lang het toegestaan is clubs kunstgras blijven gebruiken. Ook ooit is aan de voordelen van kunstgras gedacht? Als ik de rest van de grasvelden zie in de eredivisie na de winterstop ben ik toch blij dat enkele clubs over kunstgras beschikken. Als de knvb ooit kunstgras verbied (wat niet eens gek is). Stel dan ook meteen eisen aan een natuur veld.

3 oktober 2015 om 03:29

@ 9reyes9 ,

Je verkondigt geen onzin, je reageert niet emotioneel ( jouw woorden ) ,,,maar clubs met kunstgras hebben geen bestaansrecht ? Om dan te zeggen dat dit je mening is. Mening gebaseerd op wat ?

Heracles wint er thuis de meeste wedstrijden op ? Elke club ( incl. de kampioenen ) pakken thuis de meeste punten ! Doorgaans dan ...ook Heracles kent bv seizoenen waar ze uit meer punten hebben gepakt dan thuis,

Op dat kunstveld zonder bestaansrecht worden overigens "rol - en stuiter testen" gedaan. Heeft Heracles wel eens een boete van duizenden euro's opgeleverd omdat de bal werkelijk een paar cm te ver doorrolde. Voeren ze die testen ook uit op echt gras ? NEE !! ...en ik kan je garanderen dat als dat al zo was ze die test een paar maanden later niet meer zouden kunnen herhalen nadat er een winter overheen is geweest.

Gras is prima ...maar zorg dan voor 17 exact identieke grasmatten die niet aan verandering onderhevig zijn voor je die ene van Heracles onder de categorie vervalsing noemt. Nah ja ...heracles is allang de enige niet meer , wel de eerste.

2 oktober 2015 om 23:24

Van dit soort mensen wordt ik nou zo moe..de licentie per direct inleveren, dan ben je toch niet helemaal lekker.. Voor de rest ook nog allemaal feiten noemen die niet kloppen. Ik vind dat je dit soort mensen oer direct het voetbalzone account moet ontnemen.

3 oktober 2015 om 00:38

Huh? Iemand geeft zijn mening en moet van Voetbalzone af? Wat is dit voor iets raars? Zit jij wel op je plaats hier als je zo respectloos met de mening van iemand omgaat? En daarbij heeft hij een punt dat kunstgras verschrikkelijk is. Afschaffen die handel. Liever een echt veld dan een nepveld.

3 oktober 2015 om 00:42

Welke feiten kloppen dan niet? Verder heeft die jongdn gewoon een punt. Kunstgras gaat volledig tegen de ziel van het spel in en iedere BVO zou toch in staat moeten zijn om een acceptabele grasmat aan te bieden? Er wordt echt niet iedere dag op gevoetbald hoor. Eens in de twee weken! Hoe moeilijk kan dat nou zijn? Ik denk dat de meeste voetballers, en voetballiefhebbers het met zijn verhaal grotendeels eens zullen zijn. Daarnaast, als je vindt dat mensen met een andere mening dan die van jouzelf hun VZ-account moet worden ontnomen, spoor je dan?

3 oktober 2015 om 07:11

De kosten zitten niet in de aanleg en onderhoud van gras, maar de aanleg en het draaiende houden van de verplichte veldverwarming. Dat zorgt ervoor dat clubs voor kunstgras kiezen.

3 oktober 2015 om 09:08

@OZ81: hij maakt slechts een vergelijking. De een roept dat een club met kunstgras per direct de licentie moet inleveren. Als vergelijking stelt hij dat als iemand die mening heeft per direct zijn VZ account moet inleveren. Het is alleen om te laten zien hoe overtrokken de eerste reactie is, ook al is die reactie slechts een mening.

3 oktober 2015 om 09:25

Ik zie geen vergelijking Ktb84...

3 oktober 2015 om 10:03

Ik was er niet op uit om een discussie te starten. Ik greep dit artikel over Heracles enkel en alleen aan om mijn ergernis betreffende kunstgras te uiten. Meningen verschillen nou eenmaal wat kunstgras betreft, maar ik vind niets mooier, vooral in deze tijd van het jaar, als de dauw op een zondag ochtend op de grasmat hangt. Noem mij ouderwets, dat mag.

3 oktober 2015 om 14:24

Misschien moet je het dan nog een keer rustig terug lezen. Als je het dan nog niet begrijpt is het zinloos om het hier verder over te hebben. Je mag van mij rustig tegen kunstgras zijn (heeft ook niet mijn voorkeur maar er zijn voor veel clubs teveel voordelen om het niet te nemen) maar om dan maar te roepen dat die clubs hun licentie in moeten leveren slaat helemaal nergens op.

2 oktober 2015 om 23:25

Ga lekker ergens anders zitten zeiken! niks mis met kunstgras,... bij heracles voetballen ook jongens die bij andere clubs vandaan komen waar ze geen "kunstgras" hebben.
Heracles is gewoon goed bezig ...vorig jaar hebben ze toch ook op kunstgras gevoetbald waar ze na 7 wedstrijden 0 punten hadden? en onderaan eindigden.
Allemaal onzin wat er over Heracles en kunstgras verteld word......

2 oktober 2015 om 23:42

Hoe zwak ook weer dit, geef nu eens een keer toe dat Heracles lekker bezig is. Voor sommigen is dat blijkbaar heel moeilijk en moeten het direct weer kinderachtig afgeven aan het kunstgras.

2 oktober 2015 om 23:54

Heracles is geweldig bezig. Echt heel knap wat die tot nu toe hebben bereikt. Wat mij betreft hoort er bij voetbal echt gras. Maar dat is een zaak die de knvb maar lekker moet bepalen. Zolang het mag is dat nou eenmaal zo. Neemt niets af aan de geweldige prestaties van Heracles.

3 oktober 2015 om 06:20

Ruiten drie

Heracles is top bezig. Helemaal goed voor de Heraclieten!
Maar eerlijk is ook eerlijk.. En dat staat los van de prestaties van Heracles momenteel. Kunstgras in het profvoetbal is helemaal ruk!! Amateurclubs hebben groot gelijk, maar een club in de Eredivisie zou geen kunstgras moeten hebben. Europees gezien slaat het bovendien ook nergens op.

3 oktober 2015 om 00:04

Jij volgt het dus niet, heracles verliest toevallig hun enige wedstrijd op gewoon gras, daarbij heeft heracles totaal niet het kleinste veld, en kijk naar vorig jaar, heracles verloor bijna alles op kunstgras. Er werden meer uitpunten gehaald

3 oktober 2015 om 00:14

Heracles doet het voor het eerst eens uitmuntend in jaren en dat komt door kunstgras ? Maar niet door talentvolle voetballers en een goede trainer? Man wat een gezeik zeg... Elk jaar steekt er wel eens een club bovenuit en dit jaar is dat Heracles !

3 oktober 2015 om 00:58

Sorry een paar seizoenen geleden verloren ze meer thuis dan uit. Toen zei men, is het niet beter voor Heracles om echte gras aan te leggen in het stadion.

En het valt me op als Heracles thuis wint van 'een' club, zegt men hier, ach dat komt door het kunstgras. En als Heracles verliest thuis dan hoor je er niemand erover.

3 oktober 2015 om 01:42

Belachelijke reactie. Het gaat hier om Heracles tegen Heerenveen. Vorig jaar stond Heracles onderaan met 0 punten uit zeven wedstrijden. Lag dat ook aan het kunstgras ???? Blijf bij de feiten ! Heracles heeft het nu goed voor elkaar, ze vechten voor elkaar en pakken punten met elkaar. Houd eens op over dat kunstgras. Zolang de KNVB het goedkeurt is alles volgens de regels. Punt !!!

3 oktober 2015 om 07:26

Vorig jaar had Heracles heel veel moeite met winnen zowel binnenshuis als buitenshuis. Het ligt niet (alleen) aan de grasmat, de samenstelling van het team is de belangrijkste factor.

Tot de 1-0 speelden we aardig. En hadden we via Veerman/Thern misschien zelfs op voorsprong (moeten) komen. Maar na die goal werd het eigenlijk alleen maar slechter. En dat Lodeweges dan ook nog te Vrede gaat brengen voor Veerman snapte ik ook niet. Als ik iemand dan nog zie scoren is het wel Veerman, en te Vrede al helemaal niet. Maar het voetbal werd al wat beter. Nou de volgende keer na een tegengoal gewoon door blijven voetballen. Daar ging het mis.

3 oktober 2015 om 00:07

Inderdaad, jullie konden de eerste helft zomaar op voorsprong komen en Veerman wad inderdaad de beste, maar met alle respect, in de 2e helft hebben we jullie totaal overklast

3 oktober 2015 om 00:25

Ja helaas wel. Ineens loopt het dan niet meer. Alsof ineens de instelling verandert, en ze het niet meer terug kunnen draaien. Ik weet nu wel al wat er nog moet komen in de winterstop: een goede spits en vleugelspeler. Slagveer bakte er ook niet veel van...

Niet zeiken als je kan voetballen kan je voetballen of dat nou op kunstgras, gras, beton of zelfs op zand moet gewoon bikkelen. In Afrika voetballen ze op blote voeten en niemand die klaagt grow up

2 oktober 2015 om 23:16

Nee in Afrika hebben ze over het algemeen andere dingen om over te klagen. Nee dit is een professionele club en die zou toch in staat moeten zijn om wat gras te laten groeien.

Too avond gehad ik ben een superboer maar wat was dit een heerlijk avondje voetbal! Super gezellig in Almelo en niet te vergeten goed voetbal!

Iliass Bel Hassani was fe-no-me-naal.

Nos weer mieren neuken over die overtreding word ik echt moe van

Wat is dat Heerenveen afgegleden zeg, triest om te zien.

2 oktober 2015 om 23:42

En we gaan nog veel verder. 1 of 2 jaar geen goede verkopen en we gaan failliet. Helaas, maar waar. De plaatselijke bobo's duiken over elkaar heen om maar het boegbeeld te worden. Verschrikkelijk.

3 oktober 2015 om 09:22

Wat zijn veel mensen negatief, echt nog vele malen negatiever dan men is in bijvoorbeeld Twente, die veel grotere problemen heeft.

We hebben Larsson, we hebben Thern, maar ook vd Boomen, st Juste, Van Aken, Te Vrede, Mulder, Slagveer, Namli. Elk van hen kan wel een leuk bedrag opleveren. Er kan een leuk team staan en we hebben wederom leuke talenten. Echter staat er niet de juiste man aan het roer

En we gaan nog veel verder. 1 of 2 jaar geen goede verkopen en we gaan failliet. Helaas, maar waar. De plaatselijke bobo's duiken over elkaar heen om maar het boegbeeld te worden. Verschrikkelijk.

Wat een gezeur weer over het kunstgras. Slap excuus, Heracles en nog 4 spelen op kunstgras.
Als je een beter en technisch elftal hebt ben je toch alleen maar in het voordeel? Vorig seizoen won bijna iedereen in Almelo en was er niemand aan het zeiken over het kunstgras.

Wordt dit dan het jaar van Heracles. Prachtig om te zien hoe de buurman van Rietvogels meedraait in de top.
Zo'n 35 jaar geleden mijn eerste stadion bezoek doorgebracht op de zit tribune bij Heracles.
Mooi mooi.

Hoe speelde Pelupessy?

2 oktober 2015 om 23:49

Heel erg goed, motor van het team.

Revelatie van de Eredivisie in mijn ogen, want niemand had verwacht dat hij überhaupt minuten zou maken dit seizoen.

3 oktober 2015 om 00:00

Bedankt voor je reactie!
Normaal probeer ik hem en Heracles wel te volgen.
Helaas geen tijd voor gehad.

3 oktober 2015 om 00:10

Hij speelde erg goed, maar het hele team was geweldig, ik had verwacht dat we tannane zouden missen maar ik zag juist een echt team staan en pellupessy is de motor van dit team

Heracles heeft een kunstgrasveld aangezien ze samen met nog 4 andere clubs in europa meedoen aan een uefa test. Al in de eerste divisie voetballen ze al op kunstgras.
Er zijn zelfs seizoenen geweest waar Heracles meer punten heeft gehaald in uit wedstrijden.

Heerlijk genoten vanavond.
Wat een heerlijk strakke mat in dat stadion. Daar onderscheiden de technische spelers zich pas echt. En voor dat soort spelers kom ik naar het stadion. Gun het iedere voetballiefhebber. Genieten van het voetbal, daar gaat het om.
De sfeer was weer top vanavond in het vernieuwde stadion. Uiteraard heeft dit ook met de resultaten te maken, maar het geeft de spelers toch een boost.
Er zullen ongetwijfeld mindere tijden aanbreken, maar voorlopig maar even genieten van deze weelde.

3 oktober 2015 om 00:27

Ik weet niet of je al wist dat het kunstgras was daar in Almelo, maar dan mag je natuurlijk ook wel een strakke mat verwachten...

3 oktober 2015 om 00:33

Nee, wist ik niet. Dank voor je informatie. In dat geval kan ik het iedere club aanbevelen.

Die lulmeijers over kunstgras moet nu eens hun grote ............houden. Ze lullen maar wat en hebben niets van de wedstrijd gezien. Ik zal ze uit de droom helpen. Heracles speelde in bijna 35 minuten in de 1e helft een slechte wedstrijd, maar Heerenveen was nog slechter. Ja ze hebben twee kansen gehad, maar dat was het dan. Dat Heracles gewonnen heeft komt mede door het bedenkelijk niveau van Heerenveen. Ik heb nog nooit zo'n slecht Heerenveen in de afgelopen 11 jaar van ons verblijf in de eredivisie, gezien. Veel Heerenveen speler hadden moeite om een bal over 5 meter naar een medespeler met hetzelfde shirt te krijgen. Wat een prutsers Verder zijn de 'kunstgras' zeurzakken vergeten dat Heracles, vorig seizoen na 7 wedstrijden 0 punten, ook op kunstgras speelde. Toen hoorde ik nietmand over ons veld, nee toen hadden we een zwak elftal. Nu ze wat wedstrijden winnen wordt het veld er weer bij gehaald. Lekker, typisch Nederlanders, een volk van zeikers en zeurzakken en maar lullen om te kunnen lullen..

Is leuk dat Hercacles het nu goed doet maar ik denk dat ze dit niet zullen lang volhouden. Het seizoen is nog lang. Er kunnen nog van alles meespelen ( schorsingen, blessures, transfers) waardoor ze ineens in de winterstop of na de winterstop er anders voor staan.
.

3 oktober 2015 om 03:50

Woorden van Stegeman : "wees gerust, dit gaat heus nog veranderen"

Alsof Heracles zich illusies maakt 2e ( of top 5 zelfs ) te kunnen blijven. Maar genieten is 't wel zolang het duurt. En daar moet je het als "kleinere" club ( en supporter van zo'n club ) mee doen.

Met je eens hoor : bizar seizoen zolang 't duurt , maar wel ff lekker !!

Ps, nog even hot van Ten Cate over kunstgras:

Volgens seizoen krijgt Heracles een kunstgras wat een combinatie is van kunstgras en echt gras. Er komt straks een tapijtje in ons Ten Cate stadion waar natuurgras doorheen gaat groeien. Ik ben benieuwd naar de reacties, blijven we dan doorzeuren!! En dat matje zal er straks heel strak uit zien, ook in de wintermaanden, als de meeste natuurgrasvelden er als een knollenveld uitzien. Zie de velden van Groningen en De Graafschap. Daar wil je in de winter je koeien of schapen niet op laten grazen.

3 oktober 2015 om 03:55

Hoe nieuw is dat Humberto ? Meen dat AZ al langer op een hybride mat speelt , en ook bv Arsenal speelt er al op.

3 oktober 2015 om 15:07

De meeste engelse clubs spelen er al op, Arsenal, Man U en Man C, Chelsea volgens mij ook. Puur omdat het minder onderhoud vergt en beter bespeelbaar is in de winter.

Ik kan echt genieten van heerenveen, zo'n sam larsson zie ik nog wel naar een grote club als fc groningen gaan

Triest hoor dat gezeur over kunstgras. Toen Heracles 0 punten had vorig jaar hoorde je niemand over kunstgras zeiken. De grootste reden dat clubs kunstgras nemen is de financiële reden en zodat er in de winter door gevoetbald kan worden. Toen Cambuur bijvoorbeeld nog natuurgras had kon je de wedstrijden in de winter periode wel vergeten. Daar kon pas begin maart weer normaal gevoetbald worden. In de Jupiler League zijn de regels voor het afgelasten van wedstrijden volgens mij ook veel soepeler dan in de Eredivisie.

Inderdaad dat gejank over kunstgras bah! Over 10 jaar speelt iedereen op kunstgras. Beetje respect opbrengen voor een club met een lage begroting die zo hoog genoteerd staat op de ranglijst zou wel verdiend zijn. Trots op mijn club!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren