Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen slaagt waar PSV faalde en doet zaken met Chelsea

Laatste update:

SC Heerenveen heeft zich versterkt met Charlie Webster. De negentienjarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Chelsea, waar hij zijn wedstrijden in het beloftenelftal speelde. Webster geldt in Friesland als mogelijke opvolger van Thom Haye, die op de nominatie staat om te vertrekken. De Engelsman gaat spelen met rugnummer 14.

De onderhandelingen tussen Heerenveen en Chelsea waren al meer dan een maand gaande. Zolang verwachten de Friezen al het vertrek van Haye, die naar verluidt in de belangstelling staat van Sunderland en Toulouse. Daarnaast gaat Rami Al Hajj de deur transfervrij achter zich dichttrekken en mag ook Tibor Halilovic uitkijken naar een andere club. Met Webster vult Heerenveen in ieder geval een van de drie (binnenkort) vacante posities in.

Webster, geboren aan de rivier de Thames, kwam vorig seizoen tot 24 wedstrijden in de Onder 23 van Chelsea. Daar vielen zijn kwaliteiten PSV ook al op. In december meldden de Eindhovenaren zich in Londen, maar ze vingen net als Borussia Dortmund bot. Webster beschikte destijds over een aflopend contract en besloot dat ruim een maand later te verlengen. Nu ligt de Engelsman nog tot medio 2024 vast op Stamford Bridge.

De laatste voltreffer uit een verhuur door Chelsea aan een Eredivisie-club heette Mason Mount. De nu 24-jarige nummer 10 verkaste in 2017 naar Vitesse, om zich daar direct te ontpoppen als smaakmaker. Na een seizoen bij Derby County vocht Mount zich in de basis bij Chelsea, waar hij drie seizoenen lang bleef staan. Dit seizoen kreeg Mount echter minder speeltijd toebedeeld. De 39-voudig Engels international staat op het punt te verkassen naar Manchester United voor een (vaste) transfersom van 64 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netjes gedaan Heerenveen!!
Snel weggekaapt voor PSV en Dortmund.
Speler die ik nog niet zo goed ken, dus ben benieuwd.

Zijn er toevallig mensen die wat meer kunnen melden over deze speler?

30 juni 2023 om 23:48

Ben ook wel benieuwd. Wist iet dat dortmund en psv hem eerder graag wouden. Hoop dat er wat lef en drang naar voren is.

30 juni 2023 om 23:49

Hij is niet weggekaapt. PSV en Dortmund wilde hem transfervrij overnemen en hij verlengde dus geen interesse meer ;-)

Bedankt voor de vermelding dat hij geboren is aan rivier de Thames. Subtop is al goed bezig met versterkingen. Ben benieuwd volgend seizoen.

30 juni 2023 om 23:49

Nouja. Dit is pas Heerenveense eerste versterking. Voor de rest hoor je bar weinig. Komt ook omdat er nog niemand verkocht is, maar er is nog aardig wat nodig voor het begin van het seizoen.

Handig om een oud-scout van Chelsea in dienst te hebben in dit geval. Betaald zich hopelijk uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren