Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Heerenveen ving bot in Rotterdam tijdens gesprekken over Basaçikoglu'

Laatste update:
/

SC Heerenveen heeft geprobeerd om de verkoop van Bilal Basaçikoglu aan te grijpen om meteen een aantal spelers de omgekeerde weg te laten bewandelen. De Friezen informeerden bij Feyenoord naar spits Mitchell te Vrede en linksback Miquel Nelom. De Rotterdammers wezen dat voorstel echter meteen van de hand, vertelt technisch manager Hans Vonk in het Friesch Dagblad.

Eerder was al duidelijk dat een vertrek van Te Vrede geen optie is voor Feyenoord, zolang de club zich nog niet heeft verzekerd van een alternatief. Technisch directeur Martin van Geel is al een tijdje bezig met de komst van Bas Dost, John Guidetti of de Colombiaan Duván Zapata van Napoli. "Zo lang Feyenoord geen spits koopt, zullen ze Te Vrede ook niet laten gaan", legt Vonk uit.

Ook over een vertrek van Nelom viel niet te praten. Coach Fred Rutten beschouwt hem als belangrijkste gegadigde voor de positie van linksback, waar het jeugdexponent woensdag in het Champions League-voorrondeduel met Besiktas (3-1 verlies) ook zijn opwachting maakte. Ook de twintigjarige Lucas Woudenberg, die als back-up van Nelom geldt, heeft te horen gekregen dat hij de club niet mag verlaten.

Miquel Nelom is goed genoeg voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat moet je als Heerenveen zijnde ook niet willen als je van Aken en Raitala al hebt.

7 augustus 2014 om 10:56

Van Aken speelt nu centraal achterin en niet linksachter

7 augustus 2014 om 15:42

van Aken zal wel weer linksback gaan spelen denk ik? en dan die man van NAC zal wel linksachterin centraal gaan spelen denk ik?

7 augustus 2014 om 15:26

Nou als je die mathijsen eruit haalt en met v. Beek kongolo boularhouz nelom speelt

Nou, ik ben benieuwd of Rutten Nelom nog steeds als de belangrijkste gegadigde ziet voor linksback, want gisteren speelde hij zijn slechtste wedstrijd ooit in een Feyenoordshirt. Erg jammer, want aan die linkerkant lagen zeker mogelijkheden voor Feyenoord.

7 augustus 2014 om 10:49

Klopt Nelom was gisteren heel erg matig, in de eerste helft. In de tweede helft heeft hij zich herpakt tot aan zijn wissel. Voor rust was hij heel erg onbehouwen en had hij zomaar zijn tweede gele kaart kunnen krijgen. Nelom is voor nu een prima back voor Feyenoord, als je door wilt groeien komt hij te kort. Ook zie ik liever Kongolo centraal met Nelom dus op linksback, dan Kongolo linksback en bijv. een centrum met Boulahrouz - Mathijsen. Ook Kongolo speelde gisteren niet sterk, maar hij is wel de beste Feyenoord verdediger in mijn ogen, dus die wil je altijd op zijn sterkste plek zien. Ik zie de verdediging het liefst (met de spelers die er nu zijn) bestaan uit Nelom - Kongolo - Boulahrouz - Van Beek/wilkshere. Ik hoop toch vurig dat Wilkshere een hoog niveau kan halen, van Beek vind ik niet erg sterk op de rechtsback positie.

7 augustus 2014 om 11:05

Ja Nelom heeft ook genoeg goede wedstrijden gespeeld, heeft zelfs nog twee interlands gespeeld, maar hij moet nu wel structureel op een hoger niveau gaan spelen. Nu Martins Indi weg is moet Nelom gewoon een basisplaats bemachtigen op linksback en moet hij verder groeien, heb het idee dat hij dat te weinig heeft gedaan afgelopen twee jaar. Gisteren viel hij me tegen omdat ik van hem verwachtte dat hij wat beter zou zijn, loopt inmiddels al een paar jaar rond bij Feyenoord. Dat Van Beek of Kongolo nog foutjes maken kan ik begrijpen, die zijn nog jong, maar van Nelom mogen we meer verwachten.

7 augustus 2014 om 11:38

Speelde hij echt alleen zo slecht of was dat gwn zijn niveau? Ik kijk namelijk niet vaak zijn wedstrijden.

Zijn aannames, zijn inpassen zijn bal behandeling en snelheid waren echt niet normaal slecht. Daarbij verwacht je dat een linksback bij bal bezit heel vaak over de linksbuiten heen duikt maar niet constant naar het centrum trekt. Nogmaals ik zie niet vaak zijn wedstrijden maar in deze wedstrijd lukte een bal goed aannemen niet eens.

7 augustus 2014 om 11:51

Gisteren liep het bij hem gewoon voor geen meter, normaal gesproken komt Nelom ook redelijk op en is het, zeker voor de eredivisie, gewoon een degelijke back. Gisteren begon hij heel zwak, leverde paar keer de bal in en zag je het vertrouwen ben hem wegvloeien.

7 augustus 2014 om 13:46

Het is meestal alles of niets bij Nelom al 3 jaar lang anders had hij toch een basisplaats

7 augustus 2014 om 14:20

Ik vond het ook maar matig en verwacht ook dat Woudenberg hem in de loop van het seizoen voorbij streeft. Nelom is normaal wel eem degelijke back, geen topper ofzo maar gisteren was nirt best.

Nou Nelom zou ik direct laten gaan als ik Feyenoord was. Dat is voor Heerenveen trouwens ook helemaal geen versterking, zou een slechte aankoop zijn.

Hoe kan je Nelom nou niet laten gaan? Die jongen zou bij de amateurs blij moeten zijn met een basisplek.

Wat een waardeloze speler is dat zeg.

7 augustus 2014 om 12:27

Overdrijven is ook een vak apart. Nelom speelde gister misschien niet zo goed, maar heeft in de Eredivisie laten zien dat die daar gewoon goed genoeg voor is.

7 augustus 2014 om 12:41

Hou toch op man. Nelom is waardeloos. In de competitie ook. Alleen maar blind naar voren rennen en slechte voorzetten geven, daar is Nelom het sterkste in. Verdedigen kan die al helemaal niet.

Nou een jaar naar Heerenveen ( verhuur ) lijkt me niet verkeerd voor Nelom , misschien dat hij daar verdedigen leert , zijn niveau gisteren was bedroevend slecht en ben van mening dat hij echt niet het niveau van Feijenoord aan kan .

7 augustus 2014 om 13:37

hveen wou geen huur maar koop

Ik had het gedaan!

Drenthe gehaald voor de linkerkant en zolang je geen spits hebt, hebben we gisteren kunnen zien dat Manu dat beter invult dan te Vrede!

Dan had je die €3,5 mil. Flink kunnen drukken en misschien zelfs helemaal niet hoeven betalen en dat had je weer bij dat bod van €5 mil. kunnen voegen op een spits, of Toornstra binnen kunnen halen!

Hoe noemen ze dat ook al weer..... Beleid!

7 augustus 2014 om 11:02

Het woord "beleid" in één zin noemen met "drenthe halen".

Hoe krijg je het voor elkaar.

7 augustus 2014 om 11:20

Hoezo doet iedereen zo negatief over Drenthe? Ja, het is een aparte persoonlijkheid en heeft voor problemen gezorgd bij zijn vorige clubs maar kwaliteiten brengt die zeker met zich mee. Daarnaast kan dit team wel een kuitenbijter gebruiken.

Als Drenthe bereid is voor een laag salaris bij Feyenoord te komen spelen zou ik niet weten waarom niet. Ook al wilt die als aanvaller spelen, hij heeft meer voetballende kwaliteiten dan Immers in zijn grote teen, dus hoezo niet proberen?

Tegenwoordig worden er zoveel clausules in contracten gezet, waarom zou Feyenoord geen clausule in zijn contract kunnen zetten als hij zich misdraagt? Weet die ook meteen dat die zich moet gedragen anders kan die fluiten naar zijn contract.

Terecht. Anders is de spoeling te dun. Mocht Guidetti of een andere spits nog komen kan je Te Vrede misschien verhuren.

Zoals hij(nelom) gisteren speelde zou ik hem ook niet willen hebben nee.
Maar ik heb hem ook vaak zat redelijke wedstrijden zien ballen hoor, hij kan gewoon een nuttige speler zijn voor in de breedte.
Voor in de basis is het weer een ander geval, daar komt hij net te kort voor

Heerenveen kan Mitchel Dijks wel van Ajax kopen, die jongen is 3e keus op LB positie en zou prima bij Heerenveen passen.

7 augustus 2014 om 13:00

Past helemaal niet bij Heerenveen, dat heeft iedereen vorig jaar kunnen zien.

Te Vrede word nooit een speler voor de basis van Feyenoord, het enige wat hij heeft is lengte en loopt nog wel eens goed tegen een voorzet aan maar fysiek is hij ook echt niet zo sterk en enorm zwak aan de bal.

Hij is groot maar word kinderlijk eenvoudig van de bal gezet ook in de Eredivisie, als Feyenoord het met hem moet doen dit seizoen dan word het een heel lang en zwaar seizoen.

Speelde gisteren een matige wedstrijd maar normaal gesproken is Nelom een prima linksback voor Feyenoord in de Eredivisie.

7 augustus 2014 om 11:29

Ben ik totaal niet met je eens. Nelom is altijd een van de eersten die het af laat weten als het even niet loopt. Verdedigend slecht, matig in de passing en aanvallend doet hij ook maar wat zonder overtuiging. Ik vind het echt 3x niks, jammer dat Van Geel dat anders ziet.

Nelom zit in een dip. Rutte, waarom niet direct Manu er in overigens...

Nelom? Wil Heerenveen terug naar de Jupiler League? Gisteravond niet gekeken??

als je zulke spelers zelf niet in je eigen jeugd rond lopen hebt dan maak ik mij wel zorgen

Waarom gebruikt Feyenoord deze spelers niet in een ruilconstructie om de prijs van Ziyech te verlagen? Te Vrede is niks bijzonders, je kan Manu eventueel gebruiken voor de 2e spits.

Nelom maakte gisteren een slechte indruk, maar ik wil hem nog niet afschrijven. Hij heeft nog niet veel kansen gehad in de voorbereiding en kan met een beetje vertrouwen en wedstrijden op eredivisie niveau wellicht snel stappen maken.
(maar ik hoop voor Feyenoord wel dat Woudenberg een betere indruk kan achterlaten)

Ik begrijp trouwens goed dat Feyenoord het niet aandurft met Drenthe, maar hij is wel een powerhouse die de selectie vanuit voetbaltechnisch oogpunt goed kan gebruiken, op linksback, linker middenvelder of op 10.

Feyenoord had nelom en verhoek die kant op moeten sturen. Vervolgens Van Aken en Bilal op moeten halen en nog wat geld erbij doen, klaar is kees!

Waar is Vonk eigenlijk mee bezig, hele voorbereiding achter de rug en dan gaat ie op jacht naar versterkingen. Zal wel lekker ingespeeld team staan straks.

7 augustus 2014 om 13:17

Hij heeft al geïnformeerd naar Te Vreede en Nelom. Dat geeft mij als Heerenveensupporter geen goed gevoel. Vorig jaar hadden we Dijks al van Ajax. Moeten we nu nóg een stap lager? Een beetje meer creativiteit en vooral daadkracht in de zoektocht naar nieuwe spelers is wel welkom wat mij betreft.

Het is begrijpelijk dat Van Geel nog even wacht met het uitzetten van spelers tot het moment dat hij genoeg nieuwe spelers heeft aangetrokken. Alleen, met het tempo waarin de spelers op dit moment richting de Kuip gaan, kan het wel eens te laat zijn om nog spelers te verkopen.

Er lopen bij feyenoord een handje vol spelers rond die absoluut niet de club beter gaan maken en dat zijn o.a: te vrede, verhoek, nelom, vormer, goossens, achabar. Dus als je van deze spelers af kunt had ik het meteen gedaAn. Een spits van categorie 'te vrede' heb je zo weer terug je hoeft maar in de jupiler te kijken en elke club heeft er wel 1

Jammer dat nelom zo ongelofelijk slecht was. Na mijn mening is hij een heel degelijke eredivisie back die goed opkomt en verdedigend niet verkeeed is. Ik vind het jammer dat feyenoord anass achabar maar niet gebruikt. Met hem in de spits en manu rechts of andersom gaat het denk ik veel beter.
Boetius gaat veel naar binnen dus dan heb je weinig aan te vrede, achabar is een zeer technische spits die ondanks zijn fysiek gewoon balvast is en sneller denkt in de een tweetjes. Hij kan goed afmaken en zo nodig aan de zeikanten ook bruikbaar zijn. Ik vind hem en manu betere spitsen. In iedeegeval hun allebei wil ik in de basis het liefst zien.

7 augustus 2014 om 12:11

Ben het helemaal met je eens. Nelom moet gewoon de kans krijgen om zich te ontwikkelen op die positie. Hij heeft nog nauwelijks wedstrijden in de benen na al die jaren. En Achabar is inderdaad een heel technisch begaafde speler die zeker in de kleine ruimte enorm sterk is. Tegen stugge ploegen heb je aan hem veel meer dan aan Te Vrede.

Had Nelom voor een paar tonnetjes weggedaan. Wat is die slecht zeg. Doet het leuk tegen clubs in het rechterrijtje, maar als hij er moet staan laat hij het elke keer weer niet zien.

Grappig dat hier mensen worden afgeschreven na een slechte wedstrijd
Ja Nelom was niet goed
Immers viel tegen
te Vrede viel tegen
Boetius ook
Mathijsse een drama en kongolo te ver onder zijn niveau

maar kunnen we nu ook zeggen dat Ajax alle spelers maar moet verkopen of verhuren na het dubbele debackle tegen Pec?

kom op mensen het is voor Feijenoord gewoon te vroeg gekomen deze wedstrijden
ze missen 4 sterke spelers, het team kon ook de nieuwe spelers niet opstellen
en elke wedstrijd in de voorbereiding werd met andere spelers gespeeld
de jeugd die er nu aankomt is nog niet klaar voor het grote werk

Geduld en pas de balans opmaken na een wedstrijd of 10
vorig jaar begonnen we met 3 verloren wedstrijden en werden nog 2e
toen riep ineens ook iedereen dat het Koeman effect weg was

En ja we hebben nog twee spelers nodig
een spits en een goede middenvelder
Verdedigers
Nelom , woudenberg mathijssen, kongolo, van Beek, Bhoula, wilkshire
middenvelders
clasie vormer vilhena immers karsdorp sleegers
aanvallers
boetius manu schaken te vrede achanbar bilal

vul zelf maar in wie erbij moeten komen

opties
botteghin ?
hateboer?
dost
zytech?
Toornstra?
Vossen?

er is ca 9 miljoen beschikbaar voor aankopen

hahn
wilkshire
v beek
kongolo
woudenberg
aankoop
clasie
vilhena
bilal
boetius
vrede.manu
7 augustus 2014 om 14:36

Ben altijd wel gecharmeerd geweest van toornstra. Echt een motor op het middenveld met ook een goede trap. Ik weet niet hoe duur hij is maar hij zou een goede aankoop zijn! Zeker als Clasie eventueel weggaat.

Tsja voor de spitspositie laat k me nog graag verrassen. Heb liever een type zapata dan een Dost bijvoorbeeld. Daar staart Fey zich helemaal blind op. Gewoon verder kijken (wat vn Geel vast wel aan het doen is). Manu in de spits kan ook wel maar (nog) niet voor basis.

Gelukkig maar, dat is goed nieuws voor de Heerenveen supporters. Er loopt bij Feijenoord niets rond wat Heerenveen nou bepaald sterker zou maken.

7 augustus 2014 om 13:20

Boëtius en Bilal had ik er wel bij willen hebben voor op de flank. Net als een Clasie op het middenveld. Voor de rest is er niet gelijk een speler die ik graag zou willen ruilen.

7 augustus 2014 om 13:34

Ook Basacikoglu niet?

7 augustus 2014 om 15:24

Eh, Bilal is de voornaam van Basacikoglu...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren